FIRE SAFETY FINGERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIRE SAFETY FINGERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.509.984

Publication

15/01/2014
ÿþ.e.

!ali 'r-;5

Mod wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

11111111f,111111111j1/111/111

06 JAN. 2014

Feer

Griffie

-B $tt Bnec Ir StUâts[it akt- t5'/Ot/Z014 -Annexes dit Moniteur be7gë

Ondernemingsnr : 836509984

Benaming

(voluit) : Fire Safety Fingers

(verkort) : FSF

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Warmoesberg, 26 -1000 BRUSSEL.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Op de Algemene Vergadering van 05 juni 2013 beslist de zaakvoerder de maatschappelijke zetel van de

onderneming te verplaatsen naar:

EDMOND DE DEYNSTRAAT, 55 te 9400 NINOVE

Deze beslissing gaat in vanaf 01 januari 2014

Michel Bellemans - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 02.07.2013 13256-0213-010
26/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303447*

Neergelegd

24-05-2011



Griffie

0836509984

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : FIRE SAFETY FINGERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Warmoesberg 26

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 23 me 2011, ter registratie blijkt dat:

1. De Heer BELLEMANS Michel Jan Frans Christian Wilfried Albert, geboren te Ninove op acht juni duizend negenhonderddrieënzestig (NN. 630608-465-78), wonende te 9400-Ninove, Edmond De Deynstraat, 55.

2. Mevrouw DE BRUYNE Ann Ernestine Malvine, geboren te Ninove op vier september duizend negenhonderdtweeënzestig (NN.620904-428-41), wonende te 9400-Ninove, Edmond De Deynstraat, 55. een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebben opgericht onder de naam "FIRE SAFETY FINGERS", met zetel te 1000 Brussel, Warmoesberg 26.

Het maatschappelijk kapitaal van vijfentwintigduizend vijfhonderd euro (25.500 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in duizend twintig aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichters ingeschreven als volgt:

- door de heer BELLEMANS Michel voor een bedrag van

TWEEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 22.950,00),

hetzij negenhonderd achttien aandelen: 918 -

door Mevrouw DE BRUYNE Ann voor een bedrag van

TWEEDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 2.550,00 Eur),

hetzij honderd en twee aandelen: 102

Samen duizend twintig aandelen: 1.020

Ieder aandeel is volledig volstort is in speciën voor een totaal bedrag van vijfentwintigduizend vijfhonderd euro (25.500 EUR)..

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "FIRE SAFETY FINGERS ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Warmoesberg 26.

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel, zowel in België als in het buitenland, dit alles voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, als op commissie:

- het aanbieden van alle diensten aan een onderneming voor advies, ontwikkeling, bemiddeling, studie, inrichten, organiseren, uitvoeren en promoten op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

- het aanbieden van diensten aan een onderneming voor het verhandelen, de aankoop, verhuur en onderhoud, logistieke ondersteuning, ontwikkeling, bemiddeling, studie, inrichten, organiseren, uitvoeren en promoten van beveiligingssystemen;

- het aanbieden van diensten aan een onderneming door verkoop, verhuur, ondersteuning, advies, ontwikkeling, bemiddeling, studie, organiseren, uitvoeren en promoten van beroepsopleidingen die betrekking hebben op de specifieke kennis en kunde met betrekking tot de veiligheid in de breedste zin, het veilig werken en aangepaste werkmethoden op de werkvloer ten behoeve van de werknemers actief in het bedrijfsleven en aan de overheid;

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, voor eigen rekening, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

termen, alle intellectuele, commerciële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel met inbegrip van de onderaanneming in algemene termen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten in overeenstemming met de voorwaarden voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op vijfentwintigduizend vijfhonderd euro (25.500 EUR) en verdeeld in duizend twintig aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van de maand juni te twintig uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

Eerste zaakvoerders

De comparanten in algemene vergadering samengekomen hebben beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op een De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Tot deze funktie werd benoemd als niet statutaire zaakvoerder: de Heer BELLEMANS Michel, voornoemd, die aanvaard heeft.

De Algemene vergadering heeft de overname van de overeenkomsten gesloten door de vennootschap in oprichting sinds 1 december 2010 bevestigd.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.04.2015, NGL 30.05.2015 15144-0317-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0483-009

Coordonnées
FIRE SAFETY FINGERS

Adresse
EDMOND DE DEYNSTRAAT 55 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande