FLANDRACH

Association sans but lucratif


Dénomination : FLANDRACH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 885.413.624

Publication

11/03/2013
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

ICI





Ondememingsnr : 885.413.624

Benaming

(voruit) : Flandrach

NEERGELEGD

2 8 FEB. 2013

RECHTBANK AN

KOOPHAfVDELe GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Etienne della Faillepark 2 , 9052 Zwijnaarde

Onderwerp akte : Wijziging Statuten

Op de Algemene Vergadering van 1 februari 2013 Werden de statuten als volgt gewijzigd:

Artikel 13

1.Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is: het voorstel verworpen.

De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens tweederde van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen zonder! aanwezigheidsgourum. De nieuwe Algemene Vergadering mag niet binnen de vijftien dagen na de eerste " Algemene Vergadering gehouden worden.

2.Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt: goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een . speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of, door twee bestuurders.

Artikel 15: De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor een ambtstermijn van maximum 5 jaar. en zijn herverkiesbear. Indien door vrijwillig ontslag of verstrijken van termijn van afzetting het aantal bestuurders Is teruggevallen onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien. Bij een herverkiezing van een volledig nieuw bestuur waarin geen stichtend lid zou: zetelen, behouden alle stichtende leden stemrecht tijdens de bestuursvergaderingen.

wijziging functieverdeling:

Kristof Franck : PRICoôrdinatie

Johan Osseel : Penningmeester

Kimberly Bruelman : Voorzitter

Caroline Van Geeteruyen : Secretaris

Linda Boone : Afgevaardigde dansdisciplines

Gent 27-02-2013

Franck Kristof Bestuurslid

h«ince ,Leda C<oe- .19 e 2i /cc

Op de laatste blz. van Luik B, vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FLANDRACH

Adresse
ETIENNE DELLA FAILLEPARK 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande