FEE'X

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEE'X
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.918.358

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312306*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633918358

Benaming (voluit) : Fee'X

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Groenenweg(KRU) 19 Bus B

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 26 juni 2015, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fee X", opgericht is geworden, met als zetel te 9770 Kruishoutem, Groenenweg 19 bus B en met als vennoot:

De heer BLANCHAERT Koen, geboren te Gent op 19 maart 1982, rijksregister 82.03.19-341.56, echtgenoot van mevrouw ROBBENS Veerle, geboren te Gent op 9 augustus 1982, rijksregister 82.08.09-130.20, wonende te 9770 Kruishoutem, Groenenweg 19 bus B.

-De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "FEE X"

-De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9770 Kruishoutem, Groenenweg 19 bus B. -De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding op het vlak van management, organisatie, administratieve en juridische ondersteuning van vennootschappen en natuurlijke personen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" Diensten, ontwikkeling, technologie, distributie, adviesverlening, studies aanbieden voor de kweek van dieren en productie van gespecialiseerde voerders, eveneens voor aquacultuur;

" het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen en hiervoor vergoedingen ontvangen;

" De aan- en verkoop, de fabricatie, de in- en uitvoer van veevoeders, van premixen en additieven voor dierenvoeding, inbegrepen voor aquacultuur, en van alle producten, alle grondstoffen en afgewerkte producten nodig voor het kweken van dieren alsmede alle daarmee gepaard gaande serviceverlening, dit alles in de meest ruime zin;

" De aan- en verkoop, de import en export van dieren in de meest brede zin, de import en de export van alle hieraan gerelateerde producten, alsook de participatie in één of meerdere vennootschappen of verenigingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

9770 Kruishoutem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

De vennootschap zal ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

-De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij een besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging in de statuten.

-Het kapitaal bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven, zoals bepaald hierboven, kan worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel 10 van deze statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden of door derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

-De aandelen zijn op naam.

-Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker. Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar de eraan verbonden rechten uitoefenen.

- Overdracht en overgang van aandelen.

A. Algemene bepalingen.

De overdrachten en overgangen van aandelen worden onderworpen aan de bepalingen van dit artikel onder de letters B, C, D en G (voor de overdracht onder levenden) en onder de letters B, E, F en G (voor overgang wegens overlijden).

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht, zowel de vrijwillige als de gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kostenloze titel, zowel in vruchtgebruik,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

blote eigendom of volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

B. Overdracht en overgang van aandelen.

De enige vennoot kan vrij zijn aandelen afstaan of overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot op straffe

van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan

met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal

bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan :

1° aan een vennoot.

2° aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

3° aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager of van de erflater.

C. Overdracht onder de levenden - Goedkeuringsprocedure - Recht van voorkoop - Prijs.

1. Telt de vennootschap slechts één vennoot dan kan deze vrij de afstand beslissen van alle of een deel van de aandelen, mits desgevallend naleving van de bepalingen van zijn huwelijksvermogensstelsel.

2. Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die één of meer van zijn aandelen wil afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat. Deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, niet al zijn aandelen overdraagt en dus nog vennoot blijft.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van de brief van de kandidaat-overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij al dan niet zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, al dan niet met de overdracht instemt. Zijn besluit moet niet worden gemotiveerd. Bij gebrek aan antwoord verstuurd in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

3. Indien de vennootschap meer dan twee leden telt en voor zover hieromtrent geen andere schikkingen worden genomen door de vennoten, moet een vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen van zijn voornemen kennis geven aan de zaakvoerder(s), bij een ter post aangetekende brief, waarin hij de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer(s) meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Binnen de acht dagen na ontvangst van dit bericht, moet(en) de zaakvoerder(s) de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent de geplande overdracht, met aanduiding van de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld en de daarvoor geboden prijs en aan iedere vennoot moeten zij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden aandelen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer(s), door de kandidaat-overdrager.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van de brief van de zaakvoerder(s), moet elke vennoot aan de zaakvoerder(s) een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij al dan niet zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, al dan niet instemt met de overdracht. Zijn besluit moet niet worden gemotiveerd. Bij gebrek aan antwoord verstuurd in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

De zaakvoerder(s) moet(en) de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de kandidaat-overdrager, alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en dit bij aangetekende brief, binnen de drie dagen, nadat de termijn waarin de vennoten hun besluit moeten laten kennen, verstreken is.

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief wanneer: 1° de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat door de uitoefening van het voorkooprecht al deze aandelen overgedragen worden;

2° ofwel de overdrager zich ermee akkoord verklaart enkel die aandelen over te dragen die het voorwerp uitmaakten van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover ze geen andere schikkingen treffen onder elkaar, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien na deze proportionele verdeling nog enkele aandelen niet konden worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder(s) worden verloot onder de vennoten die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend. De loting zal geschieden in aanwezigheid van betrokkenen of nadat deze tot de loting worden uitgenodigd bij aangetekende brief.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen zal de prijs der aandelen ingekocht door uitoefening van het voorkooprecht gelijk zijn aan deze geboden door de oorspronkelijke kandidaat-overnemer van de aandelen, indien deze prijs lager is dan of gelijk is aan de prijs vastgesteld overeenkomstig punt G., hierna en zal de prijs worden vastgesteld op dit laatste bedrag, indien de door de oorspronkelijke kandidaat-overnemer van de aandelen geboden prijs hoger is.

D. Overdracht van aandelen onder de levenden - Weigering van goedkeuring.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt een voorkooprecht, overeenkomstig de bepalingen van dit artikel, toepassing.

Zo de afkoop niet is gebeurd binnen de voormelde termijn van drie maanden, kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen, binnen de veertig dagen volgend op de termijn van drie maanden.

E. Overgang van aandelen bij overlijden - Toestand van de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot - Goedkeuringsprocedure - Recht van voorkoop.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Zijn er meerdere vennoten en overlijdt één van hen, dan moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot, binnen één maand na het overlijden, aan de andere vennoot, of indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, aan de zaakvoerder(s) hun naam, voornamen, beroep en woonplaats opgeven, hun erfrechten, hetzij ten algemene titel, hetzij ten bijzondere titel, doen blijken door regelmatige akten.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op en onverminderd hetgeen hiervoor is bepaald omtrent de rechten van de vruchtgebruiker, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door één enkele persoon aangewezen door de erfgenamen of legatarissen of bij gebrek aan overeenkomst door een voorlopige bewindvoerder benoemd door de bevoegde Rechtbank, op verzoek van de meest gerede partij.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen, in de vormen en termijnen voorgeschreven in dit artikel.

F. Overgang van aandelen bij overlijden - Weigering van goedkeuring.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die niet als vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap, die onmiddellijk aan alle vennoten bij aangetekend schrijven een afschrift van dit schrijven bezorgt.

Binnen de acht dagen na ontvangst van de aanvraag tot afkoop gericht door de erfgenamen of legatarissen aan de zaakvoerder(s), bepaalt/bepalen deze, in overeenstemming met de erfgenamen of legatarissen de waarde en de voorwaarden van afkoop van elk aandeel.

Bij gebrek aan overeenkomst onder de belanghebbenden, zal de afkoop dienen te gebeuren op dezelfde manier als bij afkoop van aandelen tengevolge van een weigering bij overdracht van aandelen onder levenden.

Zo de afkoop niet is gebeurd binnen de termijn van drie maanden, kunnen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap eisen, binnen de veertig dagen volgend op de termijn van drie maanden.

G. Overgang van aandelen bij overlijden - Waardebepaling en voorwaarden bij wederinkoop. Binnen acht dagen van ontvangst van het verzoek tot inkoop gericht door de erfgenamen of legatarissen aan het bestuursorgaan, bepaalt dit, in overeenstemming met de erfgenamen en legatarissen de waarde en de voorwaarden voor afkoop van elk aandeel.

Bij gebrek aan akkoord tussen partijen wordt de afkoopwaarde bepaald door deskundigen, aangesteld door elk der partijen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden besloten door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen het besluit van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De betaling van één vijfde van de afkoopwaarde der aandelen zal in elk geval moeten gebeuren binnen de drie maand, na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Het saldo van de afkoopwaarde zal in vier gelijke jaarlijkse afkortingen mogen betaald worden, telkens op de verjaardatum van de betaling van de eerste schijf.

Het verschuldigd blijvend saldo brengt een intrest op van twee ten honderd boven de wettelijke intrest.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet verder overgedragen worden, voor hun prijs volledig uitbetaald is.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

-Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

-Het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

-Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen door de wet of onderhavige statuten voorzien, worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2016. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad. -Alle geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, zaakvoerders, vaste vertegenwoordigers, commissarissen, vereffenaars of gewezen zaakvoerders, vaste vertegenwoordigers, commissarissen, vereffenaars, zullen definitief beslecht worden door arbitrage.

-Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1) en tot deze functie wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer BLANCHAERT Koen, geboren te Gent op 19 maart 1982, rijksregister 82.03.19-341.56, echtgenoot van mevrouw ROBBENS Veerle, geboren te Gent op 9 augustus 1982, rijksregister 82.08.09-130.20, wonende te 9770 Kruishoutem, Groenenweg 19 bus B, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

-Er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

-Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, besluit de comparant om bijzondere volmacht te verlenen aan BV ovv BVBA SANTAKS, met zetel te Ieper, Rijselseweg 44- 46, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Paul Sohier bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte vóór registratie

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Coordonnées
FEE'X

Adresse
GROENENWEG 19, BUS B 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande