FLYDAY

Association sans but lucratif


Dénomination : FLYDAY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 861.260.228

Publication

23/03/2011
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Steendam 47 te 9000 GENT

Onderwerp akte : ontbinding vereniging

De buitengewone algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de vzw Flyday te ontbinden per 14 juni 2010.

De leden zijn het erover eens dat een verderzetting van de activiteiten van de vzw geen zin meer heeft. De algemene vergadering verleent kwijting aan de bestuurders van de vzw.

Aangezien de vzw sinds geruime tijd geen activiteiten meer voert en zij geen openstaande schulden, noch: schuldvorderingen heeft, beslist de algemene vergadering geen vereffenaar aan te stellen. De algemene' vergadering stelt vast dat er geen netto-actief over te dragen is en beslist bijgevolg de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Met het oog op de openbaarmaking van deze vrijwillige ontbinding, beslist de algemene vergadering om aan de heer Siegfried Thijs volmacht te geven. Deze volmacht slaat in het bijzonder op het invullen en ondertekenen van de formulieren I en I l met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en de bekendmaking ervan in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Gezien de afhandeling van de agenda, en gezien het feit dat geen lid het woord vraagt, wordt de: vergadering gesloten om 21.30 uur.

Na voorlezing van deze notulen worden ze ondertekend door de leden van het bureau en de leden die erom ' verzoeken.

Siegfried Thijs

Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter

Lco

*11046998

Ondernemingsnr : 0861.260.228 Benaming

(voluit) : Flyday

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FLYDAY

Adresse
STEENDAM 47 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande