FLANDERS CITY INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLANDERS CITY INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.698.404

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 14.02.2014 14037-0597-012
08/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 DEC. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.698.404

Benaming

(voluit) : FLANDERS CITY INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde (Mullem), Moriaanshoofd 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 22 december 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde : 1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig, verklaart een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, gevestigd te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, gevestigd te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door mevrouw Leen Defoer, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerder aangesteld, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Flanders City Invest BVBA, bestaat; uit de inbreng van een schuld in rekening courant ten opzichte van de zaakvoerder, Joris Igor' Houwen, voor een totaal bedrag van 170.000,00 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat tilt de creatie van 6.855 nieuwe aandelen van de vennootschap Flanders City Invest BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen' worden onmiddellijk na de kapitaalverhoging vernietigd daar alle aandelen verenigd zijn in één hand, en er bijgevolg geen benadeling (verwatering) is voor de bestaande aandeelhouder.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen; betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 17 december 2014

Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Lean Defoer

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de voornoemde revisor, hierbij' aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdzeventigduizend euro (¬ 170.000) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) op honderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 188.600) te brengen door inbreng van een gedeelte van de vordering in rekening courant die de heer Joris Houwen, wonende te 9700 Oudenaarde, Moriaanshoofd 27, heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van honderdzeventigduizend euro (¬ 170.000).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zesduizend achthonderd vijfenvijftig (6.855) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

3. Verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De heer Joris Houwen, wonende te 9700 Oudenaarde, Moriaanshoofd 27, aanwezig, verklaart een gedeelte van zijn vordering in rekening courant ten belope van honderdzeventigduizend euro (¬ 170.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge vcomoemde besluiten en tussenkomsten de kapitaaisverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdacht-entachtigduizend zeshonderd euro (¬ 188.600) werd gebracht en is vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd en vijf (7.605) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

5. Vernietiging van de gecreëerde aandelen.

Aangezien de aandelen verenigd zijn in één hand en er bijgevolg geen benadeling is voor de bestaande vennoot beslist de vergadering om over te gaan tot de vernietiging van de gecreëerde aandelen, waardoor het kapitaal van honderdachtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 188.600) aldus is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

6. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te

brengen met de voorgaande besluiten en met het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen

ARTIKEL 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "FLANDERS CITY INVEST".

ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde (Mullem), Moriaanshoofd 27.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL 3. - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemeen:

De uitbating van taverne, restaurant, vergaderzalen en ontspanningslokalen, in de breedste zin van

het woord, evenals het verzorgen van een traiteurdienst.

II. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals: a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en

10 investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, In de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen;

o) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en dieneten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen

uitvoeren, die in enige rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

IDe opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusie-

ve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten

waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen

bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal

zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL 4. - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHON-

DERD EURO (¬ t88.600).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van

een nominale waarde.

ARTIKEL 6. - AANDELEN - OVERDRACHT

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

IDe aandelen zijn ondeelbaar.

IDe lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming geldt in het bijzonder ook wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, of aan ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 7. - BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING

9. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

ARTIKEL 8. - ALGEMENE VERGADERING

1. Bevoecrheíd

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand december om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 9. - BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN MET RESULTAAT

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 10. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen,

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen,

indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over aile aandelen verdeeld.

ARTIKEL 11. - KEUZE VAN WOONPLAATS

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

º% ": ' 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen, bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

7. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alla bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIMACO, gevestigd te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 272, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij cie Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

23/12/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten

bijzonder verslag van de zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.12.2014, NGL 15.01.2015 15016-0140-011
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 15.02.2013 13038-0568-012
06/12/2012 : GE044168
29/02/2012 : GE044168
23/02/2011 : GE044168
01/02/2010 : GE044168
18/02/2009 : GE044168
10/03/2008 : GE044168
28/07/2006 : GE044168
30/01/2006 : OU044168
12/07/2005 : OU044168
06/08/2004 : OU044168
13/08/2003 : OU044168
11/09/2002 : OU044168
16/12/2000 : OU044168
19/07/2000 : OU044168
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0498-011

Coordonnées
FLANDERS CITY INVEST

Adresse
MORIAANSHOOFD 27 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande