FIORANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIORANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.270.402

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0138-013
16/09/2013
ÿþ Ili: Mod Word 11.1

__ . -w 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11 tU111.1g







Ondernemingsnr : 0831.270.402 Benaming

(voluit): FIORANO

(verkort)

NEERGELECï)

- 5 SEP, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEUT GENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef, nummer 11. (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën:

Het jaar TWEEDUIZEND DERTIEN, op DERTIG AUGUSTUS.

Voor mij, BENJAMIN VAN HAUWERMEIREN, Notaris met standplaats te OORDEGEM, thans deelgemeente van Lede,

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIORANO, met maatschappelijke zetel te Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 11, ingeschreven in het register der ondernemingen te Gent onder nummer 0831.270.402.

Opgericht ingevolge akte verleden voor Notaris Peter De Proft te Deinze op negen november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee december tweeduizend en tien, onder nummer 10175632 en waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Van Hauwermeiren te Lede-Oordegem de dato 04 juli 2013.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig van de statuten, door mevrouw NATHALIE DE CALUWÉ, wonende te Kleine Reinaertdreef 11, 9830 Sint-Martens-Latem, handelend in de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hiertoe benoemd in de oprichtingsakte en samen ermee bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Nathalie De Caluwé, die tevens optreedt als secretaris en stemopnemer

Is aanwezig, de volgende vennoot, die volgens haar verklaringen het hierna genoemde aantal aandelen in volle eigendom bezitten :

Mevrouw DE CALUWÉ Nathalie Henri, geboren te Hamme op zeven februari negentienhonderd zeventig, ongehuwd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 11.

Eigenaar van honderd (100) aandelen, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal.

De voorzitter zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris te akteren dat huidige, buitengewone algemene vergadering tot agenda heeft:

1.Kapitaalsverhoging binnen het voorkeurrecht door inbreng in geldspeciën van een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00) te verhogen tot achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen  inschrijving op de kapitaalsverhoging door de houders van de honderd (100) bestaande aandelen van de vennootschap in verhouding tot hun aandelen bezit -- volstorting inbreng in geldspeciën  vaststelling verwezenlijking kapitaalsverhoging.

2.Aanpassing van en/of wijziging aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en).

3.Coiirdinatie van de statuten.

Vervolgens stelt de voorzitter vast dat de vennoten vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, dat zij voltallig aanwezig zijn en dat de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal aldus vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn. Hij stelt vast dat de vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten van de agenda, daar minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd.

De zaakvoerder, zijnde mevrouw Nathalie De Caluwé voornoemd, verklaart te verzaken aan de oproepingsformaliteiten zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda.

BESLUITEN

Na beraadslaging en met ëénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

Op de laatste blz. van Lu4k 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi van de persolo}rl en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Voor-èhouden aan het Belgisch

Staatsblad

EERSTE BESLUIT:

-De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) om het aldus te brengen van achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00) tot achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00).

-De vergadering beslist dat deze kapitaaisverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in geld van eenzelfde bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

-Op deze kapitaaisverhoging wordt ingeschreven door de houders van de bestaande honderd aandelen van de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit, namelijk:

-door mevrouw Nathalie De Caluwé, voornoemd: voor een bedrag van dertiguizend euro (¬ 30.000,00), " > volledig volstort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op een bijzondere rekening nummer 001-705353562 bij BNP Paribas Fortis te Sint-Martens-Latem, op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 28/8/2013.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

-De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging door inbreng in geld en ten belope van dertigduizend euro (E 30.000,00) , daadwerkelijk is verwezenlijkt, volledig volstort, waardoor het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap gebracht wordt op achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600,00) en vertegenwoordigd wordt door' honderd aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtenzestigduizend zeshonderd euro (E 68.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder een nominale waarde, die elk 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte wijziging statuten;

-coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parsoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentroordigen

Verso Naam en handtekenïng

22/07/2013
ÿþ Modwoid 7S.j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

I i 1 JULI 28i3

RE0~~~ï; AN

~~~'~,,tr .e -.-.7.,..-1-

._.....

istmel

Ondernemingsnr : 0831.270.402

Benaming

(voluit) : FIORANO

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede),; op 4 juli 2013, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIORANO", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-' Latent Kleine Reinaertdreef 11, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

- De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) om het aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00).

- De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in geld van' eenzelfde bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven door de houders van de bestaande honderd aandelen van de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit, namelijk:

- door mevrouw Nathalie De Caluwé: voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volledig: volstort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van, vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op een bijzondere rekening nummer 001701718587 bij: BNP Paribas Fortis te Sint-Martens-Latem op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 3 juli 2013.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

- De vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging door inbreng in geld en ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) daadwerkelijk is: verwezenlijkt, volledig volstort, waardoor het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap gebracht wordt op achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00) en vertegenwoordigd wordt door honderd aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan voormelde beslissing als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 38.600,00)' ' vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder een nominale waarde, die elk 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van,

Koophandel van de nieuw gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op 8 juli 2013

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal dd 4 juli 2013

- coördinatie der statuten met overzichtstabel

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris

Grote Steenweg 1.08A

ª% 9340 Oordegem - Lede ~q

ª% Tel. 09 369 06 26

,

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0446-009
13/11/2012
ÿþ[ mod 11.1

Ondernemingsnr : 0831.270.402

Benaming [voluit} : FJORANO

il

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"

Zetel : Kleine Reinaertdreef 11

1

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :BVBA: wijziging statuten

;1 I

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiorano", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kleine Reinaertdreef 11, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 30 oktober 2012, blijkt dat: EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid artikel 15 van de statuten te vervangen ais volgt: "Artikel 15.- Benoeming-Ontslag van een zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Enkel een natuurlijk persoon die beschikt over een erkenning van hef Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars kan worden benoemd tot zaakvoerder.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zin opdracht kan om gewichtige redenen geheel gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van dei vereisten voor de statutenwijziging.

1: Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder: mevrouw aanvaardend."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten

ll

1,

1,

1,

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzii van de perse(etn'en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versu 1 iy

11111111111111 IIIM

*iaiessa3"

11II

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsble

31 OKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v

au de akte

NEERGELEGD

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Caluwé Nathalie, voornoemd en haar mandaat;

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 06.03.2015, NGL 28.05.2015 15142-0435-015

Coordonnées
FIORANO

Adresse
KLEINE REINAERTDREEF 11 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande