FATEXCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FATEXCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.774.605

Publication

04/07/2014
ÿþ M od 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder Sang

aan het

Belgisch Staatsblat

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie

11111 2014

Ondemerningsnr : 0874774605

Benaming

(volte) : FATEXCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Oudenaardseweg 20 te 9790 Wortegem Petegem

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92 - VASTKL1KKEN VAN RESERVES

Uit een akte verleden voor notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Beveren) op 19 juni 2014, nog niet geregistreerd. BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FATEXCO", met een maat schappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt éérilhonderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal. De maatschappelijk zetel is gevestigd te 9790 Wortegem  Petegem, Oudenaardseweg 20, opgericht bij akte, verleden voor notaris Pieter VAN ONGEVAL te Wortegem  Petegem op 28 juni 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli volgende onder nummer 05098122 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op I 1 juni 2014 tot vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering van de vennootschap en zoals blijkt uit de jaarrekening de dato 30 juni 2012, goedgekeurd op 15 december 2012, belopende op een bedrag van honderd zeven en tachtig duizend euro (187,000 Eur).

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 1 juni 2014 tot vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 12 juni 2014 met betrekking tot kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van dit verslag. De aandeelhouders, hier allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand ami deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag hier in extenso over te nemen.

'IERDE BESLISSING

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 1 jtmi 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders/vennoten een vorderingsrecht heeft op de vennootschap ten belope van zijn aandeel in dit tussentijdse dividend.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart dit vorderingsrecht overeenkomstig artikel 537 WIB 92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

'IJFDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 §1 Wetboek van Vennootschappen.

e e

Op de laatste Olz van Luik C vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ,

Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

  ' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormeld verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

De aandeelhouders/vennoten, allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 juni 2014 opgesteld door de Burg. BVBA

Van Canter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -zaakvoerder

"VIL CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van E 168.300,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA FATEXCO bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan mevrouw Annick Casier en de heer Nico Callewaert,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzeke inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap nit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %; b)onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 11 juni 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor zover geen kapitaalverrnindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura: a)de beschrijving van ace inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 521 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA FATEXCO en worden toegekend aan mevrouw Annick Casier voor 515 aandelen en aan de heer Nico Callewaert voor 6 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 13 juni 2414.

Burg, BVBA Van Cauter - Saeys & Co Becherevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg, BVBA J. DEGRYSE bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse  zaakvoerder"

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, tot een kapitaalverhoging ten belope van honderd acht en zestig duizend driehonderd euro (168.300 Eur) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur) op honderd zes en tachtig duizend negenhonderd euro (186.900 Eur), door inbreng in natura van de vorderingsrechten (niet geldelijke inbreng) ten belope van een totaal bedrag van honderd acht en zestig duizend driehonderd euro (168.300 Eur) voortvloeiend uit voormeld eerder uitgekeerd bruto-dividend van honderd zeven en tachtig duizend euro (187.000 Eur), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit door uitgifte van vijfhonderd een en twintig (521) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze vijfhonderd een en twintig (521) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers als vergoeding voor de inbreng van de vorderingsrechten, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die hij/zij lastens de vennootschap bezitten als volgt :

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen

Zijn vervolgens tussengekomen, aile voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zeker, vaststaand en opeisbaar vorderingsrecht hebben ten laste van de vennootschap, welk vorderingsrecht uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van hun respectievelijke vorderingsrecht in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbted

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de aandeelhouders, die aanvaarden, de vijfhonderd een en twintig (521) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan voormelde mevrouw Annick Casier vijfhonderd en vijftien (515) aandelen;

aan voormelde heer Nico Callewaert zes (6) aandelen;

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92 en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

De aandeelhouders zijn erop gewezen door de instrumenterende notaris dat het eigendomsrecht van zelfde aandelen hen overeenkomstig artikel 1401 5e van het BW als eigen toebehoort daar waar de vermogenswaarde van zelfde aandelen toebehoort aan respectievelijk de huwgemeenschap CalIewaert  Casier.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd acht en zestig duizend driehonderd euro (168.300 Eur) daadwerkelijke werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur) op honderd zes en tachtig duizend negenhonderd euro (186.900 Eur), vertegenwoordigd door zevenhonderd en zeven (707) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd en zevenste (1/707ste) van het kapitaaL

ZEVENDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de tekst van artikel 5 van de statuten, hetwelk artikel voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zes en tachtig duizend negenhonderd euro (186.900 Eur), Het verdeeld in zevenhonderd en zeven (707) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk .én/zevenhonderd en zevenste (1/707ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadefMg bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 1 juni 2014 tot machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van haar notariskantoor alle machten om de gecerdineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist Volmacht te verlenen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiduciaire OMEZ", Beversesteenweg 255 bis te 8800 Roeselare evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris plaatsvervanger te Roeselare-Beveren

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de akte houdende wijziging van de statuten;

aanwezigheidslijst;

verslag van de zaakvoerder;

verslag van de bedrijfsrevisor;

gecoordineerde statuten;

_ .

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 30.01.2014 14020-0530-011
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 19.12.2014 14699-0189-010
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 22.01.2013 13013-0265-011
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 21.12.2011 11645-0119-011
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 28.01.2011 11020-0601-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 22.01.2010 10021-0261-011
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 09.01.2009 09008-0295-010
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 18.01.2008 08018-0295-010
26/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 20.02.2007 07054-4725-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0492-009

Coordonnées
FATEXCO

Adresse
OUDENAARDSEWEG 20 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande