FEOPS

Divers


Dénomination : FEOPS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 817.146.806

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.08.2013 13425-0371-015
26/01/2015
ÿþmod 11.1

ibâ_t _ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!JIJ IIIIII~VIIIII~II

*15013620*

Y...-,

~~

I J -01- 2015

gECH 1 ~.AK VAN

TE ENT

KOOPHANDEL ffie

VII



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0817.146.806

i" Benaming (voluit) : FEops

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Technologiepark-Zwijnaarde 3 9052 Gent

Onderwerp akte :Wijziging statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent,; Drongen, op 19/12/2014 (ter registratie neergelegd) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEops", gevestigd te 9052 Gent, Technotogiepark-Zwijnaarde 3, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft; genomen

A. Splitsing van aandelen

" Beslissing tot wijziging van de vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaal door de? 10.000 bestaande aandelen te splitsen in de verhouding van 1 bestaand aandeel (zonder; vermelding van type) met een nominale waarde van ¬ 1,86 per aandeel tegen 10 nieuwei aandelen, met een nominale waarde van ¬ 0,186 per aandeel.

B. Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura

" Kennisname en bespreking van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijvingi

ik van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie; verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van; vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

i `BESLUIT

Ondergetekende, de Burg. BVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met; maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer, Filip Cobert, bedrijfsrevisor, werd door de zaakvoerder van de BVBA FEops, met

, maatschappelijke zetel te 9052 Gent, Technologiepark-Zwijnaarde 3, aangesteld om een, verslag op te stellen overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging.

Ondergetekende bevestigt bij deze op basis van de door ons uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar onze mening:

© de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van: inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat dei zaakvoerder van de BVBA FEops verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Q' de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid beantwoordt;

Q' de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch enkel verantwoordbaar is in het kader van de herstelmaatregelen ter: verbetering van het eigen vermogen en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden' leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en de agio van de, tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd. is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bestaat uit de toekenning van 4.845 nieuwe aandelen van de BVBA FEops aan ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 79.9

r ~^ x ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ondergetekende er tevens op wijzen dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

" Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

" Beslissing om het kapitaal te verhogen door inbreng van een vordering op de vennootschap

ten belope van achtenzeventigduizend euro (¬ 78.000,00), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot zesennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 96.600,00), door uitgifte van 4.845 nieuwe aandelen met een uitgifteprijs van (afgerond) zestien komma nul negen negen één euro (¬ 16,0991) per aandeel, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis et liberationis vanaf de onderschrijving.

C. Omzetting van de rechtsvorm in een naamloze vennootschap

" Kennisname en bespreking van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 ev. van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de voorgenomen omvorming van de rechtsvorm van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt

"1. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Filip Cobert, bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2 D, aangesteld op 8 december 2014 door de zaakvoerder van de BVBA FEops, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een naamloze vennootschap, bevestigt bij deze, hetgeen volgt :

Dat de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap hebben opgesteld.

Zoals vermeld in de agenda van de buitengewone algemene vergadering in de ontwerpakte van de notaris, zal voorafgaand aan de omzetting van BVBA FEops in een naamloze vennootschap, het geplaatst kapitaal verhoogd worden met 78.000,00 EUR door een inbreng in natura. Deze kapitaalverhoging is o.a, noodzakelijk om het kapitaal op een niveau te brengen dat hoger is dan het minimumkapitaal van een naamloze vennootschap, met name 61.500, 00 EUR. Het geplaatst kapitaal zal na de verrichting 96.600, 00 EUR bedragen, volstort ten belope van 96.600, 00 EUR.

Uit de staat van de activa- en passivabestanddelen per 31 oktober 2014, blijkt het nettopassief van de BVBA FEops (61.422, 83) EUR bedraagt Het verschil tussen het nettopassief, zijnde (61.422,83) EUR, en het kapitaal per 31 oktober 2014, zijnde 18.600,00 EUR, bedraagt 80.022, 83 EUR.

Uit de door mij verrichte controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad."

" Kennisname en bespreking van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de voorgenomen omvorming van de rechtsvorm van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

" Beslissing tot omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap naar een naamloze vennootschap.

D. Ontslagen en Benoemingen

" Ontslag en benoemingen van het bestuursorgaan van de vennootschap. Vaststelling van de

duur van hun mandaat

De thans in functie zijnde zaakvoerder, de heer MORTIER Peter Eddy Joan, rijksregisternummer 83.02.08-101.58, wonende te 8570 Anzegem, Statiestraat 89, verklaart met onmiddellijke ingang zijn ontslag in te dienen als zaakvoerder van de omgezette vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A C 9

Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist om volgende personen te benoemen tot bestuurder van de vennootschap

- de heer MORTIER Peter , voornoemd (klasse A bestuurder)

- de heer DE BEULE Matthieu Robert Anna Firmin, rijksregisternummer 78.01,01-147.13, wonende te 9000 Gent, Schoonmeersstraat 49 (klasse A bestuurder)

- de voornoemde naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", (klasse B bestuurder)

- de naamloze vennootschap "CAPRICORN VENTURE PARTNERS", met ondernemingsnummer 0449.330.922 en zetel te 3000 Leuven, Lei 19 bus 1, (klasse B bestuurder)

Hun mandaat vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

" Benoeming van een commissaris : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren", met ondernemingsnummer 0449.065.260 en zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2D. Dit mandaat gaat in op 01/01/2015 en zal een einde nemen op de jaarvergadering te houden in 2018.

E Creatie van klassen van aandelen

" Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

" Creatie van klassen van aandelen en omzetting van de bestaande aandelen van de oprichters in klasse Al Aandelen en de bestaande aandelen van de naamloze vennootschap ParticipatieMaatschappij Vlaanderen in klasse B Aandelen.

" Vaststelling van de rechten en plichten verbonden aan de klasse Al Aandelen, klasse A2 Aandelen en klasse B Aandelen.

F. Tweede kapitaalverhoging door inbreng in geld

" Beslissing om het kapitaal te verhogen door een inbreng in geld voor een bedrag van achtenzeventigduizend euro (¬ 78,000,00), om het kapitaal aldus te brengen van zesennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 96.600,00) tot honderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 174.600,00), door uitgifte van 4.845 nieuwe aandelen van klasse B met een uitgifteprijs van (afgerond) zestien komma nul negen negen één euro (¬ 16,0991) per aandeel, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis et liberationis vanaf de onderschrijving.

G. Derde kapitaalverhoging door Inbreng in geld

" Beslissing om het kapitaal te verhogen door een inbreng in geld voor een bedrag van een miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 1.200.000,00), om het kapitaal aldus te brengen van honderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 174.600,00) tot één miljoen driehonderdvierenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 1.374,600,00), door uitgifte van 60.000 nieuwe aandelen van klasse B met een uitgifteprijs van twintig euro (¬ 20,00) per aandeel, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis et liberationis vanaf de onderschrijving.

H. Uitgifte van anti-dilutie warrants

" Kennisname en bespreking van de bijzondere verslagen van de raad van bestuur met betrekking tot de uitgifte door de vennootschap van 4 respectievelijk 12 anti-dilutie warrants, overeenkomstig artikel 582 en 583 van het Wetboek van vennootschappen.

" Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van 4, respectievelijk 12 anti-dilutie warrants die bij uitoefening aanleiding kunnen geven tot de uitgifte van klasse B Aandelen beneden fractiewaarde.

De conclusies van de verslagen van de bedrijfsrevisor/commissaris luiden als volgt:

Besluit

Ondergetekende, Burg, CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door Filip Cobert, vennoot en bedrijfsrevisor, werd door de zaakvoerders van de BVBA FEops, met maatschappelijke zetel te 9052 Gent, Technologiepark Zwïjnaarde 3, aangesteld om verslag uit te brengen over de uitgifte van warrants, waarvan de uitoefening aanleiding kan geven tot een inschrijvingsprijs per aandeel die lager is dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Ondergetekende bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

. I

De Wanciêlé en báéithoudkundige gegevens, zoals opgenomen in het verslag van het~ bestuursorgaan getrouw en voldoende zijn om de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders voor te lichten.

De boekhoudkundige staat per 31.10.2014 werd opgesteld in de veronderstelling van de verderzetting van de activiteiten van de onderneming.

In het kader van deze opdracht dient de aangestelde bedrj fsrevisor niet over te gaan tot een volkomen controle van de jaarrekening, maar bestaan zijn werkzaamheden uit een beperkte controle gericht op de doelstelling van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitoefenprijs van de warrant wordt bepaald op ¬ 1,00 per warrant en ligt op heden beneden de fractiewaarde van de aandelen, Op het ogenblik van de uitoefening van de warrant kan de huidige fractiewaarde verschillend zijn, met name door een wijziging in de kapitaalstructuur in de periode voorafgaand aan de uitoefening van de warrants.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de uitgifte van warrants waarvan de uitoefenprijs mogelijks beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen ligt. Het kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden,"

" Individuele verzaking door alle aandeelhouders aan het voorkeurrecht voorzien in artikel 592 van het Wetboek van vennootschappen.

" Beslissing om 4 anti-dilutie warrants uit te geven onder Anti-dilutie warrantplan I en 12 anti-dilutie warrants uit te geven onder Anti-dilutie warrantplan iI, na kennisgeving van de verslagen die daartoe werden opgemaakt conform artikelen 582 en 583 van het wetboek vennootschappen.

" Kapitaalverhoging onder de opschortende voorwaarde en in de mate van de uitoefening van de 4, respectievelijk 12, anti-dilutie warrants, met een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants met de uitoefenprijs van deze inschrijvingsrechten, alsook na kapitaalverhoging gelijkstelling van de waarde van elk aandeel in het kapitaal zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

I. Uitgifte van SOP warrants

" Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van de vennootschap overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van SOP Warrants_

" Beslissing om 8.931 SOP warrants ten behoeve van het personeel, adviseurs en bestuurders uit te geven die elk recht geven om in te schrijven op één (1) nieuw uit te geven aandeel van de vennootschap behorend tot de Klasse A2, onder de voorwaarden en modaliteiten zoals deze opgenomen werden in de uitgifte- en uitoefeningsvoorwaarden van de SOP warrants.

" Voorlopige plaatsing van de SOP warrants bij de vennootschap.

" kapitaalverhoging onder de opschortende voorwaarde en in de mate van de uitoefening van de SOP warrants, alsook na kapitaalverhoging gelijkstelling van de waarde van elk aandeel in het kapitaal zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

J. Nieuwe tekst van statuten

Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten dewelke in overeenstemming is met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen met inbegrip van alle eventuele noodzakelijk inhoudelijke wijzigingen.

K. Machten

" de voornoemde bestuurders hebben onmiddellijk na de sluiting van de algemene vergadering

een vergadering gehouden van de raad van bestuur, waarin zij met eenparigheid van

stemmen hebben beslist om :

- de voornoemde naamloze vennootschap "CAPRICORN VENTURE PARTNERS", te

benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur;

- de heer Matthieu de Beule, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerde bestuurder,

Hun mandaat zat onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Deze

mandaten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, verslagen bedrijfsrevior/commissaris, staat van actief en passief, verslagen bestuursorgaan en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.08.2011 11397-0225-010
04/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

.,.1lO~~-1 L-.,--13" ~

A l" ..~Q L... F... ~. SJI

........r...rwi...r

2 0 APR. 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDE,LrT.E GENT

llhLl1llkLL 11II III (LLIII1II1(II(LI III

II

*11067684*

Onderremingsnr : 0817.146.806

Benaming

,vo.0+t; : Feops

Rechtsv©rrn : BVBA

Zetel : Technologiepark 3 te 9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 01/07/2010 werd met éénparigheid van stemmen beslist:

- de benoeming van dhr. Peter Mortier als zaakvoerder te aanvaarden en dit vanaf heden.

De zaakvoerder

Dhr. Matthieu De Beule

Bijlagen bij het Belgisch .Staatsblad ...04/05/2011

' atsir 1::. ''!^ c ]'e e_2L$3 en dani Pe o var, de instrumenterende notaris, hetze tiara rie oersoto alen i

ncvoegd de rechtspersoon ton aanzien ven derden te vertegenwooraigen Neem en nandte'caning

30/06/2015
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neéilegging ter griffie van de akte

II 111EM.91 II

I 9 -fiG. 2iji5

Griffei.kbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0817.146,806 11

Benaming (voluit) : FEops

i (verkort) :

ii

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Technologiepark-Zwijnaarde 3 9052 Gent

1! Onderwerp akte :Aanvullende mededeling ln de akte houdende statutenwijzing van de naamloze vennootschap "FEops", gevestigd te 9052 Gent, Technologiepark-Zwijnaarde 3, verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 19/12/2014 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 26/01(2015 onder nummer 15013620, werd het volgende gepubliceerd:

ii uBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist om volgende personen te benoemen tot bestuurder van de:

,

vennootschap: ,

- de heer MORTIER Peter , voornoemd (klasse A bestuurder) - de heer DE BEULE Matthieu Robert Anna Firmin, rijksregisternummer 78.01.01-147.13,

wonende te 9000 Gent, Schoonmeersstraat 49 (klasse A bestuurder) - de voornoemde naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen", (klasse 13!

bestuurder) ,

- de naamloze vennootschap "CAPRICORN VENTURE PARTNERS", me ondernemingsnummer 0449.330.922 en zetel te 3000 Leuven, Lei 19 bus 1, (klasse 13!

bestuurder)

Hun mandaat vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. Hun mandaat zal

.

,

onbezoldigd zijn." ,

ii Bij wijze van vergissing werden de vaste vertegenwoordigers niet vermeld in de voormelde publicatie! zodat de benoeming van de bestuurders als volgt dient gelezen te worden:

uBENOEM1NG BESTUURDERS

De vergadering beslist om volgende personen te benoemen tot bestuurder van de!

vennootschap :

- de heer MORTIER Peter , voornoemd (klasse A bestuurder)

- de heer DE BEULE Matthieu Robert Anna Firmin, rijksregisternummer 78.01.01-147,13,!

wonende te 9000 Gent, Schoonmeersstraat 49 (klasse A bestuurder)

- de naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen" met

ondernemingsnummer 0455.777.660 en met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude'

Graanmarkt 63 : de voornoemde naamloze vennootschap "ParticipatieMaatschappij

Vlaanderen", hierbij vast vertegenwoordigd door mevrouw TOLIA Alexandra, rijksregisternummer 81.01.30-460.57, geboren te Kalamata (Griekenland) op 30 januari 1981 wonende te Rue au Bois 335, 1150 Woluwe-Saint-Pierre; (klasse B bestuurder)

- de naamloze vennootschap "CAPRICORN VENTURE PARTNERS", met! ondernemingsnummer 0449.330.922 en zetel te 3000 Leuven, Lei 19 bus 1, hierbij vast vertegenwoordigd door de heer LAMBRECHTS Marc Jozef Celestin Alois Maria,i rijksregisternummer 601224-135.04, geboren te Diest op 24 december 1960, wonende te! Boetsenberg 13, 3053 Haasrode; (klasse B bestuurder)

Hun mandaat vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþOndernemingsnr : 0817.146.806

Benaming

(voluit) : FEOPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Technologiepark-Zwijnaarde 3, 9052 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vertegenwoordiger commissaris

De raad van bestuur neemt kennis van de mededeling van Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA waarbij is meegedeeld dat de heer Filip Cobert als vaste vertegenwoordiger vervangen wordt door de heer Jan Smits voor de uitoefening van het lopende mandaat van commissaris en dit met ingang vanaf 0110412015,

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA zal vanaf 0110412015 vertegenwoordigd worden door Jan Smits en Christel De Biander,

Matthieu De Beule

Gedelegeerd bestuurder

~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

*15103919*

NEERGELEGD

0 8 -07- 203

REq VAN ~ '

OOp ~N'K L TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FEOPS

Adresse
Zetel : Technologiepark-Zwijnaarde 3, 9052 Gent

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande