FLEXCAP CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEXCAP CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.685.855

Publication

28/11/2013
ÿþMud end 11.1

P, U81,11!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

18 NOV, 2013

LDENDER

II

Ondernemingsnr : 0827.685.855

Benaming

(voluit) : FlexCap Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Warande 132

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op veertien november tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "FlexCap Consulting", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Warande 132.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering keurt na bespreking de vervroegde afsluiting van de boekhouding voor de periode 01 januari 2013 tot en met 31 oktober 2013 goed, en zij keurt na bespreking de bijhorende jaarrekening per 31 oktober 2013 goed, inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat

gedurende het laatste boekjaar.

DERDE RESOLUTIE

VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roels, Criel & C°, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9270 Laarne (Kalken), Vaartstraat 105, vertegenwoordigd door de heer Luc Criel, Bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief afgesloten per 31 oktober 2013, aangezien iedere vennoot erkent er een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W. Venn., hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 oktober 2013 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter FlexCap Consulting aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op de ontbinding.

De staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevat géén passiva andere dan eigen-vermogensbestanddelen en voldoet derhalve aan de voorwaarden voor vereffening en verdeling in één akte, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter FlexCap Consulting , waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9270 Laame, Warande 132 dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31 oktober 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 12.905,45 EUR en een resultaat van de periode 01 januari 2013 - 31 oktober 2013 ten bedrage van 860,83 EUR.

Onder voorbehoud van enige navordering vanwege de fiscale administraties mocht daartoe aanleiding ontstaan kunnen wij besluiten dat, in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" ilehouden aan het Belgisch Staatsblad

door de vereffenaar, de boekhoudkundige staat opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap ' met beperkte aansprakelijkheid starter FlexCap Consulting afgesloten op 31 oktober 2013, met een balanstotaal van 12.905,45 EUR en een netto actief van 9.529,72 EUR blijkens de uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, een volledige, getrouwe en juiste weergave betreft van de toestand van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Kalken, 11 november 2013

Roels, Criel & C°, BV oW BVBA

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Luc CRIEL"

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "FlexCap Consulting" ontbonden wordt en dit vanaf 14 november 2013.

Uitdrukkelijk wordt door de vergadering verwezen naar het nieuwe artikel 184 §5 van het Wetboek van , Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien alle vennoten op de vergadering rechtsgeldig aanwezig zijn en beslissen met éénparigheid van stemmen en dat er geen passiva meer zijn.

De comparanten hebben verklaard dat blijkens de bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten per 31 oktober 2013 de vennootschap "FlexCap Consulting" thans géén passiva andere dan eigen-vermogensbestanddelen meer bezit.

De vergadering heeft de notaris verzocht te willen akteren dat aan voormelde voorwaarden voldaan is en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de voorafgaande beslissing tot ontbinding, de zaakvoerder van de vennootschap, de heer HARDEMAN Klaas, wonende te 9270 Laarne, Warande 132, van rechtswege ontslagnemend is, Er wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering besluit dat de vereffening afgesloten is en stelt vast dat de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid starter "FlexCap Consulting" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat de vennoten, door de uitoefening van de rechten verbonden aan hun aandelen, gemachtigd zijn het vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaarden, en dat zij voor zoveel als nodig deze goederen in ontvangst nemen, en de eventuele schulden in persoonlijke naam ten laste zullen nemen ; bijgevolg is de vereffening van de besloten j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "FlexCap Consulting" definitief afgesloten.

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten , en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar

zullen bewaard worden door de heer HARDEMAN Klaas voornoemd op zijn domicilie.

ACHTSTE RESOLUTIE

De vergadering verleent bijzondere volmachten aan: de heer Roland Knockaert, boekhouder-fiscalist, wonende te 9270 Laarne, Kerkstraat 71, met recht van indeplaats-stelling, teneinde de schrapping van de' vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- éénsluidend afschrift van de akte (afgeleverd voor de formaliteit der registratie) ;

- verslag van de zaakvoerder met de staat van actief en passief per 31 oktober 2013 ;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 24.08.2012 12455-0531-013
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 16.08.2011 11397-0597-013

Coordonnées
FLEXCAP CONSULTING

Adresse
WARANDE 132 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande