FINAB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINAB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.938.478

Publication

19/05/2014
ÿþMotl Word 71.1

In de bïjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie Varirde iakteECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0I MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.938.478

Benaming

(voluit) : Finab

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriepark Noord nr.26, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neeriegging fusievoorstel

Op 24 maart 2014 is in uitvoering van artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de raden van bestuur van NV FINAB, NV 1MAB OG en NV RAVENHUIS, het fusievoorstel opgesteld, waarvan de tekst volgt:

i. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschap

1. De overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap FINAB , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord nr. 26.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer BE 0436.938,478.

De vennootschap heeft ten 'doel (artikel 3 van de statuten):

1De vennootschap heeft tot doel: het houden van aandelen en het deelnemen, besturen, administreren en' financieren van andere vennootschappen, voorts het beleggen in en exploiteren van onroerende goederen en het geven van waarborgen voor andere ondernemingen,

2.Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Hierna genoemd de overnemende vennootschap,

2, De over te nemen vennootschappen

A.

De naamloze vennootschap 1MAB O.G., gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord nr. 26.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met: ondernemingsnummer BE 0472.460.472.

De vennootschap heeft ten doel:

Het verwerven en het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen; het houden van aandelen en het deelnemen, besturen, administreren en financieren van andere vennootschappen; voorts het beleggen in en exploiteren van onroerende goederen en het geven van waarborgen voor andere ondernemingen, Binnen haar, doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor, eigen rekening als voor rekening van derden.

ben aa Sel Staz

13.

De naamloze vennootschap Ravenhuis, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark Noord nr. 26.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fi P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer BE 0825.127.233,

De vennootschap heeft ten doel

voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

a.Het verwerven en het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen; het houden van aandelen en het deelnemen, besturen, administreren en financieren van andere vennootschappen; voorts het beleggen in en exploiteren van onroerende goederen en het geven van waarborgen voor andere ondernemingen.

b.De activitieiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

c.Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening ais voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijk personen, zowel in binnen- als buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken,

d.Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar,

e.Bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in aile mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking,

f.Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruiten, huren en verhuren van kunstwerken.

g.Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en anderen verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

h.De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen< Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel In België ais in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doelgelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen zelfs met een verschillend maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan aile industriële-, handels-, roerende en onroerende activiteiten alsmede financiële activiteiten voor eigen rekening, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Hierna genoemd de over te nemen vennootschappen.

Il. Juridische kader van de fusie

Voor- *' l leudein aan het Belgisch Staatsblad

De operatie betreft een fusie van drie Belgische vennootschappen in het bijzonder, gezien FINAB NV de totaliteit van de aandelen van zowel IMAB O.G. als Ravenhuis NV bezit, een met fusie gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij een rechtshandeling waarbij het gehele , vermogen van zowel IMAB OG als Ravenhuis NV zowel de rechten als de verplichtingen als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op FINAB NV die reeds houdster is van alle aandelen ("geruisloze fusie").

De raden van bestuur van de respectievelijke vennootschappen stellen voor om een fusie voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, conform de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gans actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschappen zal overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van de afgesloten jaarrekeningen op datum van 31 december 2013.

Ingevolge artikel 719 en volgende zal huidig fusievoorstel voorgelegd worden aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschappen die gehouden zullen worden ten laatste op 31 juli 2014.

Iil. Datum van welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

Huidig fusievoorstel wordt opgesteld op basis van de respectievelijke jaarrekeningen per 31 december 2013, De fusie krijgt boekhoudkundige uitwerking vanaf 1 januari 2014. Alle sinds die datum gedane handelingen van de over te nemen vennootschappen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

IV. Rechten toegekend door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan houders van andere effecten dan aandelen.

De vennoten van de overgenomen vennootschappen beschikken over geen bijzondere rechten in deze vennootschappen, noch over andere effecten dan aandelen.

V, Bijzonder voordeel toegekend aan leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen. Aan de bestuurders van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen zal het huidige fusievoorstel door overneming uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die over deze fusie besluiten, worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Aldus per bij de verrichting betrokken vennootschap opgemaakt in twee originele exemplaren op 24 maart

2014, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de andere om bewaard te worden op de zetel van de betrokken vennootschappen,

~

24 maart 2014

~

~ Alfred Bourseaux

~ gedelegeerd bestuurder

~

~

~

tt

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2014 : DE046912
15/07/2014
ÿþmod 11.1

I II

101 1J1II111 III 1I1 11 I

*14136504*

r" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-4 MU 2014

AFDELIIERtititiNDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0436.938.478

Benaming (volutit): FINAB

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Industriepark- Noord 26

9100 Sint-Niklaas

,.

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - STATUTENWIJZ1GING - VERGADERING VAN

 DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

,

: ,.

; Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FINAB'', met:j .;

zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 26, 0436.938.478 RPR Dendermonde, afgesloten voor het ambt: .;

van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 27 juni 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen:j ,

:j werden;

1. Kennisneming van het fusievoorstel de dato 24 maart 2014, opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschappen, in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 vanj bet Wetboek van vennootschappen en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 19 Mei daarna,!

:j onder nummer 20140519-101264, welk fusievoorstel ter inzage is van de aandeelhouders in de zetel van de: vennootschap, en waarvan zij kosteloos een exemplaar kunnen bekomen overeenkomstig artikel 720 van het-:

Wetboek van vennootschappen.. .,

:j 2. Besluit tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "FINAB", voormeld; van de;:

naamloze vennootschappen "RAVENHUIS", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark -:: Noord 26, 0825127233 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Dirk VERBERT te,: Antwerpen op 19 april 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 april daarna, onder:j nummer 20100421-302277 en de naamloze vennootschap "IMAB 0.a.", met maatschappelijke zetel te 9100' Sint-Niklaas, Industriepark - Noord 26, 0472460472 RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor,: notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 18 juli 2000, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van:i 1 augustus 2000 onder nummer 20000801-155; overeenkomstig het fusievoorstel en onder voorbehoud van dej beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, door overdracht van de naamloze vennootschappen "RAVENHUIS" en "IMAB 0.G.", voormeld, tengevolge van hun::

1 ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passive van hun vermogen, nietsi; uitgezonderd, noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2013,: waarbij aile verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig zullen worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

3. Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en van de ontbinding van de overgenomen

vennootschap. ,.

:j 4. Goedkeuring van de jaarrekeningen en kwijting aan de bestuurders van de over te nemeni

:Ivennootschap. .,

, De vergadering beslist dat het niet nodig is de jaarrekening van de overgenomen vennootschap goed

te keuren, aangezien er geen tijdvak bestaat tussen de datum van de laatste jaarrekening, zijnde 31 december 2013 en de datum vanaf dewelke aile verrichtingen gedaan door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde 1:i

januari 2014, ,

.,

Verder verleent de vergadering kwijting aan aile bestuurders van de overgenomen vennootschap: :.

overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

- Voor de vennootschap Irriab O.G., voornoemd:

o De heer BOURSEAUX, Alfred Herbert, geboren te Eupen op 19 december 1928, met' rijksregisternummer 281219 031 71, wonende te 4700 Eupen, Stockem, 96 (tevensi

voor zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder) ,

o mevrouw Veronika Helene DOLLENDORF, wonende te 4700 Eupen, Stockem 96 r

o de heer Hermann Joseph BERNRATH, wonende te wonende te 4728 La Calamine,;

Roter Pfuhl, 3 ,

o de heer Erich Maria Heinrich THÔNNES, wonende te 4700 Eupen, Rosenweg 8. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Voor de vennootschap Ravenhuis, voornoemd:

o Voornoemde heer Alfred BOURSEAUX (tevens voor zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder)

o Voornoemde mevrouw Veronika DOLLENDORF

o Voornoemde heer Hermann BERNRATH

o Voornoemde heer Erich THONNES

5. Machtiging van de raad van bestuur om de verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen. VERKLARING PRO FISCO: De fusie door overneming zal plaatshebben met toepassing van artikel 117 van het Wetboek der registratierechten en met toekenning van de voordelen van artikel 211 van het Wetboek van inkomstenbelasting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

08/10/2014
ÿþf ,_.....,.~f



VI

bete

aai

Bel

Staa

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11





KOOPHANDEL GENT

2 9 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Gierffre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.938.476

Benaming (voluit) : FINAB

{verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark- Noord 26

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERHOGINGEN -- STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FINAB", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, industriepark-Noord 26, 0436.938.478 RPR Gent afdeling'; Dendermonde, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 22=. september 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden

1. Kennisneming van het bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva '"

afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 30 juni 2014.

2. Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt: "De vennootschap, heeft tot doe!, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: 1 Het verwerven en het beheer voor eigen rekening van onroerende goederen; het houden van aandelen en het deelnemen, besturen, administreren en financieren van andere vennootschappen; voorts het:'; beleggen in en exploiteren van onroerende goederen en het geven van waarborgen voor andere: ondernemingen.

De activiteiten van een holdingvennootschap ; het verwerven, beheren en vervreemden van , deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch Wak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondememingstechnieken.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

Bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle

gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat z1 er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nlverheids-, financiële, roerende en onroerende,; verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel:; gelijkaardig, overeenkomstig of

verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het' voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

< e mod 17.7

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle industriële, handels-, roerende en onroerende activiteiten, alsmede financiële activiteiten voor eigen rekening, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

3. Beslissing tot kapitaalverhoging ten bedrage van vijfhonderd zestigduizend vijfhonderd vijftig euro (E 560.550,-), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijftien miljoen vierhonderd negenendertigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 15.439.450,-) op zestien miljoen euro (E 16.000.000,), zonder aanmaak van nieuwe aandelen doch met evenredige verhoging van de fractiewaarde der bestaande aandelen, door incorporatie in het kapitaal van gemeld bedrag, af te houden van de beschikbare reserves, zoals deze vermeld staat in de jaarrekening afgesloten op 31 december 2013, goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van 2014.

4, Splitsing van het aantal aandelen,

5. Beslissing tot kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld, ten bedrage van zes miljoen euro (E 6.000.000,-), om het kapitaal te brengen van zestien miljoen euro (E 16.000.000,-) naar tweeëntwintig miljoen euro (E 22.000.000,-). mits aanmaak van zesduizend (6.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

6. Beslissing betreffende het voorkeurrecht.

7, Inschrijving -- volstorting  vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging  toekenning

van de aandelen.

De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk wordt ingeschreven in geld door genoemde aandeelhouder sub 1/ voornoemde vennootschap "ALVEBO B.V.", en dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven volgestort is ten belope van de helft. Afbetaling-bankattest

Comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld werden volgestort ten belope van éenftweede, zodat het bedrag van drie miljoen euro (E 3.000.000,-) ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekeningnummer BE92 0017 3694 2523 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op negentien september laatstleden, dat mij overhandigd werd.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng worden de nieuwe aandelen toegekend als volgt:

1/ Aan de voornoemde vennootschap "ALVEBO B.V. zesduizend (6.000) nieuwe aandelen; hetzij de totaliteit van de nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen alle zijn volgestort ten belope van de helft.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

8. Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

9, Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen. Artikel 3 wordt vervangen door de tekst onder het tweede agendapunt.

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntwintig miljoen euro (¬ 22.000.000,-). Het is verdeeld in tweeëntwintigduizend (22.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Op het einde van artikel 21 wordt volgende tekst toegevoegd:

"De Raad van Bestuur dient echter voor besluiten met mogelijk een groot financieel gevolg de voorafgaande goedkeuring van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders te bekomen. Voor de beoordeling hiervan wordt een limiet van vijftigduizend euro (¬ 50.000,-) per transactie en een limiet van vijftigduizend euro (¬ 50.000,-) gezamenlijk voor alle transacties die een geheel uitmaken aangewend. Het gaat hierbij om de volgende handelingen:

a) het stichten, slopen, verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren, of op andere wijze in gebruik nemen of geven van, -alsmede het wijzigen of beëindigen van de bestaande huur, verhuur of andere gebruikscontracten met betrekking tot registergoederen of duurzame bedrijfsmiddelen, boven een nader door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders vastgesteld bedrag;

b) het deelnemen in of op andere wijze belang nemen bij andere vennootschappen of ondernemingen en het beëindigen van deze deelnemingen of belangen, het uitoefenen van stemrecht op aandelen in andere vennootschappen en het bepalen van de richting in welke zal worden gestemd;

c) het aangaan van borgstellingen, garantieovereenkomsten of het verbinden van de vennootschap als hoofdelijk schuldenaar;

d) het verkrijgen, vervreemden of bezwaren van eigen aandelen door de vennootschap;

e) het verstrekken of aangaan van geldleningen, alsmede het opnemen van kredieten in rekening  courant bij banken of andere instellingen;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f) het aanstellen of ontslaan van personeel met een salaris boven een nader door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders vast te stellen bedrag;

g) het toekennen van pensioenrechten voor zover deze niet uit een van toepassing zijnde collectieve arbeidsovereenkomst voortvloeien;

h) het verlenen van procuratie;

1) het aangaan van vaststellingsovereenkomsten, het vragen van bindende adviezen alsmede het eisend en verwerend optreden in rechte;

j) het doen van een voorstel tot fusie of splitsing;

k) alle andere rechtshandelingen, met uitzondering van transacties binnen de normale bedrijfsvoering der

vennootschap, waarvan het belang of de waarde voor de vennootschap een door de Algemene Vergadering

van Aandeelhouders vast te stellen bedrag te boven gaat of waardoor de vennootschap voor langer dan één '

jaar wordt gebonden."

10. Machtiging om de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, verslag van de raad van bestuur, met staat activa en passiva, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Ir if

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

18/07/2013 : DE046912
24/01/2013 : DE046912
14/08/2012 : DE046912
03/08/2012 : DE046912
14/07/2011 : DE046912
05/11/2010 : DE046912
07/07/2010 : DE046912
10/05/2010 : DE046912
09/07/2009 : DE046912
08/07/2008 : DE046912
31/08/2007 : DE046912
13/11/2006 : DE046912
17/07/2006 : DE046912
22/07/2005 : SN046912
15/09/2004 : SN046912
01/08/2003 : SN046912
19/07/2002 : SN046912
06/07/2001 : SN046912
09/07/1999 : SN046912
14/06/1997 : SN46912
13/07/1994 : SN46912
28/07/1990 : SN46912
16/02/1990 : SN46912
23/01/1990 : SN46912
01/09/2016 : DE046912
16/11/2016 : DE046912

Coordonnées
FINAB

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 26 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande