FDIVERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FDIVERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.710.959

Publication

21/10/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liii! IllhI I Uh h Ih II

*13159506*

il&

~~~,,~, ~ ~:; ..~t~. ~..'° AS~.di.x~ :!..+«aiW

1 0 ET, 2013

VAN

?1tD.O'i!'erelgc!_ Tr GENT

Ondernemingsnr : Q SL,IQ r*I.d '%°

; Benaming (voluit) : FdiverS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Houtstraat 91 a

9870 Zulte (Oisene)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 7 oktober 2013 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ; met volgende kenmerken

Identiteit oprichters

1. de Heer VANDERHAEGEN Frederik, geboren te Ninove op eenentwintig juni, negentienhonderdnegenenzeventig, [Rijksregister nummer ; 79.06.21-363.291 echtgenoot: van Mevrouw TAELMAN Sylvie, hierna nader geidentificeerd, wonend te 9870 Zulte, Houtstraat 11 A.

gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan andersluidend huwelijkscontract, niet wijzigd.

2. Mevrouw TAELMAN Sylvie, geboren te Zottegem op veertien september negentienhonderdnegenenzeventig, [Rijksregister nummer ; 79.09.14-130.081, echtgenote van de Heer Vanderhaegen Frederik, hiervoor nader geidentificeerd, onder voormeld huwelijksstelsel, wonend te 9870 Zulte, Houtstraat 11 A.

3. de Heer VANDERHAEGEN Willy Jean, geboren te Geraardsbergen op achtentwintig september negentienhonderdzevenenvijftig, [Rijksregister nummer : 57.09.28-215.11] echtgenoot van Mevrouw PLETINCIOC Greta Odile Marcella, wonend te 9401 Ninove (Pollare), Nekkersput 18.

gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Jacques Evenepoel te Ninove op 30 november 1976, niet gewijzigd.

Naam

De Vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt : "FdiverS".

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Olsene, Houtstraat lia.

Doel

De vennootschap heeft als doel :

Verhuur van personenwagens met chauffeur

De uitbating van restaurants, sandwichbars, snackbars, tearooms, vergader- en feestzalen, cafetaria's, drankgelegenheden, privéclubs en in het algemeen de uitbating van alle horecazaken, evenals het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden, zoals : de aan- er} verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, de aan-_ en verkoop van -dranken, bieren, -wijnen, likeuren en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rookartikelen, dit alles in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening , voor de rekening

van derden of in deelneming met derden.

Het leveren van cateringservice .

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export, de vertegenwoordiging van wijnen , likeuren, bieren en andere alcoholische of niet alcoholische dranken, dit alle in de breedste zin van het woord.

Het verstrekken van management-business- en technologische adviesdiensten voor beheerstechnische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op te richten of bestaande ondernemingen.

Het verlenen van adviesdiensten en praktische hulp aan bedrijven in verband met marketing, communicatie en public relations.

Het organiseren van congressen en beurzen.

Het organiseren en geven van seminaries, trainingen, events en incentives.

De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en

functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen , ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken.

Het beleggen , beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen.

- De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan hiervoor alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die , aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bovengenoemde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van , derden.

De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van anderen vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACH`iTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e

mod 11.1

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderste (1/100) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om 10uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel I9bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot! 11.1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Tegenstrfdigheid van belangen

De zaakvoerder of het lid van college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks

een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de

vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 van het Wetboek van

Vennootschappen na te leven.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1. oktober en eindigt op 30 september van het

daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer

verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming

van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat

de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor

de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon

is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen

of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan

voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle

aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen

of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de

helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen

binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld,

of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om,

in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te

beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel

over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien

dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter

beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het

verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel

van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda

vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden

conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden

verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met

dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door

een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van

het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van

de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een alkte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag niet tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bevestiging door de notaris van de deponering van het gestorte kapitaal, met opgave van de instelling waarbij de deponering werd verricht

De oprichters verklaren dat de aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij AXA Bank Europe NV, te Brussel, op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE73 7512 0666 0560. Het bewijs van deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen.

SLOTPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, zijn bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent. Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30 september

2014.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 oktober 2013.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) worden als zaakvoerder benoemd :

1. de Heer VANDERHAEGEN Frederik, geboren te Ninove op eenentwintig juni negentienhonderdnegenenzeventig, [Identiteitskaart Rijksregister nummer : 79.06.21363.29] wonend te 9870 Zulte, Houtstraat 11 A.

2. Mevrouw TAELMAN Sylvie, geboren te Zottegem op veertien september negentienhonderdnegenenzeventig, [Rijksregister nummer : 79.09.14-130.08], wonend te 9870 Zulte, Houtstraat 11 A.

die ieder afzonderlijk deze benoeming aanvaarden.

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De zaakvoerder, in het bijzonder Mevrouw Taelman Syvlie, zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder, in het bijzonder de Heer Vanderhaegen Frederik, zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één

of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet

overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

7/10/2013

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte



mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FDIVERS

Adresse
HOUTSTRAAT 11A 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande