FATTORIA FREIJZER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FATTORIA FREIJZER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 604.970.192

Publication

27/03/2015
ÿþV iw

beh

aa

Be

Stai





mod 11.1

AFDELING DENDERMONDE

J

Griffie

15 958fi0*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de acte-,-vRIFFIE RECHTBANK VAN

KnOPI-1/0

L CENT

17 MAART 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : zoo' co À32_

Benaming (voluit) : FATTORIA FREIJZER

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LAARSTRAAT 24

9170 SINT-GILLIS-WAAS

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op elf maart tweeduizend en vijftien, ter registratie aangeboden op het eerste registratiekantoor te Dendermonde 2, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

Mevrouw Veerle Irene Michel FREIJZER, niet gehuwd, geboren te Sint-Gillis-Waas op 10 april 1964, wonend te Sint-Gillis-Waas, Laarstraat 24.

Mevrouw Julienne Hélène Edmond Van Acker, weduwe, geboren te Lokeren op 25 juli 1937, wonend te Sint-Gillis-Waas, Stationstraat 168.

2. Benaming

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, haar naam luidt "Fattoria Freijzer"

3.Zetel : te Sint-Gillis-Waas, Laarstraat 24

4.Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Dienstverlening aangaande openbare werken voor openbare besturen, in het bijzonder naar onderhoud van groenzones, dijkbescherming, wegen en waterwegen; Studies, advies en begeleiding voor projecten-haalbaarheidstudies; Het kweken van bomen en planten; Handelingen verrichten voor het aanleggen van sportpleinen, speelpleinen, parken en tuinen, aanleg en onderhoud van parken, tuinen, groenzones, bossen, bermen, (opsomming louter indicatief en niet limitatief) met eventuele verharding en dit alles in de meest ruime zin van het woord evenals de aanleg en het onderhoud ervan;

Handel in planten, machines, tuindecoratie, materiaal en bouwmateriaal en sanitair zowel in België als in- en uitvoer. Aankoop en verkoop van antiek en kunstwerken; Aankoop en verkoop van kledij en schoenen;

Goederenvervoer over de weg voor derden tegen vergoeding (nationaal en internationaal) Vervoer van levende dieren .

Vervoer van gevaarlijk afval en stoffen 

ADR vervoer- ATP vervoer -- vervoer van verontreinigd slib (steekvast en niet steekvast) - vervoer van auto's -Verhuizingen.

Grond en wegeniswerken- grondverzet- draineerwerken boring en sonderingswerken en injecties -- bodemsaneringswerken.

Rioleringswerken  watervoorziening en leggen van allerhande leidingen --- bitumineuze verhardingen en bestrijkingen Ruimen van waterlopen

lw

mod 1 i.1

Afbraakwerken handel in auto's  import en export.

Veehandel  fokken, kopen en verkopen van éénhoevigen en tweehoevigen, pluimvee.

Alle activiteiten van land- en tuin- en akkerbouw. loonwerken

Opkuisen -- reinigen van plaatsen delicten en dit in de meest ruime zin van het woord. Kosten/baten berekening van voorgestelde maatregelen op gebied van planning, efficiëntie, organisatie, ... en de audit van alle mogelijkheden en toepassingen.

Handelsbemiddeling, verkoop, aankoop, import en export, huur en verhuur, groot en kleinhandel van alle consumeerbare en niet-consumeerbare goederen.

Advies en begeleiding op vlak van Public Relations en communicatie, organisatie van congressen en beurzen, ontwerpen en voeren van reclamecampagnes voor derden via ontwikkeling van publicitaire teksten en slogans via de diverse media, verkopen en aanbieden van reclameruimte op het net, op publiciteitsborden en alle andere mogelijkheden.

exploitatie, verhuur van een dierenpension en dit in de meest ruime zin van het woord. Kunstmatige inseminatie bij dieren. Stockeren en verwerken, zeven en breken van grond, teelaarde , betonpuin en steenpuin

Grondverkaveling, opleiding en begeleiding en management van sportbeoefenaars, sportlui, artiesten en bekende personen

Organisatie, beheer, ondersteuning en promotie van sportevenementen met mensen (voetbal, wielrennen ...), dieren (paarden, honden, ... ), water (zeil- en motorsporten, mechanische sporten (auto, moto, kart, ...).

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten,

zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie,

de huur en verhuur, de ruil, de onroerende lease, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

het waarnemen van mandaten als bestuurder, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het

even welke vorm, en dit zonder enige beperking verlenen van adviezen en hulp aan bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning ,organisatie efficiëntie en toezicht , het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort, public relations, reclamebureau, restaurant en mobiele eetgelegenheid, eet en drinkgelegenheden, catering. Uitbating van cafe en bar, met het schenken van alcoholische dranken en sterke dranken. verschaffen van collectief logies aan studenten , seizoenarbeiders.

Uitbaten van Bed and breakfast Dit alles in de ruimste zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

5.Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-+woordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tehout an aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

1. Mevrouw Veerie Freijzer voor achttienduizend vierhonderd veertien euro, waarvoor haar negenennegentig (99) aandelen worden toegekend; deze verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben voistort zesduizend honderd achtendertig euro (6138,00 EUR).

2. Mevrouw Julienne Van Acker voor honderd zesentachtig euro, waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend; deze verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort : tweeënzestig euro (62,00 EUR).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6200,00 EUR) en is elk aan-'deel vol-istort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij bnp Paribas Fortis bank met nummer BE02 0017 5084 4340.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 27 februari 2015.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

j Staatebiad

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf 111312015.

8. bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-+Iijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters eenparig benoemd mevrouw Veerle Freijzer.

10. volmacht

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan de bvba C.B.F. -Guy Van der Coelden te Waasmunster, Bareelstraat 2, aan mijnheer Guy Van der Coelden, aan mevrouw Inge Van Dosselaer, elk apart bevoegd, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11 jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand mei om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zeventien.

12. Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en ein-'digt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 11/312015 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FATTORIA FREIJZER

Adresse
LAARSTRAAT 24 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande