FAST FORWARD TOOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAST FORWARD TOOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.728.169

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 02.10.2014 14623-0306-012
05/12/2012
ÿþMod Word 74.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0897.728.169

Benaming

(voluit) : FAST FORWARD TOOLS

(verkort):

Rechtsvorm BVBA

;`'~_-r VAN KOOF;-;4'.51L`EL

2 6 NOV. 2012

'27' I.

-~----- ~1 i~fie --- 'jj

ltl I RI V I I I III I INI

*12196754*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 9120 BEVEREN, GENTSEWEG 309/Al2

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 22 november 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAST FORWARD TOOLS" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van éénendertigduizend vierhonderd euro door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op vijftigduizend euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Intekening.

En onmiddellijk verklaren de Heren Rudiger Marie Bernard MARTENS en Xavier Frieda Chris Nicole Rudy MARTENS In speciën in te tekenen op voornoemde kapita'al'verho-ging voor het volledige bedrag van éénendertigduizend vierhonderd euro, in verhouding tot hun aandelenbezit, als volgt:

al Voornoemde Heer Rudiger MARTENS: op een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd zestig euro, welk bedrag hij volledig voistort.

b/ Voornoemde Heer Xavier MARTENS: op een bedrag van achttienduizend achthonderd veertig euro, welk bedrag hij volledig voistort.

Totaal: éénendertigduizend vierhonderd euro, hetzij de totaliteit van de kapitaalverhoging. Zelfde kapitaalverhoging is volledig volstort.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend.

2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorgestelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal; thans gebracht is op vijftigduizend euro, vertegenwoordigd door twintig gelijke aandelen, zonder vermelding; van waarde.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaande genomen beslissingen zodat het voortaan zal luiden, zoals hierna bepaald:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-rschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO en is verdeeld in twintig gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR A & A", met zetel de 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegenwoordigd door de Heer Olivier MARTENS, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde:

- alle formaliteiten (inschrijvingen, wijzigingen, schrappingen) te vervullen, documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, alle andere administratieve overheden, en alle belas'tingad'ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzhging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van deze volmacht.

VOOR UITTREKSEL - De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

blz. van Luik B verrrtelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

28/11/2012
ÿþIN~~~I~INN~I~N~NWNN

~izi9a~ea

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHAN DEL

AN

DENDERMONDE-:

Griffie

Mod2.1

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0897.728.169

Benaming

(voluit) : FAST FORWARD TOOLS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gentseweg 309 Al2, 9120 Beveren-Waas

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 20/03/2012 blijkt dat het ontslag van de heer Rudiger Martens als zaakvoerder aanvaard werd. Met eenparigheid van de stemmen benoemt de bijzondere algemene vergadering de heer Martens Xavier als zaakvoerder.

Martens Xavier,

Zaakvoerder

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~ UU II Illh1 II II I I n

*11184779*

bel" aa Be St-a:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.728.169

Benaming

(voturt) : GP CONCEPTS

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS (Nieuwkerken-Waas), VLASBLOEMSTRAAT 33

Onderwerp akte : NAAMSVERANDERING - KAPITAALVERHOGING - DOELSWIJZIGING - OMVORMING TOT BVBA - WIJZIGING BOEKJAAR - AANVAARDING NIEUWE STATUTEN - BENOEMINGEN - ZETELVERPLAATSING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie: Antwerpen, op 24 november 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "GP' CONCEPTS", met zetel te 9100 Sint-Niklaas (Nieuwkerken), Vlasbloemstraat 33 volgende beslissingen genomen heeft:

1)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen tot; "FAST FORWARD TOOLS".

2)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met: een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro door inbreng in speciën om het te brengen van tweeduizend euro op achttienduizend zeshonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En onmiddellijk verklaren de Heren Rudiger MARTENS en Xavier MARTENS in speci-en in te tekenen op'. voornoemde kapitaal-'verho-'ging voor het volledige bedrag van zestienduizend zeshonderd euro, in verhouding tot hun aandelenbezit, als volgt:

al de Heer Rudiger MARTENS: op een bedrag van vijftienduizend zevenhonderd zeven-tig euro, welk' bedrag hij ten belope van vijftienduizend zevenhonderd zeventig euro vol-stort.

bl de Heer Xavier MARTENS: op een bedrag van achthonderddertig euro, welk bedrag zij ten belope van achthonderd dertig euro volstort.

Zelfde kapitaalverhoging is volledig volstort.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend.

3)De vergadering stelt de verwezenlijking van de voonge-stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal: thans gebracht is op achttienduizend zeshonderd euro, vertegen-woordigd door twintig gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde.

4)De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en beslist met eenparigheid van stemmen dat, vermits alle aandeelhouders aanwezig zijn, de formaliteiten als vervuld beschouwd mogen: worden. Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om in het maatschappelijk doel te. wijzigen en uit te breiden, zoals voorgesteld in de agenda, zodat het doel voortaan zal luiden zoals hierna; bepaald.

5)Aangezien de aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen van het;, bestuursorgaan de dato 26 september 2011 en van de maatschap Walkiers & C°, verte-genwoordigd door de: Heer Johan VAN MIEGHEM, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, over-eenkom-'stig de voor-'schrif-'ten van artikel 777 en 778 van het Wetboek van vennoot-schap-pen, met: staat van actief en passief per 31 augustus 2011, ontslaat de vergadering de voorzit-'ter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd.

Het besluit van het verslag van bedrijfsrevisor Johan Van Mieghem, welk verslag dateert van 26 september; 2011, luidt als volgt:

"IV. Conclusies

Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 6 september 2011 door de vennooten van de V.O.F. GP Concepts, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Vlasbloemstraat 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0897.728.169, gekend op de Rechtbank te Dendermonde, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W.Venn., bij de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaart dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- mijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennoot-schap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

- onder voorbehoud van de geplande kapitaalverhoging van ¬ 16.600,00 het maatschappelijk kapitaal na omzetting ¬ 18.600,00 bedraagt. Het nettoactief van de vennootschap is dan ¬ 1.566,09 lager dan het maatschappelijk kapitaal. De vennoten én de leden van het bestuursorgaan zijn overeenkomstig art. 785 W.Venn. hoofdelijk gehouden tot betaling van het verschil tussen het nettoactief van de vennootschap na omzetting (¬ 17.033,91) en het bij het W.Venn. bepaalde minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal (¬ 18.550,00) vereist voor een BVBA.

Antwerpen, 26 september 2011 (getekend) Walkiers & C° maatschap, voor wie optreedt:

Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor"

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering aan haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de activitei-ten, het maatschappelijk doel en de duur blijven ongewijzigd, behoudens hetgeen op heden gewij-'zigd werd. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding van de vennootschap onder firma verderzetten. Kapitaal, reserves, activa en passiva, waardevermeerderingen en -verminderingen blijven dezelfde, onder voorbehoud van voormelde besluiten van deze vergadering. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0897.728.169, welk nummer wel geactiveerd werd als B.T.W.-nummer, alsmede alle andere attesten, licenties, erkennin-gen, merken en dergelijke op naam van de vennootschap onder firma. De omvorming geschiedt op basis van de boekhoudkundige staat per 31 augustus 2011. Deze toe-stand werd opge-nomen in het verslag van de be-'drijfs-'revisor. Alle ver-richtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar, thans lopende van 1 oktober tot en met 30 september, te vervangen door een boekjaar, lopende van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgende jaar. Tevens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van september om 9.00 uur. Het huidig boekjaar wordt uitzonderlijk verlengd tot 31 maart 2013. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van september 2013 om 9.00 uur.

7)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 9120 Beveren, Gentseweg 309/Al2.

8)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden volgende nieuwe statuten te aanvaarden, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande genomen beslissingen en aan te passen aan de geldende wetgeving.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

De vennootschap werd opgericht als vennootschap onder firma onder de naam "GP CON-CEPTS". Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, verleden voor notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 24 november 2011 werd de rechtsvorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en werd de naam gewijzigd tot "FAST FORWARD TOOLS".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

- Consulting inzake financiële en sociale aangelegenheden;

- De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uit-breiding, omvorming en kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennoot-'schappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzake-lijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrich-'ten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroe-rende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschik-ken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende hande-lingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, tegelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen, behoudens hetgeen wettelijk voorbehouden is.

- Het organiseren, exploiteren, managen, creëren en doen functioneren van vennootschappen op financieel, commercieel, administratief, technisch, bedrijfseconomisch, verkoops- en marketingvlak.

- Het voeren van het management inzake marketing, commerciële uitbating, technische begeleiding en werkzaamheden, administratief en financieel besturen van andere vennoot-schappen, al dan niet behorend tot eenzelfde groep.

- Het voeren van commerciële onderzoeken en marktanalyses; het beheren van technische onderhoudscontracten; het verwerven van cliënteel, het updaten van klantenbestanden; het opvolgen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

adviseren inzake demarchering, het verwerken van gegevens in verband met beleidsvoering op commerciële, administratieve, financiële, verkoops- en andere terreinen.

- Het voeren van het personeelsbeleid, advertenties terzake, aanwervingen, ontslagen en in dienst houden van personeel.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere

vennootschappen of onder-nemingen, het optreden als vereffenaar.

- De handel in onroerende goederen voor eigen beheer: de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende

goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen en staan-plaatsen voor auto's en andere

voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeu-belde als niet-gemeubelde, residentiële en niet-

resi-'dentiële gebouwen zoals er zijn kantoor-gebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en sociale

woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend.

- Transformatie en inrichting van roerende en onroerende goederen;

- Het ontwikkelen van allerhande concepten;

- Het vervullen van uitgeverij-taken;

- Design-activiteiten;

- Het verrichten en bevorderen van kunstactiviteiten;

- Publiciteitsondememing;

- Het inrichten van cursussen;

- Het uitoefenen van de functie van tussenpersoon in de handel;

- Import en export van menigvuldige goederen;

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke ven-nootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprich-ting.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUI-ZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in twintig gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezol-digd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun ver-leende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstehling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van september om negen uur 's morgens. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stem-recht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de

vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-irif-'telijk uit te brengen.

Wanneer de vennootschap slechts één persoon telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bij-'gehou-'den.

Het boekjaar loopt van 1 april van het ene jaar tot en met 31 maart van het daaropvolgende jaar.

9)Ingevolge de omvorming tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap onder firma, te weten de Heer Rudiger MARTENS, van recht-'swege beëindigd. Hem wordt kwijting en déchange ver-leend.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om volgende personen aan te stellen tot zaakvoerder:

-voornoemde Heer Rudiger MARTENS;

Die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder bevestiging dat hij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet De opdracht geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De vergadering verklaart vervolgens dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

10)De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR A & A", met zetel de 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, vertegenwoordigd door de Heer Olivier MARTENS, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Kwakkelhoekstraat 9, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, teneinde:

" - alle formaliteiten (inschrijvingen, wijzigingen, schrappingen) te vervullen, documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, alle andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverte-ning, voorwerp van deze volmacht.

-VOOR UITTREKSEL-

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag bestuursorgaan + verslag inzake omzetting + verslag zaakvoerder.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 26.03.2010 10077-0563-009
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0448-012

Coordonnées
FAST FORWARD TOOLS

Adresse
GENTSEWEG 309/A12 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande