FISCOBURG CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : FISCOBURG CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.681.272

Publication

29/04/2014 : Oprichting
Uit een onderhandse akte dd. 1 april 2014 blijkt dat werd overgegaan tôt de oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

-Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de vorm van de "Gewone Commanditaire Vennootschap" en draagt de

naam 'FISCOBURG CONSULT

-Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Neuringen 74.

-Duur;

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts worden ontbonden bij eenparige beslissing der vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onder-voogdijstelling, het onvermogen

of het faillissement van een vennoot.

-Maatschappelijk kapitaal:

Het totaal van het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 €). Het kapitaal is volledig volgestort.

Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder [één/honderdste (1/100ste)] van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. De aandelen zijn op naam.

-Oprichter: de heer Kristian Jan Vanderwaeren, wonende Neuringen 74 te 9400 Ninove,

rijksregistratienummer 64.03.03-189.19, werkend vennoot;

-Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

-Algemene vergadering:

De algemene vergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand juni van elk jaar.

-Winstverdeling;

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten hbnderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke réserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De algemene vergadering kan op elk ogenblik een tussentijds dividend toekennen over de

beschikbare reserves van de vennootschap zoals deze blijken uit de laatst goedgekeurde jaarrekening

van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.


-� Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

O ri

-2 3

•FF

•M

-Overgangsbepalingen:

1.Eerste boekjaar: het eerste boekjaar vangt aan op 1 april 2014 en eindigt op 31 december 2015. 2.De eerste jaarvergadering vindt plaats op 4 juni 2016.

�.Zaakvoerder. wordt tôt zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur, de heer Kristian Jan Vanderwaeren, wonende Neuringen 74 te 9400 Ninove.

Zolang er maar één zaakvoerder is mag deze aile handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel en behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd îs, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

4.Commissaris: erwerd geen commissaris benoemd.

-De oprichters verklaren dat zij aile verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1 maart 2014 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen de zaakvoerder aile nodige machten om aile formaliteiten te vervullen en aile akten te tekenen die noodzakelîjk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen

en overeenkomsten.

-Volmacht

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan De Blay J. & C, G. De Donderstraat 35,1852 Grimbergen, ondernemingsnummer 0423.288.994, met zaakvoerder de heerJos De Blay, of aan één van

haar lasthebbers, met mogelijkheid tôt indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-'ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de înschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Tezamen hiermee neergelegd:

-Geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

De heer Kristian Jan Vanderwaeren,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FISCOBURG CONSULT

Adresse
Neuringen 74, 9400 Ninove

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande