FASHION LOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASHION LOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.835.842

Publication

08/07/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr 0 4-, ¬ 3 S, gLiL

Benaming (voluit) : Fashion Loft

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Gaston Gheldolflaan 6

?: 9030 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

'! aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, ter neerlegging v6c5r registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) Mevrouw INGELRELST, Christiane Simonne, geboren te Gent op elf juni negentienhonderdi negenenveertig (rijksregistemummer 49.06,11-396.54), wonende te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan: 6, thans niet gehuwd, die geen verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd.

!i 2) Mevrouw VAN HECKE, Eva Maria Joanna, geboren te Gent op zes maart negentienhonderd' vierentachtig (rijksregisternunnmer 84.03.06-080.70), wonende te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan ongehuwd, die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd te Deinze op 13: augustus 2011 met de heer Frederick Pascal Martin Bridelance.

De naam van de vennootschap "Fashion Loft".

4 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan 6.

4 De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands& taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor

p-ekening van derden of als tussenpersoon, in België en/of in het buitenland, alleen of in: samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op del kleinhandel en de groothandel in dames-, heren- en kinderkledij, en in alle daarbij horendei accessoires zoals onder andere schoenen, tassen en juwelen; evenals de verkoop op commissie van voornoemde artikelen en de uitbating van een agentuur met betrekking tot voornoemde' artikelen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welkei wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen,i welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijkel i; verwezenlijking van haar doelstellingen, in elle takken van de industrie.

4 In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van allei onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar' maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking man te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel, benodigde vergunningen en toelatingen zijn bekomen.

Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

II *14131615* 111

.." " " " " " "

NEERGELEGD

2 7 RINI 2ovi

RECHTBANK VAN

KOOPH»Siffigl, TE GENT

mod 11.1

Voor-behobdut aan het Belgisch Staatsblad



1.` De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de' oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186s10) van het kapitaal

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fashion Loft' in oprichting bij KBC Bank,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- mevrouw Eva Van Hecke (rijksregisternummer 84.03.06-080,70), wonende te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan 3.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om vijftien uur (15 uur).

Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag om vijftien uur (15 uur).

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

el

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of

voorbehoud strijdig met de inhoud van dat

uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 23/06/2014, met bankattest,

op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bphaiticlee

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/02/2015
ÿþMod Word 11.1

'rra iker.r5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II *15025929* i N

NEERGELEGD

0 5 -02~-~ ~2rVÀ~T0~1{~5

RECHTBAivK

o 1id VYtiAL~11~L"~ _Ci~N'f'

Ondernemingsnr 0554.835.842

Benaming

(voluit) : Fashion Loft

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Gheldolflaan 6 te 9030 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor bij quasi inbreng + verslag zaakvoerder Werd neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

- Verslag quasi inbreng opgemaakt dd. 22/10/2014 door de BVBA Jacques Steyaert, met kantoor gevestigd te 9051 Sint-DeniJs-Westrem, Poolse Winglaan 98, vertegenwoordigd door de heer Jacques Steyaert, bedrijfsrevisor.

- Verslag van de zaakvoerder dd. 25/1012014,

Van Hecke Eva,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2015
ÿþMod W011 111.1



ll..~ÛÎgBi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0554.835.842

Benaming

(voluit) : Fashion Loft

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Gheldolflaan 6 te 9030 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, opgesteld ten zetel dd. 30 juni 2015, blijkt volgende:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, het ontslag te aanvaarden van de zaakvoerder, mevrouw Eva Van Hecke, wonende te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan 3 (rijksregistemummer 84.03.06080.70), Haar mandaat eindigt op 30 juni 2015. Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat.

Tot zaakvoerder wordt eenparig benoemd en dit voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 juli 2015, mevrouw Christiane Ingelrelst, wonende te 9030 Gent, Gaston Gheldolflaan 6 (rijksregisternummer 49.06.11396.54), De vergadering besluit dat haar opdracht van zaakvoerder niet zal worden bezoldigd of vergoed. Zij verklaart uitdrukkelijk het haar verleende mandaat te aanvaarden.

Aldus opgesteld te Gent op 3010612015.

Van Hecke Eva,

zaakvoerder

11



NEERGELEGD

2 2 JULI 2015

RECHTB~~AN

KOOPHAN GI'NT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16521-0053-016

Coordonnées
FASHION LOFT

Adresse
GASTON GHELDOLFLAAN 6 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande