FCC TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FCC TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.496.020

Publication

15/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/04/2012
ÿþMod WOrd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837496020

Benaming

(voluk) : FCC TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HUGO VAN DER GOESSTRAAT 6 - 9000 GENT (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

NEElidE

2D-R

RECHTBANK VAN roopH 3.Nr,strfri ENT

I I1 I 111111111111 I I I I! I I! II

*12066652*

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 1 maart 2012 op de maatschappelijke zetel om 16u00 werd beslist:

-De maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Hugo Van Der Goesstraat 6 te 9000 Gent naar Ijskelderstraat 186 te 9000 Gent.

Gedaan te Gent, 1 maart 2012

Mevr. Dudok Angela

Zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2011
ÿþ Mal 2.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:~ I11IhIhIYIIIIIIIMIflYnY

'11171739*

NEERGELEGD

0 2 NOV. 2011

KOOPHAN

RECF~

K VAN

L TE GENT







ot Ondernemingsnr : 0837496020

11 Benaming

1.. e (voluit) : FCC TRANSPORT

'e Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

co Zetel : HUGO VAN DER GOESSTRAAT 6 - 9000 GENT

e b Onderwees akte : Ontslag zaakvoerder

re

w4

co N

mi-

MS eo

irlce

eo eo

rm ot

11

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 1 augustus 2011 op de maatschappelijke zetel om 19.00 uur werd beslist :

- Ontslag als zaakvoerder van Dhr. Coppens Freddy, Zuiderbruggeweg 17 te 4524 KH Sluis ( Nederland) vanaf 1 augustus 2011

Gedaan te Gent, 1 augustus 2011

Mevr. Dudok Angela

zaakvoerder

:..~i

t~

~

:.MM.~

F+N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

13/07/2011
ÿþ~ º% Mop 2,0

DiD In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l lul liii 1111 U t 1111 INI~IIIN~

+11106837'

IIM

Ondernemingsnr : 02)-S3 " 4 b" 2.0

Benaming

(voluit) : FCC TRANSPORT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Hugo Van Der Goesstraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 23 juni 2011 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de maat-schappelijke benaming "FCC TRANSPORT".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Hugo Van Der Goesstraat 6.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4, Vennoten  oprichter(s).

1. Mevrouw DUDOK Angela Johanna Elisabeth, ongehuwd, geboren te Breda (Nederland), op vierentwintig april negentienhonderd eenennegentig, RR-nummer 910424-662.72, wonend te 9000 Gent, Hugo Van Der Goesstraat 6, van Nederlandse nationaliteit.

2. De Heer COPPENS Freddy Camilius, ongehuwd, geboren te Oostburg (Nederland), op negenentwintig juli negentienhonderd negenenvijftig, RR-nummer 59.07,29-060.13, wonende te 4524 KH Sluis (Nederland), Zuiderbruggeweg 17, van Nederlandse nationaliteit.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het gehele geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend door :

- door Mevrouw Dudok Angela, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR);

- door Heer Coppens Freddy, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door storting in speciën.

6. Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden of door deelname van dezen :

1. Koerier- en besteldienst, het verzamelen, ophalen, groeperen, vervoeren en afleveren van vracht, post en pakjes.

2. Alle verrichtingen van bevrachting, van makelarij en van verzending met betrekking tot alle lucht-, zee-, rivier-, spoor-, en wegvervoer en hierbij aansluitend het vervullen van alle tolformaliteiten.

3. Het verrichten van alle goederenvervoer, zo internationaal als nationaal, het optreden bij deze vervoeren in de hoedanigheid van vervoer-commissionair, vervoermakelaar en commissionair-expediteur en in het algemeen het verlenen van logistieke steun en diensten in de meest ruime zin.

4. De verhuur van personenwagens en van lichte en andere vrachtwagens, met of zonder chauffeur.

5. Alle vervoerondersteunende diensten en diensten met betrekking tot de vrachtbehandeling, opslag, overslag en aile administratieve diensten bij het vervoer.

6. Vervoerbemiddeling, als agent, makelaar of commissionair.

7. Het optreden als toeleverancier of sub-contractor voor industriële en/of commerciële bedrijven.

8. De aankoop, verkoop, alle handel, groothandel en nijverheid die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met in-en verpakkingsmaterialen.

9. Het uitbaten van stapelhuizen of andere inrichtingen voor opslag en bewaring van alle soorten goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ 10. onderhoud van tuinen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag eveneens de eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende en onroerende goederen onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden voor zover dergelijke verrichtingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet of van aard zin haar activiteiten te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een of meerdere aandelen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig af verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven. In het algemeen kan de vennootschap alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemak-kelijken.

7. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd het-zij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle harde-lingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde donderdag van de maand mei om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarreke-ningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering ver-stuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaak-voerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegen-woordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. Winstverdeling.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reserve-fonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of :

van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behotden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd:

- Mevrouw Dudok Angela, voornoemd; en

- de Heer Coppens Freddy, voornoemd

De aldus benoemde zaakvoerders zijn alhier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten. Hun mandaat zal

onbezoldigd zijn.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei tweeduizend en dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één mei tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in op-richting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal heb-ben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de ven-nootschap.

5. Volmacht

BVBA Fiscalis met zetel te 9900 Eeklo, Boelare of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de ven-nootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 23/06/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FCC TRANSPORT

Adresse
IJSKELDERSTRAAT 186 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande