FLEURY DE BOCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLEURY DE BOCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.461.140

Publication

15/07/2014
ÿþ t. mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0464,461.140

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 4 JULI 2014

AFDELINMIDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ACRITER CREARE

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Gentse Baan 40

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Naamswijziging Kapitaalverhoging - Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas NEIRINCKX geassocieerd notaris, te Temse, op 12 juni 2014, neergelegd ter registratie, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ACRITER CREARE", waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Gentse Baan, nummer 40,

Opgericht onder de benaming "Acer" ingevolge akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Sint-Niklaas/Belsele op éénentwintig oktober negentienhonderd achtennegentig, gepubliceerd in de ' Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien november daarna, onder nummer 981110-31 en waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Raf Van der Veken, voornoemd, op dertien januari negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie februari daarna, onder nummer 19990203/301.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Lucas Neirinckx, te Temse, op negenentwintig december tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari tweeduizend en vier onder nummer 04014782. Is samengekomen om over het volgende te beslissen

EERSTE BESLISSING : Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming "ACRITER CREARE" te wijzigen in "FLEUR'! DE BOCK" door artikel 1 te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap onder de benaming "FLEURY DE BOCK".

TWEEDE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend.

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 2 juni 2014 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderdduizend euro (300.000,00

EUR) uit het overgedragen resultaat. verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 EUR).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend. De dividenden komen voort uit een vermindering van de overgedragen winst en de beschikbare reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

Op de Laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 EUR) om het van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) te brengen op driehonderd twee en dertigduizend euro (332.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIS. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in speciën (90% van het tussentijdse dividend) ten bedrage van tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 EUR).

De inbreng in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op een bijzonder rekening nummer BE75 7440 4539 2151 bij de KBC Bank naamloze vennootschap, te Sint-Niklaas, op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris voorgelegd attest, afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 12 juni 2014.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd zeventigduizend euro (270.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd twee en dertigduizend euro (332.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder , vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

: Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste alinea van artiker 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd twee en dertigduizend euro (332.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde"

ZEVENDE BESLISSING : Wijziging aandelen aan toonder naar aandelen op naam - wijziging artikel 5 van de statuten.

' Omzetting aandelen op naam.

De vergadering bevestigt de omzetting van duizend (1.000) aandelen aan toonder naar aandelen op naam, die toebehoorden aan:

1) de heer DE BOCK Henri Jeannine Jozef Remi, (nationaal nummer 59.08.26-089.38), geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te Waasmunster, Heidestraat, nummer 21,

2) mevrouw SCHOENMAEKERS Christel Elodie Emiel, (identiteitskaartnummer 262 0023776 38 ' en nationaal nummer 581204 378 28), geboren te Sint-Gillis-Waas op vier december negentienhonderd achtenvijftig, wonende te Waasmunster, Heidestraat, nummer 21, uit hoofde van het schrijven van de aandeelhouders aan de raad van bestuur en de aanvaarding door de raad van bestuur met het sohrijven op 15 december 2011, werden de aandelen ingeschreven in het aandelenregister (dit laatste geregistreerd op het tiende registratiekantoor te Antwerpen, twee blad geen verzending, deel 565 blad 76, vak 23 op 28 december 2011, (get) de e.a. inspecteur, ontvangen 25 ¬ ) welke aldus een vaste datum hebben verkregen door registratie. Het huidig aantal aandelen bedraagt als dusdanig duizend (1.000).

b) De vergadering besluit uit hoofde dat de aandelen op naam zijn, de statuten aan te passen zodat de tweede en derde alinea van artikel 5 van de statuten worden geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Aandelen op naam,

"De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Het register wordt bijgehouden op de zetel van de

Op de iaatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Alle effecten dragen een volgnummer. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd". ACHTSTE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent de Notarisassociatie Lucas Neirinckx en Els De Block, te Temse, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

De notaris (get) Lucas NE1RINCKX, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 61 § 5 alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2014 : DE059835
05/03/2013 : DE059835
06/02/2015 : DE059835
17/02/2012 : DE059835
03/01/2011 : DE059835
05/03/2010 : DE059835
09/12/2009 : DE059835
03/02/2009 : DE059835
03/01/2008 : DE059835
22/01/2007 : DE059835
03/02/2006 : DE059835
12/01/2005 : SN059835
28/01/2004 : SN059835
11/07/2003 : SN059835
24/10/2002 : SN059835
04/07/2001 : SN059835
27/10/2000 : SN059835
03/02/1999 : SNA009594
03/02/2016 : DE059835

Coordonnées
FLEURY DE BOCK

Adresse
GENTSE BAAN 40 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande