FLORE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FLORE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.003.738

Publication

09/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

Ondernemingsnr : 0412.003.738

Benaming

(voluit) : Floré

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Beerveldse Baan 4, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wedervervreemding eigen aandelen

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene AandeelhoudersVergadering d.d. 17 april 2014, gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt dat de raden van bestuur van de NV 'Flore' en van haar

dochtervennootschap, de NV 'Floréac', toestemming hebben gekregen om over te gaan tot de

wedervervreemding van eigen aandelen van de vennootschap onder de voorwaarden en binnen de grenzen bepaald bij artikel 620 §1 en artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot wedervervreemding van maximum negenhonderdvijftig (950) aandelen van de vennootschap Flore NV, die worden aangehouden door haar dochtervennootschap, de NV 'Floréac', tegen een prijs gelegen tussen het minimumbedrag van twintig euro (¬ 20) en het maximumbedrag van tachtig euro (¬ 80) per ingekocht aandeel, waarvan de aankoopwaarde zal berekend worden volgens de formule zoals bepaald in de werknemersaandeelhouders-overeenkomst.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat deze negenhonderd vijftig (950) aandelen in één transactie uiterlijk binnen een termijn van 1 maand vanaf heden, hetzij uiterlijk op 16 mei 2014, zullen moeten worden wedervervreemd.

Voor eensluidend uittreksel,

BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Peter Van Hoye

Vaste vertegenwoordiger

`C1i eA,\j t \~ ~ .~. ~i~ ~

'`~-~`~~ (3101

~ ~ 7

Op de laatste biz van; uik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13/11/2014
ÿþrhY' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

u4.

BELGISCH

lJ

EI

*14206675*

NEERGELEGD

JR BES

1- 201 STAAT

-7 OKT. 2014

QRQECHTBANKV~AN

BLK/I JPHANL~Furrt TE-GENT

nG

E

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beerveidse Baan 4 - 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : (her)benoeming bestuurders, commissaris en gedelegeerd bestuurder

uit de notulen van de jaarvergadering d.d. 5 juni 2014, gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt het volgende:

1. Wordt herbenoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 2 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De BVBA "VHi", met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 118, bus 102, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0870.758.211, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Peter Van Hoye, wonende te 9000 Gent, Nederkouter 118, bus 102.

Dit mandaat is bezoldigd.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld -- heeft deze herbenoeming aanvaard.Deze verklaring van aanvaarding wordt ter tafel gelegd en zal aan deze notulen worden gehecht.

2. Wordt herbenoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 2 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De BVBA "MDCS", met zetel te 8670 Koksijde, Fairybankhelling 2, bus 202, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Veurne onder het nummer 0425.056.671, hier  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe Naert, wonende te 8670 Koksijde, Fairybankhelling 2, bus 202.

Dit mandaat is bezoldigd.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden.

3.Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 2 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De Comm.V "Horizon Consulting", vennootschap in oprichting en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2540 Hove, Lege Veldkantiaan 52 en voor wie hier optreedt  overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Patrick Wauters, wonende te Lege Veldkantiaan 52, 2540 Hove, toekomstig zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

De uit dit mandaat voortvloeiende rechten en verbintenissen zijn voor rekening van de heer Patrick Wauters, voornoemd, indien de vennootschap niet werd opgericht binnen de twee jaar na de benoeming als bestuurder en ze binnen de twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte de rechten en verbintenissen niet heeft overgenomen.

Dit mandaat is bezoldigd.

Hij heeft deze benoeming aanvaard. Deze verklaring van aanvaarding wordt ter tafel gelegd en zal aan deze notulen worden gehecht..

4. Wordt herbenoemd als commissaris van de vennootschap, zowel voor de enkelvoudige als voor de geconsolideerde jaarrekening: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BE 0412 003 738

Floré

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bedrijfsrevisoren". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Marc Wauters, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering van 2017.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 24 juni 2014, gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, met ingang van de jaarvergadering die op 5 juni j! gehouden werd:

De BVBA "VHi", met zetel te 9000 Gent, Nederkouter 118, bus 102, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0870.758.211, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter Van Hoye, wonende te 9000 Gent, Nederkouter 118, bus 102.

Hem wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

voor eensluidend uittreksel

BVBA VHi

gedelegeerd bestuurder

Peter Van Hoye

Vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013
ÿþV beh

aa Be' Stae

1111

11

r;k

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

NEERGELEGD

2 JUNI 2013

RE.; .11 VAN

KOOt3F11.8N`4"" tir

mod 11.1

Ondememingsnr : 0412.003.738

Benaming (voluit) : Floré

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beerveidse Baan 4

9080 Lochristi

Onderwerp akte :Statutenwijziging - kapitaalvermindering

a Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde Van Duffel, te Lochristi-Zaffelare,

op 14 juni 2013, geregistreerd te Gent 6 op 18 juni 2013, boek 6/44, blad 24, vak 11, dat er een;

buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap `Floré' i

;i werd gehouden en dat de aandeelhouders de volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste besluit: kapitaalvermindering

o

. De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een miljoen vijfhonderd.

ii zevenennegentigduizend vijfhonderd negenenzeventig euro twintig cent (¬ 1.597.579,20) om het.

terug te brengen van drie miljoen driehonderd veertienduizend negenhonderd achttien euro! (¬ 3.314.918,00) tot een miljoen zevenhonderd zeventienduizend driehonderd achtendertig euro; tachtig cent (¬ 1.717.338,80), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar. evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling; van een bedrag in geld van drie euro zesendertig cent (¬ 3,36) per aandeel, aan alle aandeelhouders?

;i pro rata hun aandelenbezit, aan te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de: voormelde kapitaalvermindering van een miljoen vijfhonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd; :i negenenzeventig euro twintig cent (¬ 1.597.579,20) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het. kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen zevenhonderd zeventienduizend. . driehonderd achtendertig euro tachtig cent (¬ 1.717.338,80).

a Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen terugbetaling in het. kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering aan de aandeelhouders gebeuren, en zal de .i terugbetaling ervan pas gebeuren na een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking; . van het besluit tot vermindering in geld in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

" . Zolang de terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering aan de . aandeelhouders niet heeft plaatsgevonden, zullen de vrijgekomen bedragen geboekt worden op een;

bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich; :; zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. ;. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur overgaan tot terugbetaling aan de. ;. aandeelhouders, voor zover de eventuele schuldeisers voldoening hebben gekregen.

ii Tweede besluit : aanpassing aan de statuten

" .

Ingevolge het genomen besluit beslist de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te; . brengen :

., Het artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst :

" Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op een miljoen zevenhonderd zeventienduizend driehonderd; ;i achtendertig euro tachtig cent (¬ 1.717.338,80). Het kapitaal is vertegenwoordigd door vierhonderd .i vijfenzeventigduizend vierhonderd zeventig (475.470) aandelen zonder nominale waarde, die elk" .; één/vierhonderd vijfenzeventigduizend vierhonderd zeventigste (475.470ste) deel van het kapitaal;

!. vertegenwoordigen." .

Derde besluit : coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- w

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering belast de notaris niet de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Vierde besluit : opdracht tenuitvoerlegging beslissing aan raad van bestuur

De vergadering beslist de raad van bestuur opdracht te geven de kapitaalvermindering in geld tot

uitvoering te brengen, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering

heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten<

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie der akte

gecoördineerde statuten

Notaris Giselinde Van Duffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

25/06/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1309631

U11

VR

Onderneniingsnr : 0412.003.738

Benaming

(voluit) ; Floré

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beerveldse Baan 4, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uit de notulen van de jaarvergadering d.d. 30 mei 2013, gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt het volgdende:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de VOF "The Driver", met zetel te 2840 Reet, Salvialaan 17, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0829.442.941, hier  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philiep Dedrijvere, wonende te 2840 Reet, Salvialaan 17; per 31/10/2012.

Hem wordt eervol ontslag verleend.

Voor eensluidend uittreksel,

BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Peter Van Hoye

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 31.05.2013 13143-0443-042
05/06/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 31.05.2013 13143-0456-039
30/08/2012
ÿþMod Word 11.1

eece In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



7

Voor-

behouden JJl!III~UVININ~WIVIN~IWI

Staatsblad X12148346*

Ondernemingsnr : 0412.003.738

Benaming

(voluit) : Floré

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beerveldse Baan 4, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Inkoop eigen aandelen

Uit de notulen van de jaarvergadering d.d. 24 mei 2012, gehouden op de zetel van de vennootschap, blijkt dat de raden van bestuur van de NV 'Flore' en van haar dochtervennootschap, de NV 'Floréac', toestemming hebben gekregen om over te gaan tot de inkoop van eigen aandelen van de vennootschap onder de voorwaarden en binnen de grenzen bepaald bij artikel 620 §1 en artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde:

"9. De vergadering besluit tot verkrijging van maximum vijftigduizend (50.000) aandelen van de vennootschap tegen een prijs gelegen tussen het minimumbedrag van twintig euro (¬ 20) en het maximumbedrag van tachtig euro (¬ 80) per ingekocht aandeel, waarvan de aankoopwaarde zal berekend worden volgens de formule zoals bepaald in de werknemersparticipatie-overeenkomst, met een maximale afwijking van 10% naar boven of naar beneden.

De algemene vergadering besluit ten slotte dat de eigen kapitaalaandelen in één of meerdere transacties uiterlijk binnen een termijn van vijf jaar vanaf heden hetzij uiterlijk op 23 mei 2017 zullen moeten worden verkregen.

10. De vergadering verleent tevens de mogelijkheid aan haar dochtervennootschap, de NV Floréac,: aandelen van haar moedervennootschap, onderhavige vennootschap Flore, in te kopen, weliswaar rekening' houdend met een maximum van 10% van de aandelen van de NV Floré, zoals bepaald in artikel 631 W, Venn., waarbij in deze 10% ook de eigen aandelen in het bezit van de NV Flore moeten geteld worden, die eventueel verworven worden overeenkomstig hetgeen vernield in punt 9 hiervoor.

Voor alle modaliteiten (aantal, prijs en termijn) wordt verwezen naar de bepalingen vermeld in punt 9 hiervoor, die naar analogie van toepassing zijn".

Voor eensluidend uittreksel,

BVBA 'VHi'

Gedelegeerd bestuurder

Peter Van Hoye

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 25.05.2012 12131-0311-040
01/06/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 25.05.2012 12131-0305-037
22/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Bëlgiscli Sta tsblâd-=-2270612011-- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11.11111.11,10,1111111111

Ondernemingsnr : 0412 003 738 Benaming

(veluity: FLORE

NEERGELEGD

09 JUNI 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHA`VidulE GENT

VI

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beerveldse Baan 4; 9080 Lochristi

Onderwerp akte : (her)benoemingen

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op 26 mei 2011 blijkt het volgende:

Worden herbenoemd tot bestuurder met ingang van heden voor een periode van 5 jaar, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016:

De BVBA 'Etienne Floré', met zetel te 9080 Lochristi, Stationsstraat 86, ingeschreven in het Rechtspersonen register te Gent onder het nummer 0465.503.493.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Etienne Floré, wonende te 9080 Lochristi, Stationsstraat 86, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is bezoldigd.

De BVBA 'Eenbeek', met zetel te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0872.584.878.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Wemer Krott, wonende te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 5, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is bezoldigd.

De BVBA 'Pieter Laleman', met zetel te 2018 Antwerpen, Quinten Matsijslei 40, bus 8, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0890.976.870.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Pieter Laleman, wonende te 2018 Antwerpen, Quinten Matsijslei 40, bus 8, aan te stellen ais vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is bezoldigd.

De vergadering wenst de coöptatie van de Raad van Bestuur van 28 oktober 2010 te bekrachtigen en aldus de benoeming tot bestuurder met ingang van 1 december 2010, tot aan de jaarvergadering te houden in 2016 te bekrachtigen van

De VOF 'The Driver', met zetel te 2840 Reet, Salvialaan 17, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0829.442.941.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Philiep Dedrijvere, wonende te 2840 Reet, Salvialaan 17, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

De vennootschap  vertegenwoordigd zoals voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

ilijliigën-6irlietBéIgïscfi StáatsliI6d - 22106/2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

en

Mevrouw Febe Floré, wonende te 9406 Outer, Bovenhoekstraat 46.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd.

Wordt herbenoemd als commissaris van de vennootschap zowel voor de enkelvoudige als de geconsolideerde jaarrekening: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Marc Wauters, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2014.

Er blijkt uit het verslag van de raad van Bestuur gehouden op 26 mei 2011 het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, met

ingang van heden:

De BVBA 'Etienne Floré', met zetel te 9080 Lochristi, Stationsstraat 86,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0465.503.493,

overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Etienne Floré, wonende te 9080 Lochristi, Stationsstraat 86.

Haar wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

Dit mandaat loopt samen met haar mandaat als bestuurder.

De vennootschap  vertegenwoordigd als voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden.

en

De BVBA 'Eenbeek', met zetel te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 5,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0872.584.878,

overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Werner Krott, wonende te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 5.

Haar wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend.

Dit mandaat loopt samen met haar mandaat als bestuurder.

De vennootschap  vertegenwoordigd als voormeld  verklaart haar mandaat te aanvaarden.

voor éénsluidend uittreksel

BVBA Eenbeek - gedelegeerd bestuurder

Wemer Krott - vast vertegenwoordiger

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 01.06.2011 11141-0288-041
06/06/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 30.05.2011 11130-0223-037
03/06/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 28.05.2010 10138-0297-036
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 28.05.2010 10138-0332-044
05/06/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.05.2009 09181-0070-034
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.05.2009 09181-0087-040
12/06/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 06.06.2008 08198-0348-038
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 06.06.2008 08198-0387-042
28/06/2007 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2006, GGK 31.12.2006, NGL 22.06.2007 07271-0177-033
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 22.06.2007 07271-0174-043
22/11/2006 : GE110359
28/06/2006 : GE110359
28/06/2006 : GE110359
05/01/2006 : GE110359
31/10/2005 : GE110359
22/06/2005 : GE110359
16/06/2005 : GE110359
16/06/2005 : GE110359
11/03/2005 : GE110359
28/06/2004 : GE110359
28/06/2004 : GE110359
26/06/2003 : GE110359
26/06/2003 : GE110359
03/04/2003 : GE110359
14/01/2003 : GE110359
12/10/2001 : GE110359
10/11/2000 : GE110359
12/02/2000 : GE110359
01/01/1995 : GE110359
23/04/1993 : GE110359
01/01/1993 : GE110359
26/08/1992 : GE110359
01/01/1992 : GE110359
01/01/1992 : GE110359
02/04/1988 : GE110359
01/01/1988 : GE110359
21/05/1986 : GE110359
01/01/1986 : GE110359

Coordonnées
FLORE

Adresse
BEERVELDSE BAAN 4 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande