FIEHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIEHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.626.420

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0258-011
26/11/2013
ÿþMod wort) 11.1

l 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

VIIIIIIIIIII l0 VIII

*13176946'

Ondernemingsnr: %% - « . 6t(e) .

Benaming

(voluit) : EIEHAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Corrigerend uittreksel

Aan het uittreksel van de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIEHAN", te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72, ondernemngsnummer 843.626.420, verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 27 januari 2012, gepubliceerd in de bijkagen van het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2012, onder nummer 0044983, wordt de clausule in verband met het begin en afsluiting van eerste boekjaar en de eerste jaarvergadering gewijzigd als volgt:

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

IIB i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

3 4 NOV. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPI-Gelekt.. TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0019-011
24/02/2012
ÿþ Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13 FEB, 2012

RECHT VAN

KOOPHAL'fE GENT

h liii tI II IIIIIIII

" saoaases*

bel a. Bf sta

Ondernemingsnr : ©i, 3Êp Benaming 4

(voluit) : FIEHAN (verkort) :





Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Statuten Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 27 januari 2012, neergelegd voor registratie;

dat

1)Mevrouw DEN HERT Kathy Roger Irma, geboren te Gent op 20 april 1977, nationaal nummer 77.04.20 036-39, echtgenote van de Heer SEDEYN Kurt, wonende te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72.

2)De Heer SEDEYN Kurt Jules Louis, geboren te Gent op 16 mei 1973, nationaal nummer 73.05.16 367-42, echtgenoot van Mevrouw DEN HERT Kathy, wonende te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Annick DEHAENE, te Sint-Amandsberg (Stad Gent), ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "FIEHAN"

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9820 Merelbeke, Koningin Elisabethlaan 72.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600, 00),

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

-door Mevrouw DEN HERT Kathy, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, gedeeltelijk, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volstort.

-door de Heer SEDEYN Kurt, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, gedeeltelijk, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00) volstort.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen,

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerder-iheid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

BESTUURSORGAAN--BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën,verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

De aan- en verkoop, huur, verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Computerprogrammering, installatie van allerlei informatiesystemen, en de uitvoering van werken op computer.

Opmaak en beheer van websites.

Programmering van elektronische dataverwerking.

De levering van hard- en software van computers.

De aan- en verkoop, de huur en verhuur van alle apparatuur voor het verwerken van gegevens, van alle hard- en software producten en van alle soorten computers en computerapparatuur en alle aanverwante producten.

Consultancy en projectbegeleiding bij de implementering van informatiesystemen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, handels-/commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of met één of ander tak van haar doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële marktenen over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

Voor-ehoud rf aan he Belgisch Staatsblad

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de laatste woensdag van juni om 19 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan hesit de vergadering de serstvolgerLde werkdag plaats. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 143-0827743-46 bij FINTRO, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

1)Mevrouw DEN HERT Kathy, voornoemd.

2)De Heer SEDEYN Kurt, voornoemd.

Die aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering. BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VERBINTENISSEN 1N NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen sinds 1 januari 2012 gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MVP ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.













VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

S~eve,,,, \j'A

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 27 januari 2012.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIEHAN

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 72 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande