FENRIS FILMS

Association sans but lucratif


Dénomination : FENRIS FILMS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 865.734.007

Publication

07/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

+11086921*

~

NE ..._,_~,~~~

2 ~ ~~I 2~11 K4~PF GriffiéT~ VAN

Ondernemingsnr : 865.734.007

Benaming

(voluit) : Fenris Films vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ledelaan 43, 9940 Sleidinge

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting van de vereffening van de vzw.

Algemene vergadering dd 17(0412011.

We komen hierbij samen voor de laatste algemene vergadering van Fenris Films vzw.

Bedoeling is de volledige stopzetting van alle activiteiten en alzo over te gaan tot de ontbinding en sluiting van de vereffening.

Alle leden zijn aanwezig.

Eerst en vooral de vermelding dat voorzitter Rik De Clercq onlangs verhuisde van Ledelaan 43 naar Wurmstraat 40, 9940 Sleidinge, wat eveneens de wijziging van de zetel meebrengt, ondanks het feit dat dit enkel voor de stopzetting van de activiteiten is. Na het aantal jaren waarin Fenris Films vzw bestond, zijn we tot de vaststelling gekomen dal alle pogingen om de vzw te laten groeien niet geslaagd zijn. Dit is te wijten aan een aantal factoren, waaronder zeer zeker het absolute gebrek aan motivatie van bepaalde leden. We hebben geprobeerd om via folders, beurzen en dergelijke, promotie te maken, nieuwe leden te werven, contacten te leggen, en dergelijke, zonder resultaat.

In de periode van ons bestaan hebben we geen enkele vorm van inkomsten gehad, noch financieel noch materieel. Onze financiële (inkomende) activiteiten zijn dus steeds nihil geweest. Materiaal voor hei functioneren van de vzw, met doel het maken van amateurfilms (uitgaande activiteiten), werd consequent op factuur aangeschaft, en is nu volledig afgeschreven. De PC werd door bestuurslid dhr Smet terugbezorgd aan de voorzitter, jammer genoeg gecrasht en niet meer bruikbaar. Het resterende afgeschreven materiaal werd verkocht, zie factuur. Resteert een bedrag op de rekening van de vzw, waarvan na de kosten voor de ontbinding en vereffening van de vzw, een eventueel creditsaldo overgemaakt zal worden naar Film en Videoclub De Drake vzw (Breestraat 3, 9080 Lochristi, rek-nr BE26 9300 0268 3429), vertegenwoordigd door voorzitter Tony Haemers, Kerselaarstraat 4, 9820 Merelbeke, een vzw die dezelfde vorm en statuten heeft als Fenils Films vzw.

Dhr. De Clercq Rik, onze voorzitter, staat in voor de verdere ontbinding en afsluiting van de vzw en wordt aangeduid als de vereffenaar. Wij danken de aanwezige leden voor hun inzet tijdens de afgelopen jaren.

De vzw houdt definitief op te bestaan.

Sleidinge, 17 April 2011.

Rik De Clercq.

Vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FENRIS FILMS

Adresse
LEDELAAN 43 9940 SLEIDINGE

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande