FOCALL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOCALL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.544.713

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 30.07.2014 14360-0479-011
24/10/2014
ÿþmod 11.1

"f05-1-

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouck aan he Belgisc Staatsbl

jij

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 On 20111

AFDELING DENDERMONDE GrIfile

, x ------ y -

1111,1.1g111811111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr 0816.544.713

Benaming (voluit) : Focal'

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Overh eet 4

9290 Berlare

Onderwerp akte ;ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING BENOEMING VEREFFENAARS - COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zesentwintig september tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Focall" volgende beslissingen heeft genomen:

A. Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief passief afgesloten op 30 juni 2014.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van del bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschapl met beperkte aansprakelijkheid `YRC BEDRIJFSREVISOREN", te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd: door Bart ROOBROUCK, besluit in de volgende bewoordingen:

"VI BESWITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder vanm; de BVBA "FOCALL" een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 759.872,52 EUR en een netto-actief: van 685.131,44 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De vereffeningskosten (ereloon notaris, bedrijfsrevisor en: andere kosten) werden echter niet voorzien.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dat de boekhoudkundige staat van activa en passive per 30 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en:, juist weergeeft, en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,, rekening houdende met onze bemerking in voorgaande paragraaf.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art. 181. § 1. van het Wetboek vani

Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de;

" : beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 17 september 2014

Volgt de handtekening.

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK CHRISTIAENS"

Bedterevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedriffsrevisor

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van dei;

rechtbank van Koophandel.

B. vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden.

De vergadering verklaart in het kader van deze ontbinding dat tot het vermogen van de vennootschap geen onroerende

goederen behoren.

C. benoeming der vereffenaars

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De Heer Van Tornout, Philippe Jozef Paul, geboren te Kortrijk op 27 juli 1955, [Rijksregister nummer: 55.07.27-191.09],

wonende te 9290 Berlare, Overheet 4

Hier aanwezig en aanvaardend.

De heer VAN TORNOUT Philippe voornoemd bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

e

mod 11.1

be- benoeming -van voornoemde -vereffenaar is onderworpen aan dé bevestiging van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het verzoekschrift tot bevestiging zal door de hierboven benoemde vereffenaar worden ingediend bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

D. bevoeedheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hg kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

E. ontslaci zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, met name de heer VAN TORNOUT Philippe (Rijksregister nummer 55.07.27-191.09) voornoemd. Dit mandaat neemt einde onmiddellijk na de bevestiging van de benoeming der vereffenaar door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Bij de sluiting van de vereffening zal de algemene vergadering zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van het mandaat van de zaakvoerder voor het lopende boekjaar.

F. uitkering voorschot op de definitieve vereffening

Ter gelegenheid van de invereffeningstelling dezer vennootschap voorziet de vereffenaar, met goedkeuring van de algemene vergadering tot uitkering van een voorschot op de vereffening, dewelke betaalbaar zal gesteld worden op 30 september 2014.

De voorzitter merkt op dat in de Circulaire nummer CIR11.421/609.850 (AAFisc 30/2011) de dato 01 juni 2011 werd gesteld dat de vennootschap in vereffening in onderhavig geval gehouden is tot het inhouden en het storten van de eventueel verschuldigde roerende voorheffing, evenals tot het indienen van een aangifte van de roerende voorheffing.

De algemene vergadering geeft dan ook bij deze de opdracht aan de vereffenaar tot het onmidderlijk indienen van de noodzakelijke aangifte van roerende voorheffing, tot het inhouden van de tien procent (10%) roerende voorheffing en het onmiddellijk doorstorten van deze roerende voorheffing.

G ean assiteten,

ingevolge de invereffeningstening van de vennootschap, beluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikei 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening.

Haar benaming luidt: Focal!

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. aile mogelijke advies, consultancy en training op het vlak van algemeen management, human resources, financieel management, hierin begrepen het uitvoeren van studies en opdrachten en publicatie van de resultaten hiervan,

2. het optreden als handelsagent bij de aan- en verkoop van goederen.

3. het geven van trainingen en opleidingen in brede zin van de betekenis.

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de rull, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

5. Hat aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van aile beschikbare middelen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkreging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

6. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, wearborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financien, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

7. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten..

8. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

9. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien do omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

10. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

RY ^ ... µ ...... ^ ^ ...........

Op de laatste blz, van t_uik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doet kan zowel in België ais in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel In eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Dit alles voor zover de vereiste toelatingen, vergunningen of bewijs van ondernemingsvaardigheden kunnen worden voorgelegd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke weze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of ln pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alto commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Serlare, Overheef 4.

en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het aven welke plaats in België.

"

Artikel Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e. 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder ééreonderdzesentachtigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van elk.

Artikel 8  De jaarvergadering zal gehouden worden op de twintigste mei van elk jaar om negentien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening, opgestqld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend gevat het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bednffsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSEL EN DE LOMBAERDEn, met zetel te 9051 gent Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1099, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met macht afzonderlijk te handelen, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige of bil andere administraties.

Teoeriik hiermede neeraeLead: expeditie proces-verbaal verslag van de zaakvoerder verslag van de bedrijfsrevisor coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Niek Van der Straeten Notaris

MOd 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.03.2013, NGL 22.04.2013 13093-0447-012
09/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J J bij g~ ~~

na neerlegging ter griffie van de akte

Vos behot

aan

Belgi Staats

llI uI IINI~II~II~I NI~ 1II 11

*iaiaoae~*

N~)« JD~~ `r,.i'~ûLl~K 28 JUB 2012

DENrYaRjVIONgE Griff

Ondet" rlemirtgsrtr : BEO81£.544.713

-2 =Annexes Annnexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Focall

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overheet 4

9290 Beriare

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING » WIJZIGING VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de ,' aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Focall" volgende beslissingen heeft genomen :

A. het huidig lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 juli 2011 uitzonderlijk niet zal eindigen op 30 juni 2012, doch

" verlengd wordt tot 31 december 2012.

De vergadering beslist bovendien dat in het vervolg het boekjaar zal aanvangen op 01 januari en eindigen op 31

december van ieder jaar.

B. ingevolge de beslissing genomen bij de behandeling van het eerste punt van de agenda de datum van de jaarvergadering te

verplaatsen naar de twintigste mei van elk jaar om negentien uur.

De eerstkomende jaarvergadering op deze nieuwe datum zal aldus gehouden worden op 20 mei 2013.

C. de statuten van de vennootschap aan te passen ingevolge de hierboven genomen beslissingen, als volgt:

- de eerste zin van artikel 11 der statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende nieuwe tekst:

"De jaarvergadering zat gehouden worden op twintig mei van elk jaar om negentien uur."

- de eerste zin van artikel 24 der statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van elk jaar."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tecreliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

expeditie proces-verbaal

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.11.2011, NGL 14.12.2011 11635-0536-012
28/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 1131,01"

V

beh

aa Be Sta:

GRIFFIE RECHTBANK

VAN K(nnr)H' 'r'PL

~ 6. 02. 2011

DENDERte,NUE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0816544713

Benaming

(voluit) : FOCALL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overheet 4 te 9290 Berlare

Onderwerp akte : Aanstelling vaste vertegenwoordiger

Uit de beslissing van de zaakvoerder blijkt dat ingeval de vennootschap wordt aangesteld of benoemd als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar, de Heer Philippe Van Tornout wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon, gedurende de tijd van de benoeming of aanstelling, voor zover de vennootschap deze aanstelling niet herroept of wijzigt.

Voor analytisch uittreksel

Berfare, 4 februari 2011

zaakvoerder

Philippe Van Tornout

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 04.01.2011 11003-0388-012

Coordonnées
FOCALL

Adresse
OVERHEET 4 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande