FLIGHT PLUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FLIGHT PLUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.543.375

Publication

06/12/2012
ÿþre Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2~ iUV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsbit

111111111111111111111111 ia

*12197413*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0843.543.375

Benaming

(voluit) : Flight Plus

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 349, 9000 Gent

(volledig adres) .uS C F)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de uittreksel van de notulen van de zaakvoerders dd. 19/11/2012 blijkt het volgende:

De zaakvoerders beslissen om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Franklin Rooseveltiaan 349, 9000 Gent naar Grote Leiestraat 2A bus 201, 8570 Anzegem"

Andres Van Swalm Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*12043293"

bel

ai

Be Sta

NEERGELEGD

9 -O2- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDXiifiE GENT

Bijlagen bij liet lgisc7i Staatifed - 227j272ijr2 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: e)43.51/3.3R-5---

Benaming

(voluit) : Flight Plus

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 349 bus 46, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar TWEEDUIZEND EN TWAALF, op zevenentwintig januari.

A. PARTIJEN

De heer VAN SWALM Andres, geboren te Brasschaat op 09 februari 1986, rijksregistemummer 86.02.09-

203.86,

en

De heer VERSTAEN Jurgen Joris, geboren te Waregem op 02 december 1976, rijksregistemummer

76.12.02-319.40,

Gezamenlijk verder te noemen; "de vennoten",

B.IN AANMERKING NEMENDE:

Dat zij met elkaar met ingang van 01/02/2012 een vennootschap onder firma zijn aangegaan, teneinde voor

gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een luchtvaart ondersteunend bedrijf uit te oefenen.

TITEL I; NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKELI :NAAM

De vennootschap bestaat als een vennootschap onder firma, welke handelt onder de benaming "FLIGHT

PLUS".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,

brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vennootschap onder firma", of door de afkorting "VOF", alsook de zetel van de vennootschap, het ondememingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Franklin Rooseveltlaan 349 bus 46.

Deze zetel mag bij eenvoudig besluit der algemene vergadering of de zaakvoerder, te publiceren in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, naar een andere plaats in België worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

-Het leveren van volgende diensten:fiight planning, flight Support,operationele vluchtdossiers opmaken en opvolgen, aanmaken en voorzien van NOTAM, flight informations en meteorologische informatie aanbieden, massandbalance berekening, alle toelatingen die vereist zijn voor de uitvoering van bemande en onbemande vluchten, administratieve ondersteuning en kennisgeving aan alle betrokken instanties;

-Het leveren van flight information service aan bemande en onbemande vliegtuigen;

-Digitale bewaring van documenten;

-Het regelen van volgende diensten, ground handling, brandstofbeheer, douane, catering, beveiliging, visa,

hotelaccommodatie en personenvervoer;

-Doceren van volgende luchtvaart technische vakken;

-Het geven van advies met betrekking tot de luchtvaartsector (consultancy),

De vennootschap kan op gelijk welke wijzesamenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of

onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, haar goederen inclusief de eigenhandelszaak in hypotheek of in pand geven, of enige andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag leningen verstrekken en aangaan,

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen warden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen. Dit dient te geschieden bij aangetekende brief aan de andere vennoten, met inachtneming van een opzegtermijn van zes maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar,

Titel Il: Kapitaal-inbreng-Aandelen

ARTIKEL 5: KAPITAAL - INBRENG

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters als volgt:

1. De Heer Andres Van Swalm, voornoemd op 50 aandelen

2. De Heer Jürgen Verstaen, voornoemd op 50 aandelen

Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis, arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor zover

deze op de door de vennootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

Met onderling goedvinden kunnen door de vennoten meer geld en/of goederen in de vennootschap worden

ingebracht.

ARTIKEL 6: AANDELEN

N deze aandelen zijn op naam. 21) zijn ingeschreven in het register van vennoten, ietwelk op de zetel wordt bijgehouden.

ARTIKEL 7: AANDELEN IN ONVERDEELDHEID  VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Kan er geen overeenstemming bereikt worden, kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder aanstellen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers. Ingeval van kapitaalswijziging of in geval van ontbinding, splitsing of fusie van de vennootschap wordt het stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaar, tenzij de blote eigenaar en vruchtgebruiker anders overeenkomen.

ARTIKEL 8: KAPITAALSVERHOGING

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Ingeval van kapitaalsverhoging door inbreng in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform het wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet minder zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in het wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 9: KAPITAALSVERMINDERING

Tot vermindering van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. De oproeping tat dezevergadering vermeldt het doel van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren,

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De reële kapitaalsvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng; de nominale kapitaalsvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorziene verliezen; en dit alles conform het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 10: OVERDRACHT AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Onverminderd hetgeen hierna bepaald, dienen de aandelen, ingeval van overdracht onder levenden en bij overlijden, in ieder geval bij voorkeur en voorrang te worden aangeboden aan de andere vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

ARTIKEL 11: OVERDRACHT AANDELEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

a)De aandelen van een vennoot mogen, op straffevan nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming vantenminste de helft van de vennoten die tenminstedrielvierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van derechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater, of aan andere door de statuten toegelaten personen.

b)Indien de overdracht onder levenden of deovergang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig alinea van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek vande vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, ingeval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van deerfgenamen, de vennoten in algemene vergaderingsamenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal devoorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienente omvatten.

In geval van weigering van goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen datzij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

ARTIKEL 12: OVERLIJDEN OF ONBEKWAAMHEID VENNOOT

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, onbekwaamheid, het faillissement of het kennelijk onvermogen van één der vennoten. De erfgenamen noch de schuldeisers mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op goederen afhangende van de vennootschap. Zij dienen zich voor de verdediging van hun rechten te houden aan de balansen en inventarissen der vennootschap, zoals deze voor het overlijden werden goedgekeurd.

TITEL III:BEHEER

Behoudens hetgeen bepaalt in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

ARTIKEL 13: ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, dan al niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekeningvolbrenger, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van devaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 14: BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 15: BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzet-'baar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

ARTIKEL 16: DAGELIJKS BESTUUR

e'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

ARTIKEL 17: EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

tedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

TITEL IV: TOEZICHT

ARTIKEL 18; TOEZICHT

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Niettemin heeft de algemene vergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

TITEL V; ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaaldis in titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, geldende volgende regels:

ARTIKEL 19; JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datumvan de jaarvergadering worden verstuurd

ARTIKEL 20: BIJEENROEPING-BEVOEGDHEID-VERPLICHTING

Telkens als de zaakvoerder of in voorkomend geval de commissaris het nodig acht in het belang van de vennootschap zal een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder en eventueel de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geheel geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De uitnodigingen tot de algemene vergadering geschieden per aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven, vijftien dagen voor de vergadering, aan ieder der vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris, gericht en ondertekend door één van de zaakvoerders. De brief vermeldt de dagorde.

Deze oproeping mag geschieden via een ander communicatiemiddel (fax, e-mail met ontvangstbevestiging, elektronische aangetekende zending) indien de bestemmelingen voorafgaandelijk, individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd door melding ervan in het aandelenregister of door eenvoorafgaandelijk aangetekend schrijven gericht aan de zaakvoerders welk schrijven bewaard zal blijven op de zetel.

ARTIKEL 21: TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

ARTIKEL 22: VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ARTIKEL 23: STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de dagorde en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend of voor ontvangst getekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

ARTIKEL 24: AANWEZIGHEIDSLIJST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dal zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

ARTIKEL 25: BESLUITVORMING

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de dagorde, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Zij beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden voor een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drievierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, betralve in de gevallen vsaarvotir de wet een andere meerderheid voorschrijven om geldig te beslissen,

ARTIKEL 26: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

TITEL VI: BOEKJAAR--INVENTARIS-WINSTVERDELING

ARTIKEL 27: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

ARTIKEL 28: WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile lasten, de algemene kosten en van de nodige provisies en afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Van deze nettowinst zal tenminste 5 procent worden afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Het overschot is te verdelen volgens beslissing van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

De algemene vergadering kan echter, te allen tijde beslissen de winst, na de voorafneming bestemd voor de

wettelijke reserve, geheel of gedeeltelijk over te dragen naar speciale reserverekeningen of naar het volgend

boekjaar.

TITEL VII: ONTBINDING-VEREFFENING

ARTIKEL 29: VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indienn binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 30: ONTBINDING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de alsdan in dienst zijnde zaakvoerder van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die vanhet arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden ver& het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had véér de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar ken slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

e .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden,

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening,wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TITEL VIII: BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 31: ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 32: OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist,

ARTIKEL 33: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL 34: OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, zullen de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend worden door de regelmatig in bezit getreden erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien echter de aandelen door niemand worden aan-'vaard, is de vennootschap van rechtswege ontbonden. In dat geval wijst de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van iedere belanghebbende een vereffenaar aan. De artikelen 1025 tot 1034 van het Gerechtelijk Wetboek zijn van toepassing.

ARTIKEL 35: KAPITAALSVERHOGING -- VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 36: ZAAKVOERDER

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. ARTIKEL 37: ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 36: CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 39: ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot

TITEL IX : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 40: VERWIJZING NAAR DE WETGEVING

'''oor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor al wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

D.SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten in deze besluiten het volgende:

a)Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012.

b)Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de tweede vrijdag van de maand juni om

achttien uur van het jaar 2013.

c)Benoeming zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerders

aangesteld: de Heer Andres Van Swalm en de Heer Jürgen Verstaen, voornoemd, die, hier persoonlijk

aanwezig, verklaren hun functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Hun mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

é>

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Andres Van Swalm

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FLIGHT PLUS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 46 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande