FONTAINEBLEAU3

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FONTAINEBLEAU3
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.716.253

Publication

16/10/2014
ÿþModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behouck aan he Belgisc Sizatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gent

Afdeling Oudenaarde

07 OKT. 201

Griffie

Ondernemingsnr : 0524.716.253

Benaming

(votuit) : FONTAINEBLEAU3

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: ED1NGSEWEG 319 - 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

UR het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 4/0912014, gehouden op de maatschappelijke' zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " "Versailles III Partners", opgericht naar Luxemburgs recht, met maatschappelijke zetel te L-2163 Luxemburg: (Groothertogdom Luxemburg), Avenue Montery 40, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heeri Patrick Le Juste en de heer Philippe Pirson, en dit met ingang vanaf heden.

- tot benoeming van de heer Patrick Le Juste, wonende te 1534 Luxembourg (L), Rue de la Fôret 61 en de heer Philippe Pirson, wonende te 6780 Messancy, Rue du Beau-Site 30, als nieuwe zaakvoerders vanaf heden en dit voor onbepaalde duur.

De zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van

" beheer en van bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Zij aanvaarden hun mandaat

De heer Le Juste Patrick

Zaakvoerder

*14189276*

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2013
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 1 NAM' 2013

Griffie

UI

Ondernemingsnr : a5ól" 1.

Benaming

(voluit) : Fontainebleau3

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9500 Geraardsbergen (Moerbeke) - Edingseweg (MOE) 319 Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van 19 maart 2013, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS : De commanditaire vennootschap op aandelen, onder de vorm van een SICAV-FIS, "VERSAILLES nl", opgericht naar Luxemburgs recht, op 14 oktober 2009, ingeschreven in het handels  en vennootschapsregister van Luxemburg sectie B, met nummer 149198, met maatschappelijke zetel te L-2163 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Avenue Montery 40, hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 14 van haar statuten door haar beherende vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Versailles 111 Partners", opgericht naar Luxemburgs recht, ingeschreven in het handels  en vennootschapsregister van Luxemburg, onder sectie B met nummer 148474, met maatschappelijke zetel te L2163 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Avenue Montery 40.

Dewelke zelf wordt vertegenwoordigd, overeenkomstig haar statuten, door twee van haar zaakvoerders, zijnde de heer Pirson Philippe, geboren te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), op 18 maart 1958, wonende te 6780 Messancy, Rue du Beau-Site, 30 en door de heer Le Juste Patrick, geboren te Ukkel, op 9 april 1965, wonende te 1245 Collonge-Bellerive (Zwitserland), Chemin du Nantet, 36.

2, NAAM-VORM : "Fontainebleau3"  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

3. ZETEL: 9500 Geraardsbergen (Moerbeke) - Edingseweg (MOE) 319

4, DUUR: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5. DOEL : De patrimoniumvennootschap heeft tot doel:

Het verkrijgen en behouden van materiële en/of immateriële activa, van onroerende of roerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze activa, kopen en verkopen en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen,

Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke ene gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap aile handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden,

6.KAPITAAL : ¬ 18.600,00 vert. docr honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen zavnw.Onderschreven en integraal volstort bij de BNP Panbas Fortis als volgt: door de enige comparant voor ¬ 18.600,00, zijnde honderdzesentachtig (186) aandelen.

7. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; De; enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden- van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap wanbelangen, te stellen, in het kader van het; maatschappelijk doelleder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de, zaakvoerder worden toegekend.

8. JAARVERGADERING : De laatste donderdag van de maand juni om 19 uur - elk aandeel geeft recht op 1, stem,

9.BOEKJAAR : 09101  31112

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle; aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ tt

Voof-ehouden aan het Belgisch

Staaatsbiad

° r4l,

aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op 31 december 2014,

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de laatste donderdag van de maand juni om 19 uur, in het jaar 2015.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Versailles fil Partners", opgericht naar Luxemburgs recht, ingeschreven in het handels  en vennootschapsregister van Luxemburg, onder sectie B met nummer 148474, met maatschappelijke zetel te L-2163 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Avenue Montery 40, hier vertegenwoordigd door twee van haar zaakvoerders, zijnde de heer Patrick Le Juste en de heer Philippe Pirson, voornoemd, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat Is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen,

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOLMACHT

De vennoten geven bijzondere volmacht aan Securex Aalst, met zetel te 9300 Aalst, Capucienenlaan 93A, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen

voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS:

1 uittreksel

1 expeditie

Paul Bauwens Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/02/2015
ÿþw' Mod Word 11.1

1j tib In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu

*15031 75x

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 6 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0524.716.253

Benaming

(voluit) : FONTAINEBLEAU3

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EDINGSEWEG 319 - 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres).

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd, 1610112015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met onmiddellijke ingang het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van de heer Philippe Pirson, wonende te 6780 Messancy, Rue du Beau-Site 30.

Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat

De heer Le Juste Patrick

Zaakvoerder

L

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2015
ÿþ(Pg Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J1!1j111,1.I1111

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 0 JULI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

---------------

Ondernemingsar : 0524.71 6.253

Benaming

(voluit) : FONTAINEBLEAU3

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EDINGSEWEG 319 - 9500 GERAARDSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 1/07/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

- tot benoeming van mevrouw Emilie Le Juste, wonende te Baron R. de Vironlaan 77, 1700 Dilbeek, ais zaakvoerder vanaf heden.

Zij aanvaardt haar mandaat.

De heer Le Juste Patrick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.06.2016 16248-0464-009

Coordonnées
FONTAINEBLEAU3

Adresse
EDINGSEWEG 319 9500 MOERBEKE

Code postal : 9500
Localité : Moerbeke
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande