FASE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.649.283

Publication

22/05/2014
ÿþ x'~_---" 2 M d. Word 17.1

,~~<:, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~:~r~~_

NEERGELEGD

13 MEI 2014

nrifFip

RECHTBANK VAN

K(].OP_HANDEL TELENT. -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 242 9810 Nazareth (Eke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v5ér Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde,

op 8 mei 2014, dat er tussen 1) De Heer DE CRAENE Bart Arthur Theodoor, geboren te Gent op 29 augustus

1972, en zijn echtgenote 2) Mevrouw DE LOOF Katrien, geboren te Gent op 28 maart 1972, samen wonende te

9810 Nazareth (Eke), Steenweg 242; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht onder de naam "FASE".

De vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth (Eke), Steenweg 242.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van

de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap FASE heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze, onder welke vorm en op;

welke wijze ook :

- Het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken,

- Aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische;

en para farmaceutische artikelen,

- De handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium,

optische en onderhoudsartikelen alsook alle aanverwante producten en diensten,

- Het ondernemen van industriële en klinische ontledingen,

- ledere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen,

- Het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de dienstensector in

het algemeen en de geneesmiddelen- en apotheeksector in het bijzonder.

Voor eigen rekening, zal de vennootschap volgend doel hebben:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen:

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende: goederen te bevorderen, als mede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande op nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

3) het waarnemen van interim management, actief of niet actief bestuurdersschap en crisis management voor vennootschappen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

Alle verrichtingen die rechtstreeks-of,onrechtstreeks, betrekking hebben op _s - -. _...

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FASE

(verkort) :

055 CYq 2.%S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van allerhande diensten, advies, consultancy aan natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van algemeen management, organisatie, strategie, marketing en personeelsbeleid, alsook commercieel, operationeel, juridisch en financieel advies en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap mag in België en in het buitenland,

-alle industriële, handels- financiële, sales en marketing activiteiten stellen, alsook als tussenpersoon in het algemeen in roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

- allerhande opleidingen en cursussen geven, seminaries, voordrachten, presentaties en workshops in de meest ruime zin van het woord, organiseren,

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,0D), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De comparanten verklaren en erkennen dat op de honderd (100) aandelen in geld wordt ingeschreven en dat de aandelen volledig zijn volgestort, te weten als volgt

1) de genoemde Heer Bart de craene op vijftig (50) aandelen, hetzij voor honderdduizend euro ; ¬ 100.000,00

2) de genoemde Mevrouw Katrien De Loof op vijftig (50) aandelen, hetzij voor honderdduizend euro : ¬ 100.000,00

Samen voor een totaal van honderd (100) aandelen, hetzij voor tweehonderdduizend euro : ¬ 200.000,00

Voornoemd bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) is bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door de genoemde bankinstehling op 7 mei 2014.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering bepaalt enfof bevestigt hij eenvoudige meerderheid de bezoldiging van de zaakvoerders die als kost voor de vennootschap wordt aangerekend.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennoot-schap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-'dering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni 2016.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1i10de) van het maatschap-pelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, Nochtans kan de algemene verga-dering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, ver-meerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2015.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

zichzelf, de genoemde Heer Bart de craene en de genoemde Mevrouw Katrien De Loof, te benoemen tot zaakvoerders, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOVAG Accountancy", met zetel te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 157, aan te stellen ais bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een , ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de , plaatsstelling.

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Re-

gistratie overeenkomstig het artikel 173

van het Wetboek Registratierechten.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte voor registratie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0272-012

Coordonnées
FASE

Adresse
STEENWEG 242 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande