FONTENOY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FONTENOY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.912.055

Publication

06/10/2014
ÿþ mod 11.1

15 in de bijhagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0899.912.055

NEE_~~A.3-~LE GD

2 5 -09- 2014

RECHT13Aleff-KAN

r iriPHANDELTE GENT

191 1095

111

E St

Benaming (voluit) : Fontenoy Consulting

Tweede bia4d (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doolaeghepark 34

9070 Destelbergen (Heusden)

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Bart Van de Keere, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE -- VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 12 september 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Fontenoy Consulting" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemm en:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste besluit : Vervroegde ontbinding "

De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de ncodwendigheden van haar vereffening.

Tweede besluit

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van 3 september 2014, dat een

toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan. Dit verslag zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de . rechtbank van koophandel.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag vóér het verlijden van deze akte en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014 die gevoegd is bij het hiernavermelde verslag van de bedrijfsrevisor en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerder werd de besloten vennootschap 'DPO Bedrijfsrevisoren' te 9041 Gent (Oostakker), vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, aangewezen als bedrijfsrevisor teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

Dit verslag zal tevens met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

7n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen werd, onder verantwoordelijkheid van de enige zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fontenoy Consulting" een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 30/06/2014, opgesteld aan realisatiewaarde, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van tweehonderdzevenenveertigduizend vierhonderdnegenendertig euro vierenvijftig eurocent (247.439,54 EUR) en een netto-actief van honderd tweeënveertigduizend negenhonderdtachtig euro ;! drieënzestig eurocent (142.980,63 EUR).

Op basis van ons specifiek nazicht van de staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fontenoy Consulting" per 30/06/2014 op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld, verklaren wij dat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mai 11.1

Voorbehouden aan het Bejgisch Staatsblad





1. de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30/06/2014 werd gecontroleerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake ontbinding van vennootschappen;

2, de staat van activa en passiva van de vennootschap per 30/06/2014 aldus de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft; evenwel onder voorbehoud van onvoldoende waardeverminderingen op vorderen, onvoldoende toerekening van kosten alsook de afwezigheid van enige provisie voor wederbeleggíngsvergoedingen.

3. er evenwel nog een algemeen voorbehoud dient te worden geformuleerd voor fiscale (en sociale) schulden voor de boekjaren die nog niet definitief werden gecontroleerd.

4. het gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze controlewerkzaamheden, het ons niet mogelijk was onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer dan 15 dagen voor de voorziene algemene vergadering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fontenoy Consulting" en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.'

Derde besluit : Verlenen van ontlasting aan de zaakvoerder

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde mevrouw Gwen Fontenoy, en verleent haar hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door haar uitgevoerde opdracht.

Vierde besluit : Mandaat ad hoc

De vergadering verleent een mandaat ad hoc aan mevrouw Gwen Fontenoy om het verzoekschrift te ondertekenen waarbij de homologatie van de benoeming van de vereffenaar gevraagd wordt aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit: Benoeming van de vereffenaar

De vergadering beslist aan te stellen als vereffenaar, voornoemde mevrouw Gwen Fontenoy, die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart bovenvermelde benoeming te aanvaarden,

in verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat zij haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De aanstelling van de vereffenaar zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van haar benoeming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde en laatste besluit: Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening heeft, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elke vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving en mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Er blijkt uit een beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent, van 16 september 2014 dat de benoeming van voornoemde mevrouw Gwen Fontenoy als vereffenaar van de besloten vennoontschap niet beperkte aansprakelijkheid "Fontenoy Consulting" werd bevestigd.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bart Van de Keere

Geassocieerd notaris





Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Stáâtsblad

- kopie beschikking tot bevestiging;

- verslag van de zaakvoerder, met staat van actief en passief;

- verslag bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





mod 77.7

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2013
ÿþt }

Le Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 0 SE.P.. 913

r

Griffie

III~Au~muoeiio~gi

asiaz

ICI

10 il

Ondernemingsnr : 0899.912.055

Benaming

(voluit) ; FONTENOY CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Albert Vanderkinderestraat 24 C21 -1080 SINT-JANS-MOLENBEEK (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30/06/2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Doolaegepark 34 - 9070 Heusden met ingang vanaf heden,

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Goven Fontenoy

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13375-0221-014
28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*15015287*

be

e

B sta

NEERGELEGD 1 fi -01- 205

xECH'irtrAtill VAN KOOi'IIANDEL-TE-GENF

Ondernerningsnr : 0899.912.055

Benaming

(voluit) : Fontenoy Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA in vereffening

Zetel : Doolaegepark 34, 9070 Heusden

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten de dato 30 december 2014 dat:

- het voorstel van verdelingsplan werd gehomologeerd door de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling

Gent op datum van 23 december 2014

- het mandaat van de vereffenaar, mevrouw Gwen Fontenoy, wordt als beëindigd beschouwd

- de vereffening van de vennootschap wordt gesloten

- mevrouw Gwen Fontenoy, wonende te 9070 Heusden, Doolaegepark 34, wordt aangesteld om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende een termijn van vijf jaar

- er zijn geen sommen en waarden die niet opgeëist werden en die bij de Deposito- en Consignatiekas dienen geconsigneerd te worden

- mevrouw Gwen Fontenoy wordt aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen welke nodig zijn voor het verdere verloop van de afsluiting van de vereffening. Zij mag hiervoor lasthebbers aanstellen.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BV BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke, kantoor houdend Tivoli 30, 9820 Merefbeke en/of mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te Oude Brusselseweg 144, 9050 Gentbrugge, om, met recht van indeplaatsstelling, in haar plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te schrappen bij om het even welk ondernemingsloket, de Kruispuntbank Ondernemingen, bij de BTW-administratie of enige andere officiële overheidsinstantie en om te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

Gwen Fontenoy

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: kopie vonnis goedkeuring van het verdelingsplan dd 23/12/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012
ÿþMod PDF 77S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13115568*

2 1 Jel 2412

tee.

E't1f,f~;

0689.912.055

Bel Wit'+1 HHCC (. lui+! : Fontenoy Consulting

(vs,- "

f FCh . 71'i fl : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

7et^1 Albert Vanderkinderestraat 24 C 21 te 1080 Sint-Jans-Molenbeek

(volledlgdm.-)

?t

d.erwerp(Ént aide : Benoeming zaakvoerder- ontslag zaakvoerder

[ UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 JUNI 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE SINT-JANS-MOLENBEEK ]

De Heer Pieter Van Effeltaire biedt zijn ontslag aan als zaakvoerder met ingang van 1 juni 2012. Dit ontslag wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

Ter vervanging van voormeld ontslag wordt met eenparigheid van stemmen mevrouw Gwen Fontenoy, 9000 Gent, Geitstraat 42, benoemd als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 1 juni 2012,

Gwen Fontenoy

zaakvoerder

RCCt4 (} En t~w''r3i nt~I"~:i-; t"c.Il [~~ i.º%}1111r31r7f.IÇa.r?11vû da t.?+' 1)

Ó,°,+i3rQCS es recll¬ ?^E?..I$c:ltl ir,rl b^.ri: rCi15+Fn ereeelt, Û 5'ert :l`.. :1`,'C.ZRii,'t:

Verse! 1"1,ic" ,i7 sri en.

12/06/2012
ÿþ Ma! PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

luit Il til ti liii lut liii

*12103710*

Voor- h

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblac



0 1 -MN 2012'

Me*

Griffie

Ondememingsnr 0899.912.055

Benaming (voluit) : Fontenoy Consulting

(verkort)

ReChtSVorrn : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert Vanderkinderestraat 24 C 21 te 1080 Sint - Jans - Molenbeek

(volledig adres)

onderwerpten) akte - Benoeming zaakvoerder- ontslag zaakvoerder

Tekst [ UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 15 MAART 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE SINT-JANS-MOLENBEEK I

De Heer Raphael Fontenoy biedt met ingang van 15 maart 2012 zijn ontslag aan als zaakvoerder van de vennootschap. De bijzondere algemene vergadering aanvaardt zijn ontslag als zaakvoerder. Met eenparigheid van stemmen wordt de Heer Pieter Van Effeltaire, 9000 Gent, Bijlokevest 159, zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 15 maart 2012. Het mandaat is onbezoldigd.

Pieter Van Effeltaire

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

---------------

C7p de la2tste btz van Luik -81 vermelden : Recto ; Neem en hooda-rríghetd ven de instrumenterende notaris, hetzij nart de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

24/04/2012
ÿþ1.1cel PDPui

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12078448*

0899.912.055

Fontenoy Consulting

BRUXELLES

1 2 AVR. 2012

vorm : Besloton vennootschap met beperkte aanspraketljkheid

ns. I Albert Venderkinderestreat 24 C21 te 1080 Sint" .lans-Molenbeek

rlr * ferP ¬ 1) ' Benoeming zaakvoerder-ontslag zaakvoerder

"

[ UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 15 MAART 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE SINT-JANS-MOLENBEEK j

Met eenparigheid van stemmen wordt met ingang van 15 maart 2012 de Heer Raphael Fontenoy, met woonplaats te 9940 Evergem, Strooiendorp 6, benoemd als zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat is onbezoldigd.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van Mevrouw Gwen Fontenoy en dit met ingang van 15 maart 2012.

Raphael Fontenoy

zaakvoerder

%i +.~ ~-n" 51r~er recto  re en h," - ," 1"

t. " . ad ° ~c: .f " aprsrr ,~" ,

ï/erso es, ,' ,ta,l ,r; -"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 21.06.2011 11210-0085-011
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 28.06.2010 10264-0032-011

Coordonnées
FONTENOY CONSULTING

Adresse
DOOLLAEGEPARK 34 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande