FINC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.664.781

Publication

24/06/2013
ÿþfez MOd WOrd 11,1

Pluik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECI-iT i;AhiK

VAN KOOPHANDEL



MOI 111

If i 3 RINI 2013



DErvDefflONDE





Ondernemingsnr: S35.6G Benaming

(voluit) : FINC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Halfbunder 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.)

"Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B,

op 11 juni 2013, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht :

1/ De heer ADAMS Philippe, en zijn echtgenote

2/ Mevrouw VEJVERMAN Veronique Ingeborg Berthe Elodie, Samen wonende te 9420 Erpe-Mere,

Halfbunder 56.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld

door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "FINC".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere (Erondegem), Halfbunder 56...

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Uitbating van een Horecazaak die de handelsnaam "DEN BONTEN OS" draagt en als uitbatingsadres

Malenbergstraat 20 te 9340 Lede heeft,

1.1.Aan- en verkoop van alcoholische en niet alcoholische dranken.

1.2.Aan- en verkoop zowel afgewerkte als onafgewerkte grondstoffen en voedingswaren.

1.3.Bereiding en verkoop van warme en koude gerechten.

2. Ter beschikking stellen van de faciliteiten (Café  Zaal  Tuin) aan particulieren, verenigingen en, bedrijven ten behoeve van familiefeesten, recepties, rouwmaaltijden, vergaderingen, tentoonstellingen, optredens,.... Inclusief het voorzien van de nodige cateringdiensten.

3. Aanwerven en tewerkstellen van werknemers, hetzij rechtstreeks, hetzij door bemiddeling van interimkantoren of gespecialiseerde rekruteringsbureaus.

4. Het voorzien van de volledige cateringdiensten aan particulieren, verenigingen en bedrijven ten behoeve van familiefeesten, recepties, rouwmaaltijden, vergaderingen, tentoonstellingen, optredens,... Inclusief de in paragraaf 1  sub 1, 2, 3 vermelde activiteiten, alsook de in paragraaf 2 vermelde activiteiten.

4.1.Huren/kopen van faciliteiten, materialen, diensten en benodigdheden die geacht worden noodzakelijk te zijn voor goede realisatie de in paragrafen 1, 2, 3 en 4 aangeboden diensten.

5. Aankoop (inclusief invoer) van alcoholische dranken en de doorverkoop hiervan aan particulieren, verenigingen en bedrijven.

6. Adviseren van particulieren, verenigingen en bedrijven in Human Resources gerelateerde onderwerpen zoals, doch niet limitatief, rekrutering, loopbaanplanning en  begeleiding, functiebeschrijvingen, functieclassificatie, remuneratie, opleiding en ontwikkeling, prestatiebeoordelingen....

7. Culinaire know-how ter beschikking stellen aan particulieren, verenigingen en bedrijven, in de door de bvba ter beschikking gestelde of gehuurde faciliteiten, alternatief in de door de particulieren, verenigingen of bedrijven ter beschikking gestelde faciliteiten.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : o ,anig ..... van de s ru d.... t ..... ._.._n de p o[ _ (en)

Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en}

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volledig volstort. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door :

1)De heer Philippe Adams, vijfhonderd (500) aandelen

2)Mevrouw Veronique Vijverman, vijfhonderd (500) aandelen

Samen : duizend (1.000) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE49 0016 9959 2671, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, zodat een totaal bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan aile mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een van de zaakvoerders, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni te tien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Hef saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan hef evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend vijftien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend veertien.

3) als zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur: de heer Philippe Adams en Mevrouw Veronique Vijverman, beiden voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóór haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert 1 april 2013, overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

5) De vennoten beslissen om naast voornoemde maatschappelijke benaming, als handelsbenaming en/of uithangbord aan te nemen : "DEN BONTEN OS". Beide namen kunnen samen of apart worden gebruikt.

6) De vennoten beslissen eveneens om naast voornoemde maatschappelijke zetel, de uitbatingszetel van de vennootschap te vestigen te 9340 Lede, Molenbergstraat 20.

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan "ATC & PARTNERS", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Ille Industriezone Zuid, Watermolenstraat, 20, vertegenwoordigd door de heer Gino Martens, accountant, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Frederic ÇAUDRON, Tim HERZEEL

Op cie g a $Qcieer e N ta_ri5$eriltecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en1 Hogeweg 3 b - 9320 Erembocjegem (AalstpeVoegd de rechtspersoon Ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 iimniel

aam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0505-015
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0137-015

Coordonnées
FINC

Adresse
HALFBUNDER 56 9420 ERONDEGEM

Code postal : 9420
Localité : Erondegem
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande