FEESTARTIKELEN LIEBAUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FEESTARTIKELEN LIEBAUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.466.623

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.11.2013, NGL 16.12.2013 13687-0324-015
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 23.11.2012, NGL 09.01.2013 13007-0442-015
02/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



beh E

aa

Bel Staà



Ondernemingsnr : 837.466.623

Benaming

(voluit) : Feestartikelen Liebaut

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koolstraat 62, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

De algemene vergadering van 23/1112012 heeft de benoeming als bestuurders aanvaard van Mevrouw Liebaut Sylve, Eikstraat 55 te 9300 Aalst, Mevrouw Liebaut Freya, Capucienenlaan 66, te 9300 Aalst en Mevrouw Liebaut Marcia, Brusselse Steenweg 242 te 9300 Aalst

Liebaut Daniël

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2012
ÿþr nood Wcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

E

St

i i II i III i i







*12028505*

Gki -i-t RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 9 JAN 2012

DEND ,pelyONDE

©ndememingsnr : 0837.466.623.

Benaming

(voluit) : FEESTARTIKELEN LIEBAUT BIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Koolstraat, 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME DOOR EEN ANDERE VENNOOTSCHAP  NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

r Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 26 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Feestartikelen Liebaut Bis" waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Koolstraat, 62, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikeIs 730, 731. en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter om lezing te geven van de verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor, binnen het kader van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, betreffende de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijze en de als tegenprestaie verstrekte vergoeding. Elke aandeelhouder erkent een kopij van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een exemplaar van deze verslagen zal aan huidige akte gehecht blijven.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende bewoordingen:

"Conclusies

Ondergetekende werd aangesteld door de raad van bestuur van de NV Feestartikelen Liebaut Bis en de raad van bestuur van de NV Feestartikelen Liebaut om overeenkomstig artikel 602 W. Venn een verslag op te maken naar aanleiding van de inbreng in natura bij kapitaalverhoging.

Het betreft de inbreng van een bedrijfstak van aan- en verkoopvan carnavalartikelen en accessoires, de productie ervan, de in- en uitvoer en het uitbaten van een winkel van de NV Feestartikelen Liebaut in de NV Feestartikelen Liebaut Bis.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dar."

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is..

Cp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de toekenning van 1.044 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de NV Feestartikelen Liebaut Bis aan de aandeelhouders van de NV Feestartikelen Liebaut. In ruil voor hun inbreng behoudt elke aandeelhouder evenveel aandelen van de NV Feestartikelen Liebaut en krijgt nieuwe aandelen van de NV Feestartikelen Liebaut Bis in verhouding als volgt aangegeven: 20 aandelen gevenrecht op 28 aandelen, 100 aandelen geven recht op 138 aandelen en 550 aandelen geven recht op 766 aandelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst op 9 december 2011; Burg BVBA Van Cauter-Saeys & C°, bedrijfsrevisorenkantoor, getekend Inge Saeys."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng in de vennootschap "NV Feestartikelen Liebaut Bis", ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap "NV Feestartikelen Liebaut", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de bedrijfstak carnavalartikelen en accessoires, met name de aankoop en verkoop, de productie, de invoer en de uitvoer van deze artikelen , alsmede de uitbating van een carnavalwinkel van de vennootschap "NV Feestartikelen Liebaut"; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds één juli tweeduizend en elf boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De eventuele schulden en/of vorderingen , die ontstaan zijn na de splitsing, met betrekking tot de situatie van voor de splitsing, volgen de respectievelijke activa/passiva waarop ze betrekking hebben. Indien hieromtrent geen duidelijkheid bestaat, worden ze toegewezen in verhouding tot het eigen vermogen.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

INBRENG  VOLSTORTING

Vervolgens is hier tussengekomen de naamloze vennootschap "Feestartikelen Liebaut", met zetel te 9300 Aalst, Koolstraat, 62, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, met name de Heer Daniel Liebaut, wonende te 9300 Aalst, Koolstraat 62, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig de statuten.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van de bedrijfstak carnavalartikelen en accessoires, met name de aankoop en verkoop, de productie, de invoer en de uitvoer van deze artikelen, alsmede de uitbating van een carnavalwinkel die van haar vermogen afhangt.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt.

Korte beschrijving van de aan huidige vennootschap overgedragen activa en passiva

Men laat weg...

HETZIJ NETTO OVERGEDRAGEN ACTIEF: zeshonderd achtenveertigduizend vierhonderd en twee Euro twintig cent

(648.402,20 ¬ )

VIERDE BESLUIT

Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van de overdracht en boekhoudkundige

bestemming verzoekt de vergadering ondergetekende Notaris hetgeen volgt te willen akteren:

De vergadering beslist:

1/het maatschappelijk kapitaal van huidige vennootschap te verhogen met drieduizend Euro (3.000,-¬ ) om het

te brengen van tweeënzestigduizend Euro op vijfenzestigduizend Euro.

2/om een bedrag van driehonderd Euro (300 ¬ ) voor de rekening "wettelijke reserve" te bestemmen;

3/om een bedrag van zeshonderd vijfenveertigduizend honderd en twee Euro twintig Cent (645.102,20 ¬ )

voor de rekening "Beschikbare reserve" te bestemmen.

4/om in ruil voor de inbreng van de bedrijfstak ter waarde van zeshonderd achtenveertigduizend vierhonderd

en twee Euro twintig cent, duizend vierenveertig aandelen (I.044) toe te kennen als volgt:

-Een pakket van twintig aandelen(20)zal recht geven op achtentwintig aandelen van de naamloze vennootschap

"Feestartikelen Liebaut bis" (28) en het behoud van de twintig (20) aandelen van de naamloze vennootschap

"Feestartikelen Liebaut".

-Een pakket van honderd aandelen(100)zai recht geven op honderd achtendertig aandelen van de naamloze

vennootschap "Feestartikelen Liebaut bis" (138) en het behoud van de honderd (100) aandelen van de

naamloze vennootschap "Feestartikelen Liebaut".

Voor-

Iatsbudt n aan het Belgisch

Staatsblad

-Een pakket van vijfhonderd vijftig aandelen(550)zal recht geven op zevenhonderd zesenzestig aandelen (766) van de naamloze vennootschap "Feestartikelen Liebaut bis" en het behoud van de vijfhonderd vijftig (550) aandelen van de naamloze vennootschap "Feestartikelen Liebaut".

De vergadering beslist tenslotte artikel 5 van de statuten aan te passen om dit in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

Bijlagen bij ilet Betgise-h Staatsblact - 111>02/2012 ÿÿ Annexés iiü Mánitëûr ëëëëëë

Artikel 5: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfenzestigduizend Euro (65.000¬ ) en wordt vertegenwoordigd door duizend honderd vierenveertig (1.144) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/duizend honderd vierenveertigste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort."

De aandeelhoudersstructuur wijzigt als volgt:

-De Heer Daniel Liebaut: achthonderd en zes aandelen;

' -Mevrouw Maria Hofmans: honderd achtenzeventig aandelen

-Mevrouw Evy Liebaut: achtendertig aandelen;

-Mevrouw Vicky Liebaut: achtendertig aandelen;

-Mevrouw Freya Liebaut: achtentwintig aandelen;

-Mevrouw Maria Liebaut, achtentwintig aandelen;

-Mevrouw Sylvia Liebaut: achtentwintig aandelen;

Totaal: duizend honderd vierenveertig aandelen of alle aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Feestartikel Liebaut". Bijgevolg beslist zij

artikel 1 van de statuten als volgt aan te passen:

Artikel 1: dit artikel wordt vervangen door:

De vennootschap is een naamloze vennootschap

Haar naam luidt: "Feestartikelen Liebaut"

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel;

;  aan Paul Saey, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de raad van bestuur inzake inbreng in natura, staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

i=rederic GAUDRON,,n Tim HERZEEL

Op de laagMeçet rk rdr~~ltteenMrcl Nmen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 932Ó Erembodegem akeoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)5m en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

25/10/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i;.rc1FriE I-4~~ri-i-EAiv \

VAN KOOPHANDEL

DEl\1DER,,MONDE

Ondernemtngsnr 0837.466.623

(yoh,itj : FEESTARTIKELEN LIEBAUT BIS

i

*11161454*

Rechtsvont Naamloze Vennootschap

Zetel : Koolstraat 62, 9300 Aalst

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Het splitsingsvoorstel dd.5 september 2011 naar aanleiding van een handeling gelijkgesteld met een partiële splitsing door splitsing van de onderneming :

- De NV Feestartikelen Liebaut , Koolstraat 62, 9300 Aalst

Ondernemingsnummer 0428.950.529

in enerzijds

- De NV Feestartikelen Liebaut , Koolstraat 62, 9300 Aalst

Ondernemingsnummer 0428.950.529

en anderzijds

- De NV Feestartikelen Liebaut Bis , Koolstraat 62, 9300 Aalst

Ondernemingsnummer 0837.466.623

werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hierbij neergelegd het splitsingsvoorstel

D. Liebaut

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 20 juni 2011, dat door volgende partijen een naamloze vennootschap werd opgericht :

1/ De heer LIEBAUT Daniel Margriet Prosper Mariette, geboren te Aalst op 8 mei 1952, echtgenoot van mevrouw HOFMANS Maria, wonende te 9300 Aalst, Koolstraat 62.

2/ Mevrouw HOFMANS Maria Francine Melanie, geboren te Opdorp op 12 mei 1956, echtgenote van de heer LIEBAUT Daniel, wonende te 9300 Aalst, Koolstraat 62.

3/ Mevrouw LIEBAUT Evy Julia Felix, geboren te Aalst op 7 augustus 1980, ongehuwd, wettelijk samenwonend met de Heer Bursens Rik, wonende te 9300 Aalst, Jozef Meganckstraat 43.

4/ Mevrouw LIEBAUT Vicky Mariette H., geboren te Aalst op 11 januari 1983, echtgenote van de Heer ROELANDT Pieter, wonende te 9451 Haaltert-Kerksken, Tijstraat, 2.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 440 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "Feestartikelen Liebaut Bis°.

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Koolstraat, 62...

ARTIKEL 3 Doel :

De vennóotschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-de aankoop en verkoop, de in-en uitvoer, zowel groot- als klein-en leurhandel en agenturen van karnaval-en feestartikelen, speel- en geschenkartikelen, textiel en mercerieartikelen allerhande; alle koopwaren zoals bijzondere verpakkingsmiddelen en fantasieartikelen;

-de productie en vervaardiging van bovengenoemde artikelen;

-de verhuring, het onderhoud en de herstelling van bovengenoemde artikelen;

-de aan- en verkoop via internet, verkoop via webshop, e-commerce.

-het organiseren of medewerking verlenen aan beurzen of evenementen zowel in binnen- als buitenland. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag bijstand verlenen en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht en de organisatie, de boekhouding, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op aile niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

De vennootschap mag eveneens leningen en voorschotten toestaan, zowel aan derden zonder onderscheid als aan dochtervennootschappen. De vennootschap mag zich ook borg stellen en/of aval verlenen, ten voordele van alle derden.

De vennootschap zal alle industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, zowel in België als in het buitenland en onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, afbreken _en _ suilen _-van_ alle__ roerende-- en- onroerende- goederen,-toetreden of zich. interesseren. aan _ alle _andere_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



GRIFFUE RËCHTBAN::

VAN KOOPHANDEL

-1. 07. 7011

DEN tJ i ibAONDE



Voor- 1111111,J!!!Ilej1111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr . yGG. 6k1

Benaming

(voluit) : Feestartikelen Liebaut Bis

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Koolstraat, 62

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen, bestaande of op te richten, hetzij door middel van inbreng, fusie, deelname of anders, zowel in het binnenland als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig is of verwant aan het hare.

ARTIKEL 4 Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels vaargeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend Euro (62.000¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort. Inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren en erkennen dat de honderd (100) aandelen als volgt zijn ingeschreven in geld tegen de prijs van zeshonderd twintig Euro (620,-¬ ) per aandeel :

-De Heer Daniel Liebaut, veertig aandelen door storting van vierentwintigduizend achthonderd Euro -Mevrouw Maria Hofmans, veertig aandelen door storting van vierentwintigduizend achthonderd Euro -Mevrouw Evy Liebaut, tien aandelen door storting van zesduizend tweehonderd Euro

-Mevrouw Vicky Liebaut, tien aandelen door storting van zesduizend tweehonderd Euro

Hetzij in totaal, honderd (100) aandelen

Ze verklaren eveneens dat elk der ingeschreven aandelen volledig volstort is, door een storting in geld, op een bijzondere rekening nummer 001-6445666-92, geopend bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting, zodat een totaal bedrag van tweeënzestigduizend Euro (62.000¬ ) ter beschikking is van de vennootschap.

ARTIKEL 11 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur.

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot bestuurder aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger' aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoefend.

ARTIKEL 14 Bevoegdheid - dagelijks bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 15 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamelijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 18 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de op de vierde vrijdag van de maand november om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 26 Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni. Op die laatste datum wordt de

jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het

Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 27 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 28 Ontbinding :

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

OVERGANGSBEPALINGEN

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek Vennootschappen worden met eenparigheid van stemmen tot bestuurders benoemd:

A. EERSTE BESTUURDERS

1. de Heer Daniel Liebaut,

2. Mevrouw Maria Hofmans,

3. Mevrouw Evy Liebaut,

4. Mevrouw Vicky Liebaut, allen voornoemd.

Die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden; hun opdracht is kosteloos, hun functies zullen eindigen na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat ze mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde bepaling in deze wet kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in naam en voor haar rekening gesteld vôár de ondertekening van de oprichtingsakte.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 1863 van het Burgerlijk Wetboek.

B. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar hetwelk begint op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zal

eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

C. DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en twaalf.

E. CONTROLE

De vergadering beslist geen commissarissen te benoemen.

F. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders beslissen met eenparigheid van stemmen Daniël Liebaut te benoemen tot gedelegeerde bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap. Deze mandaten zijn kosteloos. Volmacht

Bij deze worden aile machten toegekend aan de Heer Paul Saey met macht van indeplaatsstehling, teneinde alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bil de Kruispuntbank van Ondernemingen, en het bekomen van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ff" ederic CAUDRO{N, Tim HERZEEL

~rs è~~t

Op c ie+~arrCL i Ogrii§fdRecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Firribodegem (Aalst) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78$ Naam en handtekening

e-mail: jnfo@notariscaudron.be

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 04.12.2015 15683-0078-014

Coordonnées
FEESTARTIKELEN LIEBAUT

Adresse
KOOLSTRAAT 62 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande