FAST CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAST CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.500.787

Publication

04/12/2012
ÿþ~ mod 11.1

= Ondernemingsnr: 50.A. Sc3C3"

Benaming (voluit) : FAST CLEAN{NG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sinaaidorp 16 te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

,; Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op éénentwintig november tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1) Mevrouw Speelman Rita (Identiteitskaart nummer 591-6022422-85 - Rijksregister nummer 78.12.27066.70), ongehuwd, geboren te Gent op zevenentwintig december negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Sinaaidorp 16, heeft een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "SAST CLEANING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te; 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Sinaaidorp 16.

2) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

Algemene reiniging en onderhoud van gebouwen;

2. Reiniging van het interieur van allerlei gebouwen; kantoren, fabrieken, werkplaatsen,...;

3. Andere reinigingsactiviteiten;

,: 4. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzoverder;

5. Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzoverder;

6. Het verlenen van adviezen op het gebied van beheer ten behoeve van diverse bedrijven;

7. Landschapsverzorging;

:r 8. Diverse ondersteunende activiteiten ben behoeve van voorzieningen en faciliteiten;

9. Administratiekantoor;

10. Het uitvoeren van diverse administratieve taken,

11. Schilderen, het aanbrengen van wand- en vloerbekleding

ii Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zaI de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag hij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, met een nominale waarde

van honderd euro (E 100,00) elk.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IE PCCi-1 t ù~.i 3

IM~WI~I~INN~~IW~~INN

*12195983

bel

a~

Be Stat

Annexes du Moniteur belge

04/12/2012

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door Mevrouw Rita Speelman, voornoemd, ten

belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Hiervoor worden haar honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegen-woordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen, Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven tet}worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook yvanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens 'réchtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - ControIe

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

8) De jaarvergadering zaI gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om zestien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Mevrouw Speelman Rita (Rijksregister nummer 78,12.27-066.70), wonende te 9112

Sinaaidorp 16;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

Voor beredeneerd uittreksel,

Neergelegd voor registratie,

Sint-Niklaas (Sinaai),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

X, behouden

aan itet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergeIegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato éénentwintig november tweeduizend

en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aanJ3et Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FAST CLEANING

Adresse
SINAAIDORP 16 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande