FEMAJA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEMAJA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.386.091

Publication

28/03/2011
ÿþOndernemingsnr : 0822386091

Benaming

(voluit) : FEEMA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Potaardestraat 42, 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - wijziging van de statuten

Ingevolge akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers te Beveren op negen februari tweeduizend en elf.

blijkt:

Besluiten

1.Kapitaalverhoging

I. Beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met 377.500 te verhogen om het van 1000 euro te

brengen op 378.500 euro door inbreng door de heer Frank Muller voornoemd van het vruchtgebruik gedurende

een looptijd van 10 jaar op de volgende goederen:

A GEMEENTE STEKENE, eerste afdeling

Een building met verdere afhangen, op en met grond en tuin, staande en gelegen te Stekene, Polenlaan 55, gekadastreerd of het geweest, gekend volgens recent kadaster sectie A nummer 594/N, met een oppervlakte. volgens kadaster van negenhonderd zevenendertig vierkante meter.

B GEMEENTE WAASMUNSTER, eerste afdeling

Een kantoor omvattende: kantoor, secretariaat, kantooringang, burelen op de verdieping, archiefruimte, op en met grond, staande en gelegen te Waasmunster, Potaardestraat +42,

Gekend volgens kadaster #Potaardestr +42 #KANTOOR sectie B 866 P gekend volgens recent kadaster sectie B nummer 866/P, met een kadastraal inkomen van 718 euro.

Dit kantoor staat beschreven in een basisakte verleden voor notaris Johan Verstraete op 29 december 1993, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 13 januari 1994, boek 4442 nummer 6.

-Bewijs van de eigendom

Voorschreven goed sub. A behoort toe aan de heer Frank Muller ingevolge akte afstand verleden voor notaris Johan Verstraete, te Sinaai op 22 april 2009, jegens de naamloze vennootschap Houtland, met zetel te Stekene, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 18 mei 2009, formaliteitsnummer 55-T-18/05/2009-05443.

Voorschreven goed sub B. behoort toe aan de heer Frank Muller, voornoemd, als volgt:

- deels ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Vincent Lesseliers, te Beveren op 24 september 2003, jegens mevrouw Herrebout Marianne, te Sint-Niklaas, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 31 oktober 2003, formaliteitsnummer 55-T-3111012003-11182

- deels ingevolge akte afstand verleden voor notaris Alex Peers, te Erembodegem op 14 december 2009, jegens mevrouw Bogaert Catherine, te blaasmunster, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde.

- deel ingevolge ontbinding van de BVBA Advokatenkantoor Stanislas Muller, met ondememingsnummer 439.146.813 bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 22 december 2005

-Hypothecaire toestand.

De inbrengers verklaren dat de hierboven omschreven goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in; hunner hoorde als in hoofde van de vorige eigenaars, met uitzondering van de inschrijving genomen op. voorschenen goed sub B. ingevolge akte kredietopening verfeden voor notaris Alex Peers, te Erembodegem, op 14 december 2009.

De hypothecaire schuld waarvoor deze inschrijving werd genomen zef verder worden terugbetaald door de. inbrenger in kapitaal, intresten en aanhorigheden.

Il. Algemene voorwaarden van de inbreng

1.De vennootschap verkrijgt vanaf 1 januari 2011 de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen door de reële en daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V beh aa Be! Stai

III 011 UI Il III 100 III lU I lU

" iioae~ss*

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d te

GRIFFIE RED:."'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrengers.

De vennootschap zal in genot treden door inning van de huurgelden vanaf 1 januari 2011. De huurprijs bedraagt thans 4.000 euro per maand voor beide eigendommen.

Voorwaarden van het vruchtgebruik:

- Het vruchtgebruik zal zonder enige vergoeding ophouden te bestaan vóór het beëindigen van de vastgestelde termijn van vijftien jaar, ingeval van faillissement, ontbinding of gerechtelijk akkoord van de vennootschap-vruchtgebruikster.

- De vruchtgebruiker heeft het genot van voorschreven eigendom ofwel door eigen gebruik, ofwel door het innen van de huurgelden.

- In geval van eigen gebruik, zal de vruchtgebruiker het goed onderhouden als een goed huisvader.

- Ingeval van verhuring zal de vruchtgebruiker rekening houden met de bepaling van artikel 595 B.W. tweede lid, omtrent de geldigheidsduur van huurcontracten bij het ophouden van het vruchtgebruik.

- De vruchtgebruiker moet alle herstellingen dragen, ook degene die de wet in artikel 606 B.W. als 'grove herstellingen' omschrijft, dus met inbegrip van de herstellingen van zware muren en vervangen van hele daken. Hij heeft voor de uitvoering van deze kosten geen verhaal op de blote eigenaar, noch tijdens noch op het einde van het vruchtgebruik.

- De vruchtgebruiker zal het recht hebben aan het in vruchtgebruik verkregen gebouw de vermeerderingen of verbeteringen aan te brengen die hem geschikt lijken, maar op zijn kosten. Deze verbeteringen blijven gedurende de ganse duur van het vruchtgebruik eigendom van de vruchtgebruiker. Bij het einde van het vruchtgebruik komen de verbeteringen of de door de vruchtgebruiker opgerichte gebouwen en aanplantingen in eigendom toe aan de blote eigenaar, zonder dat de vruchtgebruiker of zijn rechtsopvolger aanspraak kan maken op enige vergoeding, tenzij anders wordt overeengekomen.

- De onroerende voorheffing en alle zakelijke belastingen met betrekking tot het verkochte goed, zullen door de vruchtgebruiker gedragen en betaald worden te rekenen vanaf heden.

- Brand en aanverwante risico's moeten gedurende de hele duur van het vruchtgebruik worden verzekerd bij één verzekeringsmaatschappij en door één gemeenschappelijke polis. De vruchtgebruiker is tevens gehouden een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid jegens derden af te sluiten. De blote eigenaar machtigt de vruchtgebruiker om deze polis af te sluiten met ingang van heden; de vruchtgebruiker verbindt zich ertoe dit in naam en voor rekening van hen beiden zonder verwijl te doen.

- De vruchtgebruiker zal voor de hele duur van het vruchtgebruik de premie van deze polis dragen, mede voor rekening van de blote eigenaar en zonder verhaal tegen hem.

- De vruchtgebruiker is er eveneens toe gemachtigd mede namens de blote eigenaar de uit te keren bedragen tot dekking van de geleden schade aan het gebouw te ontvangen en aan te wenden tot heropbouw of herstel, onverminderd het recht van partijen om in dat geval hieromtrent een andere overeenkomst te sluiten.

- Het is de vruchtgebruiker niet toegelaten zijn vruchtgebruik te vervreemden, noch met hypotheek te bezwaren, zonder voorafgaande instemming van de blote eigenaar.

- Voor alle punten niet vervat in deze overeenkomst, onderwerpen partijen zich aan de bepalingen van artikel 578 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

2. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond met alle heersende en lijdende zichtbare en onzichtbare voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

3 De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4. De vennootschap treedt in alle rechten en plichten van de inbrengers wat de mede-eigendom betreft. De inbrenger verklaart dat er geen syndicus is aangesteld voor het gebouw.

5. Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels en de schriftelijke huurovereenkomsten betreffende de ingebrachte goederen, ondergetekende notaris wordt uitdrukkelijk vrijgesteld van een meer gedetailleerde beschrijving in deze notulen. Deze vennootschap treedt in alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder verhaal tegen noch tussenkomst door de inbrengers.

6. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO:

I° dat voor de onroerend goed geen recente stedenbouwkundige vergunning werden uitgereikt;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het onroerend goed sub A. woongebied is en

van het onroerend goed sub B. woongebied met landelijk karakter is;

De notaris verwijst de comparant naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed vermeld sub B een verkavelingsvergunning van toepassing is gekend door

de verkrijger;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest

niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Ir

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend heeft

ontvangen.

7. Bodemattest

I. De inbrenger verklaart dat bovenstaande overeenkomst moet worden aanzien als een "overdracht van

gronden" zoals bedoeld in artikel 101 van het Bodemdecreet.

Il. De inbrenger verklaart dat er op grond van onderhavige overeenkomst bij zijn weten op voorschreven

grond geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst

van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken. zoals bedoeld in artikel 101

paragraaf 1 van het Bodemdecreet.

Ill. De inbrenger verklaart dat de verkrijgende vennootschap voor de ondertekening van onderhavige akte

op de hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door OVAM op 2611112010,

overeenkomstig artikel 36 § 1 van het Decreet.

De inhoud van deze attesten luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit

bodemattest vervangt alle vorige attesten.

Opmerkingen.

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet

Voor zover de overeenkomst waarbij deze overdracht werd vastgelegd werd afgesloten onder de

opschortende voorwaarde van de aflevering van voormeld bodemattest, verklaart de verkrijgende vennootschap

dat deze voorwaarde vervuld is, en verzaakt zij, voor zoveel als nodig, aan elke mogelijke vordering tot

nietigverklaring krachtens artikel 116 van het Décreet."

III.Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve

inschrijving te moeten nemen.

IV.Bevestiging van identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, plaatsen en data van de geboorte

van de partijen, op zicht van officiële stukken door de hypotheekwet vereist.

2. Vergoeding van de inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van 37.750 aandelen, zonder nominale waarde

die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in

de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

3.Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te

wijzigen: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 378.500 euro en is verdeel in

37.850 aandelen, zonder nominale waarde.

4.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, mei

inbegrip van de coördinatie van de statuten, en aan de heer Frank Muller voornoemd, met mogelijkheid van i

indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

5. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mels Consulting Comm. V - BIBF 70157773

Oost-Eindeken 51 - 9190 STEKENE, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Fiscale verklaringen

A. Ondergetekende notaris leest artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten voor met betrekking tot de bewimpeling aangaande de prijs, of de lasten of de overeengekomen waarde, van de goederen die het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgelegd in een akte die ter registratie wordt aangeboden, alsook de artikelen 62, tweede lid, en 73 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde. Hierna verklaart de inbrenger dat zij de hoedanigheid van btw-belastingplichtige niet bezitten.

B.Met het oog op de inning van het registratierecht verklaren partijen dat de ingebrachte goederen enkel voor beroepsdoeleinden aangewend worden en bestemd zijn.

Overeenkomstig artikel 168 wordt een bijkomende verklaring aan deze akte geacht.

Vincent Lesseliers, notaris.

expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 26.08.2015 15491-0522-012
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 19.07.2016 16334-0304-012

Coordonnées
FEMAJA

Adresse
POTAARDESTRAAT 42 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande