FIVE ACES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIVE ACES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.504.287

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0327-012
24/01/2014
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.504.287

Benaming

(voluit) : FIVE ACES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwaarveld 73 - 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben op 9 januari 2014 beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Zwaarveld 34 te 9220 Hamme, en dit met ingang vanaf 13 januari 2014.

Paul Borins

zaakvoerder

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1,5 JAN 2014

DENDERMONüEE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111

*14024658*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0575-011
04/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0842.504.287

Benaming

(voluit) Five Aces

(verkort) : 5A

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9220 Hamme, Zwaarveld 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 15 mei 2012, ter registratie aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Five Aces" waarvan de zetel gevestigd is te 9220 Hamme, Zwaarveld 73, met ondememingsnummer 0842.504.287.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1,Wijziging van artikel 2 van de statuten betreffende de zetel:

De algemene vergadering beslist om in artikel 2 van de statuten het woord "zaakvoerder(s)" te vervangen door "college van zaakvoerders".

2.Wijziging van artikel 5 van de statuten betreffende het kapitaal:

De algemene vergadering beslist om in artikel 5 van de statuten de laatste zin aan te vullen met de zinsnede "te weten 630 aandelen van de categorie A en 270 aandelen van de categorie B",

3,Wijziging van artikel 6 van de statuten betreffende kapitaalverhoging:

De algemene vergadering beslist om in artikel 6 van de statuten:

al volgende alinea toe te voegen onder de rubriek "Algemeen":

"In geval van kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven door een bestaande vennoot zullen de nieuw uitgegeven aandelen automatisch behoren tot de categorie van aandelen die deze vennoot voordien reeds bezat."

b/ de vierde alinea onder de rubriek "Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld" te vervangen door volgende tekst:

"Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de eerste alinea van dit artikel kan slechts worden ingeschreven door hetzij vennoten, hetzij een met een vennoot verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het wetboek van vennootschappen, hetzij de echtgenoot van een vennoot, hetzij bloedverwanten in de rechte opgaande of rechte nederdalende lijn, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drielvierde van het kapitaal bezitten."

4.Wijziging van artikel 9 van de statuten betreffende de aard van de aandelen:

De algemene vergadering beslist om de aandelen in te delen in categorieën A en B, en dienvolgens de tekst van artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam. Er bestaan twee categorieën van aandelen: categorie A en categorie B. De aandelen zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, de categorie, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

5.Wijziging van artikel 11 van de statuten betreffende de overdracht en overgang van aandelen:

De algemene vergadering beslist om de tekst van artikel 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 11 - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De overgang van aandelen worden geregeld overeenkomstig de regels zoals in dit artikel bepaald en met inachtname van de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van overdracht van aandelen aan een bestaande vennoot, zullen de aandelen die van deze overdracht het voorwerp uitmaken, van de categorie worden waarvan de overnemende vennoot reeds eigenaar was,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111fl II 111111111 fl11 I N~

*iaoss~~e*

N

GRIFFIE RECHTBANK

2 3 MEI 2012

DENQWSMONDE 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overdracht van aandelen aan een derde, zullen de aandelen die van deze overdracht het voorwerp uitmaken, niet wijzigen van categorie.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

E3ij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

ln afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

t3. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UiT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld en mits naleving van de overdraagbaarheidsbeperkingen zoals omschreven in dit artikel.

(a) vrije overdrachten

De volgende overdrachten zijn echter vrij en niet onderworpen aan de goedkeuring zoals hierboven beschreven en de uitvoering van de procedures voorkooprecht en volgrecht: (i) alle vennoten unaniem en voorafgaandelijk de overdracht schriftelijk goedkeurden; (ii) het een overdracht betreft tussen de vennoten van. dezelfde categorie onderling; (iii) zij plaatsvindt ten voordele van een met een vennoot verbonden vennootschap (in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen), in zoverre wordt bedongen dat de overdracht wordt ontbonden en dat de aandelen automatisch terugkeren naar de vennoot op het moment dat de betrokken verbonden vennootschap niet meer als een verbonden vennootschap gekwalificeerd kan worden. Indien dit niet werd bedongen, dan wordt een wijziging van controle in de zin van artikel 5 van het Wetboek van Vennootschappen over de verbonden vennootschap gelijkgesteld met een overdracht die de overdraagbaarheidsbeperkingen zoals hierna omschreven initieert; (iv) het een overdracht aan bloedverwanten in rechte lijn betreft, om niet of ten bezwarenden titel; of (v) het een overdracht aan een echtgeno(o)t(e) van een vennoot betreft.

(b) voorkooprecht

in geval een vennoot (hierna genoemd de "Kandidaat-Overdrager") zijn aandelen (hierna genoemd "Aangeboden Aandelen") wenst over te dragen aan een derde persoon of een vennoot van een andere categorie van aandelen (hierna genoemd de "Kandidaat-Overnemer") en de regels van de vrije overdracht zoals hierboven uiteengezet niet van toepassing zijn, dan moet de Kandidaat-Overdrager zijn Aangeboden Aandelen eerst aanbieden aan de andere vennoten overeenkomstig de hierna volgende bepalingen en onverminderd de wettelijke bepalingen van toepassing op dat ogenblik.

(I) Kennisgeving

De Kandidaat-Overdrager moet voorafgaand aan de voorgenomen overdracht alle andere vennoten (de `Begunstigden van het Voorkooprecht') hiervan op de hoogte brengen door middel van een kennisgeving.

Deze kennisgeving moet minstens de hierna volgende informatie bevatten (hierna genoemd de "Kennisgeving"):

" het aantal en de aard van de Aangeboden Aandelen, die de totaliteit van de aandelen aangehouden door de Kandidaat-Overdrager dienen te betreffen;

" de datum van de voorgenomen overdracht;

" betreffende de Kandidaat-Overdrager: (1) naam en domicilie van de natuurlijke persoon of naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel van de rechtspersoon en (ii) het aantal en de aard van de aandelen die de Kandidaat-Overdrager bezit vóór de overdracht;

" betreffende de Kandidaat-Overnemer: (i) naam en domicilie van de natuurlijke persoon of naam, rechtsvorm en maatschappelijke zetel van de rechtspersoon en (ii) het aantal en de aard van de aandelen die de Kandidaat-Overnemer reeds bezit vóór de overdracht;

" de aard van de overdracht;

«in voorkomend geval, de prijs (totale prijs en prijs per aandeel), of, indien niet in geld waardeerbaar, de tegenprestatie, de betalingsmodaliteiten en de overige voorwaarden zoals voorgesteld door de Kandidaat-Overnemer, alsmede alle overige voorwaarden van de voorgenomen overdracht;

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" de bevestiging vanwege de Kandidaat-Overnemer dat hij kennis heeft genomen van het volgrecht en zich ertoe engageert om de eventuele aandelen waarvoor dit volgrecht wordt uitgeoefend mee over te nemen;

(ii) voorkooprecht

De Begunstigden van het Voorkooprecht genieten na de Kennisgeving hierboven bedoeld over een voorkooprecht overeenkomstig de hierna volgende bepalingen en tegen de prijs en modaliteiten zoals hierna bepaald (het "Voorkooprecht"). Dit Voorkooprecht zal in twee rondes worden georganiseerd: de eerste ronde binnen de eigen categorie van aandelen en de tweede ronde categorie-overschrijdend.

Eerste ronde

In de eerste ronde zullen de Aangeboden Aandelen aangeboden worden aan de vennoten van dezelfde categorie van aandelen als de Aangeboden Aandelen. Deze zullen een Voorkooprecht hebben om aile Aangeboden Aandelen te verwerven voor de prijs, of de waarde van de andere tegenprestatie, en tegen de andere voorwaarden en modaliteiten zoals vermeld in de Kennisgeving van de Kandidaat-Overdrager. Binnen een termijn van 60 (zestig) kalenderdagen vanaf de datum van de Kennisgeving moeten de vennoten van dezelfde categorie van aandelen, elk individueel de Kandidaat-Overdrager door middel van een aanmelding (hierna de "Aanmelding") op de hoogte brengen van (i) of zij hun Voorkooprecht wensen uit te oefenen; en (ii) hoeveel aandelen zij reeds bezitten, De datum van deze Aanmelding geldt als datum waarop het Voorkooprecht is uitgeoefend. Het gebrek aan uitoefening van het Voorkooprecht binnen de hierboven gestelde termijn van 60 (zestig) kalenderdagen, geldt als verzaking aan het Voorkooprecht. Er kan binnen dezelfde termijn van 60 (zestig) kalenderdagen ook uitdrukkelijk afstand van het Voorkooprecht worden gedaan. De Kandidaat-Overdrager licht de andere Partijen onverwijld in over het resultaat van de eerste ronde. Indien het Voorkooprecht werd uitgeoefend door slechts één vennoot van dezelfde categorie van aandelen, worden de Aangeboden Aandelen aan hem toegekend. Indien het Voorkooprecht werd geoefend door meerdere vennoten van dezelfde categorie op alle Aangeboden Aandelen, worden deze toegekend pro rata het aandelenbezit van de vennoten voor de overdracht. Indien een ondeelbaar aantal aandelen overschiet, wordt dit aandeel via loting toegekend aan de vennoten die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Tweede ronde

In geval het Voorkocprecht niet werd uitgeoefend in de eerste ronde, zal een tweede ronde worden georganiseerd binnen een periode van 10 (tien) kalenderdagen na het verstrijken van de eerste ronde door een nieuwe Kennisgeving te richten aan alle betrokken Partijen waarbij de Aangeboden Aandelen worden aangeboden aan alle partijen (inclusief de vennoten die reeds in de eerste ronde het Voorkooprecht de Aangeboden Aandelen kregen). Deze zullen een Voorkooprecht hebben om alle Aangeboden Aandelen te verwerven tegen de prijs, of de waarde van de andere tegenprestatie, en tegen de andere voorwaarden en modaliteiten zoals vermeld in de Kennisgeving van de Kandidaat-Overdrager. Het Voorkooprecht in de tweede ronde dient uitgeoefend te worden binnen een periode van 45 (vijfenveertig) kalenderdagen vanaf de datum van de nieuwe Kennisgeving zoals in deze alinea bepaald, via een versturen van een Aanmelding aan de Kandidaat-Overdrager waarin de vennoten, elk individueel, meedelen (I) of zij hun Voorkooprecht wensen uit te oefenen; en (ii) hoeveel Aandelen zij reeds bezitten. Het gebrek aan uitoefening van het Voorkooprecht binnen de hierboven gestelde termijn van 45 (vijfenveertig) kalenderdagen, geldt als verzaking aan het Voorkooprecht. Er kan binnen dezelfde termijn van 45 (vijfenveertig) kalenderdagen ook uitdrukkelijk afstand van het Voorkcoprecht worden gedaan. Indien het Voorkooprecht werd uitgeoefend door slechts één vennoot, worden de Aangeboden Aandelen aan hem toegekend. Indien het voorkooprecht werd geoefend door meerdere vennoten, worden deze toegekend aan pro rata het aandelenbezit van de vennoten voor de overdracht. Indien een ondeelbaar aantal aandelen overschiet, wordt dit aandeel via loting toegekend aan de vennoten die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend,

(iii) Binnen een termijn van 8 (acht) kalenderdagen na afloop van de eerste ronde, in voorkomend geval tweede ronde, zal de Kandidaat-Overdrager de Begunstigden van het Voorkooprecht informeren over het resultaat van de procedure Voorkooprecht.

(iv) Ingeval het Voorkooprecht werd uitgeoefend overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten zoals hier bepaald, zal de betaling van de prijs en de daaraan gekoppelde eigendomsoverdraoht van de Aangeboden Aandelen plaatsvinden binnen de 30 (dertig) kalenderdagen na afloop van de termijn van 8 (acht) kalenderdagen zoals bedoeld in (iii), De overgedragen aandelen nemen de hoedanigheid aan van A-aandelen of B-Aandelen afhankelijk van de kwalificatie van de ovememer, ongeacht de categorie van de overgedragen aandelen voorafgaand aan de overdracht.

(v)In het geval geen Voorkooprecht werd uitgeoefend of indien dit Voorkooprecht slechts gedeeltelijk werd uitgeoefend, komt elke toewijzing van aandelen in het kader van de uitoefening van een Voorkooprecht te vervallen In voorkomend geval dient de Kandidaat-Overdrager alle Aangeboden Aandelen aan de Kandidaat-Overnemer over te dragen overeenkomstig de modaliteiten zoals uiteengezet in de eerste Kennisgeving en rekening houdend met het volgrecht,

(vi)Prijs en modaliteiten

In geval van voorgenomen overdracht bij middel van verkoop aan een bona fide Kandidaat-Overnemer, is de prijs geboden door de Kandidaat-Overnemer en voorwaarden en modaliteiten waartegen het Voorkooprecht

kan worden uitgeoefend gelijk aan de prijs en voorwaarden en modaliteiten van toepassing op de voorgenomen overdracht tussen de Kandidaat-Overdrager en de Kandidaat-Overnemer zoals uiteengezet in de eerste Kennisgeving.

In geval geen modaliteiten betreffende de overdracht van de aandelen en betaling van de prijs werden vermeld in de eerste Kennisgeving of in geval van een overdraoht anders dan bij middel van verkoop geldt de

regeling zoals hier voorzien: de prijs waartegen het Voorkooprecht kan worden uitgeoefend zal op een definitieve en bindende wijze door een team van onafhankelijke deskundigen worden bepaald, behoudens ingeval van onderlinge overeenstemming tussen de Kandidaat-Overdrager en de Begunstigden van het

* Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge .. Voorkooprecht binnen een termijn van 7 (zeven) kalenderdagen na de eerste Kennisgeving met dien verstande dat de prijs dezelfde dient te zijn ten aanzien van elke Begunstigde van het Voorkooprecht. Indien de Kandidaat-Overdrager en alle Begunstigden van het Voorkooprecht het binnen een termijn van 7 (zeven) kalenderdagen na de Kennisgeving bedoeld in de voorgaande alinea van dit artikel niet eens zijn omtrent de prijs waartegen het Voorkooprecht kan worden uitgeoefend, dan zal de prijs op een definitieve en bindende wijze door een team van onafhankelijke deskundigen worden bepaald. De Kandidaat-Overdrager en de Begunstigden van het Voorkooprecht duiden elk één onafhankelijk deskundige aan (hierna het "College) binnen de acht (8) kalenderdagen na afloop van de termijn van 7 (zeven) kalenderdagen zoals hierboven bepaald, Indien de Kandidaat-Overdrager, dan wel de Begunstigden van het Voorkooprecht nalaten een deskundige aan te stellen, dan zal de benoeming geschieden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, zetelend in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij. Het College dient in gemeenschappelijk overleg op een onafhankelijke wijze de werkelijke waarde van de Aangeboden Aandelen te bepalen. Het College zal de Aangeboden Aandelen waarderen overeenkomstig de algemeen geldende methodes, Het College zal steeds tot één waardebepaling van de Aangeboden Aandelen dienen te komen. Het College dient uiterlijk binnen de 30 (dertig) kalenderdagen na haar aanstelling de Kandidaat-Overdrager en de Begunstigden van het Voorkooprecht per aangetekend schrijven in te lichten van de waarde van de Aangeboden Aandelen die door het College werd bepaald. Het waarderingsverslag dient als bijlage bij het betrokken aangetekend schrijven gevoegd te worden. indien het College het niet eens geraakt over de waardebepaling van de Aangeboden Aandelen, zullen zij een derde onafhankelijke deskundige aanstellen die zal overwan tot een bindende en definitieve waardebepaling. De kosten verbonden aan de opdracht van het College zijn voor rekening van de partijen zoals door de deskundigen bij wijze van definitieve en bindende derdenbeslissing naar billijkheid bepaald. Indien de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel nalaat om binnen een redelijke termijn (zijnde 30 dagen na het verzoek), uitspraak te doen over de aanstelling van de onafhankelijk deskundige, wordt de procedure geschorst. De termijnen voor de uitoefening van het voorkooprecht en volgrecht beginnen weer te lopen van zodra een onafhankelijk deskundige werd benoemd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

(c) Volgrecht

Alvorens een Kandidaat-Overdrager na afloop van de voorkoopprocedure de Aangeboden Aandelen aan de Kandidaat-Ovememer kan overdragen, is de Kandidaat-Overdrager ertoe gehouden om, indien niemand zijn Voorkooprecht heeft uitgeoefend, aan alle overige vennoten (de "Begunstigden van het Volgrecht") het recht te verlenen om hun aandelen samen met de Aangeboden Aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer conform de bepalingen van huidig artikel (het "Volgrecht").

In voorkomend geval zal de Kandidaat-Overdrager de overige vennoten middels een nieuwe kennisgeving (hierna genoemd "Kennisgeving 3") binnen een termijn van 10 (tien) kalenderdagen, te rekenen vanaf de datum van de Kennisgeving bedoeld in (b) (iii) uitnodigen om mee te delen of zij al dan niet hun Volgrecht wensen uit te oefenen.

De Begunstigden van het Volgrecht kunnen dit Volgrecht slechts uitoefenen met betrekking tot de totaliteit van de door elke Begunstigde van het Volgrecht aangehouden aandelen. De uitoefening van het Volgrecht met betrekking tot slechts een deel van de door de Begunstigde van het Volgrecht aangehouden aandelen blijft zonder gevolg.

Binnen een termijn van 10 (tien) kalenderdagen na de datum van Kennisgeving 3 moet elke Begunstigde van het Volgrecht de Kandidaat-Overdrager door middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen (i) of zij hun Volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen en, zo zij dit wensen en (ii) hoeveel en de aard van de aandelen die zij bezitten. De datum van dit aangetekend schrijven geldt als datum waarop het Volgrecht is uitgeoefend. Het gebrek aan uitoefening van het Volgrecht binnen de gestelde termijn van 10 (tien) kalenderdagen, geldt als verzaking eraan. Er kan binnen dezelfde termijn van 10 (tien) kalenderdagen ook uitdrukkelijk afstand van het Volgrecht worden gedaan.

Binnen een termijn van 8 (acht) kalenderdagen nadat de hierboven vermelde periode van 10 (tien) kalenderdagen is verstreken, informeert de Kandidaat-Overdrager alle Begunstigden van het Volgrecht, door middel van een aangetekend schrijven, van de identiteit van de Begunstigden van het Volgrecht die het Volgrecht in voorkomend geval hebben uitgeoefend alsook van het aantal Aandelen dat door hen wordt aangehouden

In geval één of meer van de Begunstigden van het Volgrecht hun Volgrecht uitoefenen verbindt de Kandidaat-Overdrager er zich onherroepelijk toe en maakt zich voor zoveel ais nodig sterk, dat de aandelen waarvoor een Volgrecht werd uitgeoefend samen met de Aangeboden Aandelen zullen overgedragen worden tegen de prijs en betalingsmodaliteiten als waartegen het Voorkooprecht kon worden uitgeoefend.

(d) Overdracht aan de Kandidaat-Ovememer bij niet-uitoefening voorkooprecht

In geval het Voorkooprecht niet of enkel ten aanzien van een deel van de Aangeboden Aandelen werd uitgeoefend en na respecteren van het Volgrecht, dient de Kandidaat-Overdrager, overeenkomstig de modaliteiten uiteengezet in de Kennisgeving, alle Aangeboden Aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer binnen een termijn van 90 (negentig) kalenderdagen na de mededeling van de uitoefening van het Voorkooprecht zoals bedoeld in (b) (iii) en in voorkomend geval mits inachtname van enig uitgeoefend Volgrecht.

Indien de Kandidaat-Overdrager echter (i) de Aangeboden Aandelen buiten de voormelde termijn van 90 (negentig) kalenderdagen wenst over te dragen of (ii) de Aangeboden Aandelen wenst over te dragen aan een

andere natuurlijke persoon of rechtspersoon of tegen andere voorwaarden dan vermeld in de Kennisgeving of (iii) meer in het algemeen, een overdracht van aandelen wenst te realiseren die op enige wijze afwijkt van hetgeen in de Kennisgeving dan moet de hierboven uiteengezette procedures inzake Voorkooprecht en inzake het Volgrecht opnieuw worden gevolgd.

1 (e) Overdracht bij overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Indien zich een overdracht voordoet ingevolge het overlijden van een vennoot zal steeds de procedure inzake het Voorkooprecht mutatis mutandis dienen te worden nageleefd, met dien verstande dat in dergelijk geval de Kandidaat-Overdrager de erfopvolgers van de overleden vennoot zullen zijn.

In voorkomend geval zal door het college van zaakvoerders van de vennootschap binnen een termijn van (2) twee weken nadat hij kennis nam van het overlijden van de betrokken vennoot een kennisgeving worden gestuurd aan zowel de erfgenamen van deze vennoot waarin hij hen wijst op het Voorkooprecht dat ingevolge dit overlijden in hoofde van de andere vennoten is ontstaan als aan de overige vennoten waarin hij hen uitdrukkelijk meedeelt dat deze mededeling geldt als Kennisgeving en hen verzoekt hun Voorkooprecht conform de bepalingen van dit artikel uit te oefenen.

Zolang de voormelde procedure loopt, worden de stemrechten van de betrokken aandelen geschorst.

Indien geen van de andere vennoten hun voorkooprecht heeft uitgeoefend, worden de aandelen de rechtmatige eigendom van de erfgenamen van de vooroverleden vennoot."

6.Wijziging van artikel 12 van de statuten betreffende het bestuur:

De algemene vergadering beslist om de tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, bestaande uit vijf zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Er zullen drie A-zaakvoerders worden benoemd en twee B-zaakvoerders waarbij de A-zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door vennoten eigenaar van aandelen van de categorie A en de B-zaakvaerders worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door vennoten eigenaar van aandelen van de categorie B. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking also hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar en zijn herbenoembaar. De zaakvoerder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.lndien een functie als zaakvoerder vacant wordt, moeten de overige zaakvoerders onmiddellijk een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen om in die vacature te voorzien. De algemene vergadering gaat dan over tot de benoeming van een zaakvoerder gekozen uit een lijst voorgedragen door de houders van aandelen van de groep die de zaakvoerder wiens functie vacant is, had voorgedragen.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet bezoldigd is. In alle geval zal de algemene vergadering een gelijke vergoeding voor de zaakvoerders in acht nemen."

7.Wijziging van artikel 13 van de statuten betreffende de bevoegdheden:

De algemene vergadering beslist om de tekst van artikel 13 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het college van zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het college zal een voorzitter aanstellen en verder handelen zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, waarvan minstens één A-Zaakvoerder en één B-Zaakvoerder, Indien aan deze quora niet is voldaan wordt een nieuwe vergadering van het college van zaakvoerders bijeengeroepen met inachtname van een oproepingstermijn van 8 kalenderdagen. Deze vergadering zal rechtsgeldig zijn samengesteld om rechtsgeldig te beraadslagen en beslissen, behoudens de beslissingen zoals hieronder bepaald, die telkens de goedkeuring van een B-zaakvoerder behoeven.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

De volgende beslissingen dienen genomen te worden met steeds de goedkeuring van een B-zaakvoerder het besluit tot het aangaan van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkamstendelingsovereenkomsten met derden;

het besluit tot het overnemen of overdragen van deelnemingen in andere ondernemingen; het besluit tot overdracht van één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief van de vennootschap uitmaken;

de opening en sluiting van bijkantoren;

het verstrekken van leningen aan zaakvoerders, vennoten, derden of verbonden vennootschappen van zaakvoerders en vennoten;

het geven van waarborgen of onderpanden met betrekking tot de activa van de vennootschap; het entameren van gerechtelijk of arbitrage procedures;

het jaarlijks goedkeuren van het jaarbudget;

belangrijke investeringen die de 25.000,00 EUR overschrijden. De goedkeuring is niet vereist ingeval van dringende noodzakelijkheid en voor de investeringen die reeds zijn opgenomen in het goedgekeurde jaarbudget;

aanwerven van key-personeel;

overeenkomsten gesloten met verbonden vennootschappen in de zin van artikel 11 W.Venn.; het aangaan van kredieten en leningen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de zaakvoerder(s)/college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerster.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen."

8. Wijziging van artikel 17 van de statuten betreffende de algemene vergadering:

De algemene vergadering beslist om de tekst van artikel 17 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, vertegenwoordigt alle vennoten.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

De jaarvergadering wordt gehouden telkens op dertig juni om tien uur, of indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, op de voorgaande werkdag om tien uur.

Het college van zaakvoerders mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist."

9. Wijziging van artikel 20 en 21 van de statuten:

De algemene vergadering beslist om in de artikelen 20 en 21 van de statuten het woord "aandeelhouders" te

vervangen door "vennoten".

10. Wijziging van artikel 22 van de statuten betreffende verdaging:

De algemene vergadering beslist om in artikel 22 van de statuten het woord "zaakvoerder(s)" te vervangen

door "zaakvoerder(s)/college van zaakvoerders".

11. Wijziging van artikel 23 van de statuten betreffende antwoordplicht zaakvoerder(s)/commissaris(sen):

De algemene vergadering beslist om in artikel 23 van de statuten:

- het woord "zaakvoerder(s)" te vervangen door "zaakvoerder(s)lcollege van zaakvoerders",

- het woord "aandeelhouders" te vervangen door "vennoten"

12. Wijziging van artikel 24 van de statuten betreffende aantal stemmen:

De algemene vergadering beslist om in artikel 24 van de statuten het woord "aandeelhouder" te vervangen

door "vennoot".

13. Wijziging van artikel 29, 30 en 33 van de statuten:

De algemene vergadering beslist om in de artikelen 29, 30 en 33 van de statuten het woord "zaakvoerder(s)"

te vervangen door "college van zaakvoerders".

14. Wijziging van artikel 35 van de statuten betreffende waarnemen van opdrachten:

De algemene vergadering beslist om in artikel 35 van de statuten:

het woord "zaakvoerder(s)" te vervangen door "college van zaakvoerders",

het woord "aandeelhouders" te vervangen door "vennoten".

15. Wijziging van artikel 36 van de statuten betreffende geschillen-bevoegdheid:

De algemene vergadering beslist om in artikel 36 van de statuten het woord "aandeelhouders" te vervangen

door "vennoten".

16. Wijziging van artikel 37 van de statuten betreffende woonstkeuze:

De algemene vergadering beslist om in artikél 37 van de statuten het woord "aandeelhouder" te vervangen

door "vennoot".

17. Aanneming van nieuwe statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen besluiten door schrapping van de gehele tekst der statuten en vervanging ervan.

STEMMING.

AI deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

7 e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik ,S ;f

u

v beu aa Be Stal

u

*iaosasev

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R1MCE-i7BANK

VAN K.00 :',HANDEL.

sá'NDEL

1 4 MRÏ 2012

DENDL FafflNDE



Ondernemingsnr : 0842.504.287

Benaming

(voluit) : FIVE ACES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwaarveld 73, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 220 W. Venn,

Neerlegging bijzonder verslag van het college van zaakvoerders in het kader van artikel 222 W. Venn.

Opgesteld te Hamme, op 2/03/2012

Getekend: de zaakvoerder: de heer Paul Borins

26/03/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik ;B

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" izosassa*

ui

bel al BE Sta

GRiF4=44ÿ Î,t-;= L: t t", t:.At°. VAN KftOF'i-;r':~a~~l..

14MRT 2012

E

Ondernemingsar : 0842.504.287

Benaming

(voluit) : Five Aces

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zwaarveld 73, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

De bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 1 maart 2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om te benoemen als bijkomende niet-stataire zaakvoerders van de vennootschap

- de heer Tom Van Brempt, wonende te 1790 Affligem, Steenpoelweg 8 - mevrouw Ilse Van Brempt, wonende te 1745 Opwijk, Klei 2.

Paul Borms, zaakvoerder

18/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRtFÉFF' PIC,=1 t3AN:K

VAN KOOPHANDEL

- ~

01 2012

DEN %E~.'c~IipR4DE rl t'

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

+12016301

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr 1.1 5oy ,281-

Benaming Five Aces

(voluit) :

(verkort) :





Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9220 Hamme, Zwaarveld 73

" (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 20 december 2011, ter registratie. aangeboden, dat:

1, de heer BORMS Paul Vincent Beatrijs (NN750802-135-78 en IK-nummer 590-7781781-79), geboren te Beveren op twee augustus negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeemeeuwenpad 4.

Gehuwd met mevrouw Sofie Vanderhaeghen onder stelsel der scheiding van goederen, ingevolge; huwelijkscontract verleden voor notaris Eeman op 10 september 2001, ongewijzigd tot op heden alzo verklaard.

2, de heer BORMS Leo Louis Kamiel (NN 67.06.14-401-46 en IK-nummer 79 670-6144014-46), geboren te? Beveren op veertien juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9250 Waasmunster Knokke-Heist,! Molenstraat 61.

Gehuwd met mevrouw Katrien Vanherpe onder stelsel der scheiding van goederen, ingevolge; huwelijkscontract verleden voor notaris De Staercke op 20 september 1991, ongewijzigd tot op heden alzo; verklaard;

3. de heer HOSTE John Remi Irène (NN 59.09.16 309-28 en 1K-nummer 591-2218778-05), geboren te! Deinze op zestien september negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 9800 Deinze, Heerdweg 57. Gehuwd met mevrouw Ann Cornelis onder stelsel der scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract: verleden voor notaris Dehaene op 10 september 1997, ongewijzigd tot op heden alzo verklaard;

4. mevrouw VAN BREMPT Ilse August Sylvie José (NN 690710-434-88 en IK nummer 591-3802157-53),; geboren te Dendermonde op tien juli negentienhonderd negenenzestig, ongehuwd en bevestigend geen= verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1745 Opwijk, Klei 2.

5. de heer VAN BREMPT Tom Jan Maria José (NN 720819-389-27 en IK nummer 591-2883200-74); geboren te Dendermonde op 19 augustus 1972, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke: samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1790 Affligem, Steenpoelweg 8.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming "Five Aces"

waarvan de zetel gevestigd wordt te 9220 Hamme, Zwaarveld 73, en waarvan het kapitaal vierhonderd vijftig duizend euro (450.000,00 ¬ ) bedraagt, verdeeld in negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/negenhonderdste (1/900ste) van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichters voor één vijfde volstort in speciën. De negenhonderd aandelen werden;

als volgt in geld ingeschreven: "

1. De Heer Paul BORMS, voornoemd, titularis van tweehonderd en tien (210) aandelen

2. De Heer Leo BORMS, voornoemd, titularis van tweehonderd en tien (210) aandelen

3. De Heer John HOSTE, voornoemd, titularis van tweehonderd en tien (210) aandelen

4. De Heer Tom VAN BREMPT, voornoemd, titularis van honderd vijfendertig (135) aandelen

5. Mevrouw Ilse VAN BREMPT, voornoemd, titularis van honderd vijfendertig (135) aandelen.

Totaal : negenhonderd (900) aandelen.

De oprichters hebben verklaard en erkend dat elk der aandelen voor één vijfde volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van negentig duizend euro (90.000 ¬ ).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-

6599668-58, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Panbas Fortis Bank, zoals blijkt uit het:

attest door voornoemde instelling afgeleverd op 20 december 2012 en waarvan het origineel bij de notaris;

bewaard blijft.

RECHTSVORM - BENAMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "Five Aces", in het kort "5A".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9220 Hamme, Zwaarveld 73.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan ln de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-het in eigen naam en voor eigen rekening beleggen, intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en alle andere roerende waarden, uitgegeven door bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse handels-, financiële en industriële ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter;

-het in eigen naam en voor eigen rekening verwerven en beheren van beleggingen en participaties in Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter,

- het verlenen van advies, administratieve diensten, boekhouddiensten, beheer, management en andere diensten op het vlak van het bestuur van vennootschappen of ondernemingen;

- het waarnemen van functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur of vereffenaar of gelijkaardige functies en opdrachten in vennootschappen;

- de aan- en verkoop, de ruil, en de exploitatie van onroerende goederen, evenals het beheer van een onroerend vermogen en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de opbrengst van dit onroerend vermogen bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het aangaan en het toestaan van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen, ook van derden, zoals het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin en met inbegrip van het laten nemen van hypothecaire inschrijvingen of haar goederen in pand te geven;

- het ontwikkelen, verkrijgen, kopen, verkopen, afstaan, exploiteren, beheren en verhandelen, op welke manier ook, van octrooien, merken, licenties, modellen en alle andere intellectuele rechten in de meest ruime zin;

- de engineering, de ontwikkeling, de commercialisering, de vertegenwoordiging met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage, in de meest ruime zin van het woord;

-voor zichzelf of derden, alle activiteiten als publiciteitskantoor, waaronder het voeren van reclame-, commerciële of prijzenregie, het opstellen en beheren van mediabudgetten en het opstellen en uitvoeren van publiciteitscampagnes, met inbegrip van het adviseren op het vlak van publiciteit.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap gerechtigd is om alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Het doel van de vennootschap kan enkel worden gewijzigd bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in de wet en mits het akkoord van de zaakvoerders.

Op algemene wijze mag zij allerhande burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vierhonderd vijftig duizend euro.

Het is vertegenwoordigd door negenhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

REGISTER DER VENNOTEN

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Annexes du Moniteur belge Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking also hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar en zijn herbenoembaar. De zaakvoerder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de venootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerster.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

TOEZICHT

Het toezicht op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen, aangesteld, bezoldigd en afzetbaar, overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Is de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In dit geval, zijn de opmerkingen van de accountant aan de vennootschap meegedeeld.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden telkens op dertig juni om tien uur, of indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, op de voorgaande werkdag om tien uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij ter post aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

INVENTARIS - JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar, maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, mede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de sociale balans (indien wettelijk vereist) en de toelichting en vormt een geheel.

WINST

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s), rekening houdend met de bepalingen van het .Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet warden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het Wetboek van vennootschappen of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a)bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b)het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat

"

de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter

griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal

maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De vennootschap zal de verbintenissen overnemen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld

sedert één december tweeduizend en elf.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De verschijners hebben bovendien besloten:

a.Drie zaakvoerders te benoemen.

b.te benoemen tot deze functie: de heer Paul BORMS, de heer Leo BORMS en de heer John Hoste, allen

voornoemd, die hebben verklaard te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat

i zich daartegen verzet.

c.het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d.het mandaat van de zaakvoerders te vergoeden.

e.geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Lien Couck.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van l.,uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 12 februari 2015:

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag van dhr. John Hoste als zaakvoerder aanvaard vanaf heden. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien. Kwijting wordt verleend voor het uitoefenen van zijn mandaat gedurende het afgelopen boekjaar.

Paul Borms " Zaakvoerder

0842.504.287

Five Aces

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zwaarveld 34 - 9220 Hamme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIERECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

12 JUN1 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

111,1111!.1 j1111111 !I !lit

23/06/2015
ÿþMod Word 11.1

t = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging têr griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.504.287

Benaming

(voluit) : Five Aces

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwaarveld 34 - 9220 Hamme

((volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 10 juni 2015

Op 10 juni 2015 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID FIVE ACES, MET

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 9220 HAMME, ZWAARVELD 34

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het

ondernemingsnummer 0842.504.287.

Namens haar tekent:

1)de heer Paul Borms, zaakvoerder A, wonende te 9250 Waanmunster Dommelstraat 77, identiteitskaart

590-7781781-79.

2)de heer Leo Borms, zaakvoerder A, wonende te 9250 Waasmunster Molenstraat 61, identiteitskaart

670-6144014-46.

3)de heer Tom Van Brempt, zaakvoerder B, wonende te 1790 Affligem, Steenpoelweg 8, identiteitskaart

591-2883200-74.

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID C-MAIL MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 9100 SINT-NIKLAAS, INDUSTRIEPARK WEST 57 Deze vennootschap i$ geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0460.943.406 en als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0460.943.406, Namens haar tekent:

1)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Five Aces, zaakvoerder, gevestigd te 9220 Hamme, Zwaarveld 34, hebbende het ondernemingsnummer 0842.504.287 alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Paul Borms, zaakvoerder, wonende te 9250 Waasmunster Dommelstraat 77, identiteitskaart 590-7781781-79.

Zij wordt hierna ook de °overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat het college van de zaakvoerders en de zaakvoerders van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van C-Mail BVBA met toepassing van de artikelen 671 ev. van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de BVBA Five Aces, verbinden het College van zaakvoerders en de zaakvoerders van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

11111111,1111

iu

GRIFFIE RECI-t t BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

12 JUN1 2015

AFDELING D¬ PeMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zat doorgevoerd worden tussen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Five Aces, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 34, die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"- het in eigen naam en voor eigen rekening beleggen, intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en alle andere roerende waarden, uitgegeven door bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse handels-, financiële en industriële ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, adm'in'istratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter; - het in eigen naam en voor eigen rekening verwerven en beheren van beleggingen en participaties in Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, met al dan niet een (semi)-publiekrechtelijk karakter; - het verlenen van advies, administratieve diensten, boekhouddiensten, beheer, management en andere diensten op het vlak van het bestuur van vennootschappen of ondernemingen;

- het waarnemen van functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur of vereffenaar of gelijkaardige functies en opdrachten in vennootschappen;

- de aan- en verkoop, de ruil, en de exploitatie van onroerende goederen, evenals het beheer van een onroerend vermogen en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de opbrengst van dit onroerend vermogen bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het aangaan en het toestaan van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen, ook van derden, zoals het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin en met inbegrip van het laten nemen van hypothecaire inschrijvingen of haar goederen in pand te geven;

- het ontwikkelen, verkrijgen, kopen, verkopen, afstaan, exploiteren, beheren en verhandelen, op welke manier ook, van octrooien, merken, licenties, modellen en alle andere intellectuele rechten in de meest ruime zin;

- de engineering, de ontwikkeling, de commercialisering, de vertegenwoordiging met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage, in de meest ruime zin van het woord;

- voor zichzelf of derden, alle activiteiten als publiciteitskantoor, waaronder het voeren van reclame-, commerciële of prijzenregie, het opstellen en beheren van mediabudgetten en het opstellen en uitvoeren van publiciteitscampagnes, met inbegrip van het adviseren op het vlak van publiciteit.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap gerechtigd is om alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen

Het doel van de vennootschap kan enkel worden gewijzigd bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in de wet en mits het akkoord van de zaakvoerders.

Op algemene wijze mag zij allerhande burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respeot voor de wettelijke beperkingen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn en de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken."

De BVBA C-Mail, met maatschappelijke zetel te Sint-Niklaas, Industriepark West 57, die luidens artikel 3 van

de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, bij alle commerciële activiteiten;

- de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de creatie en marketing van alle artikelen in papier en boeken

(waaronder alle kaarten en prenten voor gelegenheidsdrukwerk);

- het beheer van onroerende goederen. " - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het doel van de vennootschap, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden."

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie,

{e)Overige bepalingen:

Het college van zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 671 e.v. varnhet Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen van de aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling om al het nodige te doen voor de voornoemde neerlegging van dit fusievoorstel bij de bevoegde griffie en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, wordt verleend aan; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301, met als vast vertegenwoordiger Mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51 of Mevrouw Davina De Castro, wonende te 2520 Broechem, Abelebaan 19.

Opgemaakt te Hamme op 10 juni 2015 in 4 exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bigde fusie betrokken vennootschappen erkent twee door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Five Aces BVBA

vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders

Dhr, Paul Borms

Dhr. Leo Borms

Dhr. Tom Van Brempt

C-Mail BVBA

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder

Five Aces BVBA

vertegenwoordigd door

haar zaakvoerder

Dhr, Paul Borms

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

itahoude'n aan het Belgisch

Staatsblad

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 05.08.2016 16404-0076-015

Coordonnées
FIVE ACES

Adresse
ZWAARVELD 34 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande