FOOD ARCHITECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOOD ARCHITECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.800.706

Publication

26/11/2012
ÿþmod111

Vc hehc

aar Belq Staa'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II uNiiuuiiiAiiu~

" 12190639*

u

NEERGELEGD

1 4 1.0V. 2012

RttCl-iTBAN YAN

_KOOPI-tA(~tDtixt~i%ENT

ondernemingsas 0 00 `"Î COC

Benaming (veluit) : FOOD ARCHITECT

(verkort)

Rechtsvorm ' besloten vennootschap met beperkte ranAptke(ykheid

Zetel Oudenaardsesteenweg 32J

9000 Gent

Onderwee akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Bieke VERHOEVE te Gent, Drongen, op 12/11/2012 (ter registratie neergelegd) dat 1. de heer DE CLERCQ Filip Georges Bert, rijksregister nummer 65.08.10-159.89, en zijn echtgenote, mevrouw NEYRINCK Dorine Jacqueline, rijksregister nummer 62.02.06-264.96, samen wonende te 9840 De Pinte, Pastoor Van Ackerlaan 7; 2. de heer VANDEVOORDE Kim Guy Jacqueline, rijksregisternummer 84.09.26-051.26, wonende te 9000 Gent, Limburgstraat 86; en 3. mevrouw BOCHER Delphine Fleur, rijksregisternummer 88.01.06-

150.70, wonende te 9000 Gent, Limburgstraat 86; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : FOOD ARCHITECT,

ZETEL : 9000 Gent, Oudenaardsesteenweg 32J.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

Het uitbaten van een mobiel restaurant, bistro- en traiteurszaak, met name het verzorgen van horecafestiviteiten aan huis, met of zonder eigen materiaal; Het bereiden en aan huis leveren van maaltijden en bereide schotels in het algemeen en gastronomische specialiteiten in het bijzonder, meestal met voorbereiding ter plaatse bij de klanten en/of inrichters van evenementen zoals banketten, barbecues, bruiloften, cocktails, feesten, lunches, recepties enzoverder, in de ruimste zin van het woord; Het bereiden van warme of koude maaltijden die bestemd zijn onderscheidenlijk om ter plaatse in de inrichting te worden gebruikt, of om  op bestelling- buiten de inrichting te worden opgediend. De exploitatie van restaurants van het traditionele type, of gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends enzovoort. Eventueel ook van "fastfoodzaken", zoals cafetaria's, croissanteries, crêperies, frituren, hamburgerrestaurants, hotdogstalletjes, ijssalons, pizzeria's, sandwichbars, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en -- in het algemeen- in een wegwerpverpakking aangeboden worden. Het als tussenpersoon verzorgen van traiteurdienst en catering in het algemeen. De verkoop van dranken voor -- in het algemeen  consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen, nachtclubs enzovoort; Het organiseren en verzorgen van demonstraties, home party's en dergelijke alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met die doel. import en export van voedingswaren en dranken alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar, het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande en/of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, het coordineren, het ontwikkelen van en het investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan

Or" le laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanghetc var dr; rnsiramrrkerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Lsevoegd de rechtsher nrrt; t n -;nr , ',var derden te ve.rtegenwar,rd;gen

Verso Naam en handtekening

mod ii 9

Voor-

" behou.gen aan het Belgisch Staatsklad

L

geldleningen toekennen aan elke natuurlijke of rechtspersoon met wie de vennootschap op welke wijze dan ook een band heeft. De vennootschap kan enkel tot waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar in andere ondernemingen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten, kortom tussenpersoon in handel. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van 04/12/1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05/0811991. De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals onder meer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het vertonen van haar zaakvoeder(s) in geld of in natura. Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is. In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het doel van de vennootschap.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND

ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd zeshonderd (600) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort in geld op een bijzondere rekening bij de "Bank J. Van Breda", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOOD ARCHITECT" met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die vennoten moeten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Voornoemde heer Kim Vandevoorde en mevrouw Delphine Bocher warden elk benoemd tot statutair zaakvoerder. Zij verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op zes januari om tien uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 oktober en sluit op 30 september van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING -- RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 30/09/2014. De eerste jaarvergadering zal warden gehouden in het jaar 2015.

Bezoldiging zaakvoerder : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het mandaat van de heer Kim Vandevoorde vanaf heden bezoldigd zal zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge















Bieke Verhoeve,

Geassocieerd notaris.

Or de ia. arste blz van Lick B vermelden Recto Naam en hcedan ghFr. var d., No- rccnri . n fans, hr.tzy val de persoio;nrenl

bevoegd de rechtspersoon var derden le verlpgenvroo" drgen

Verso Naam en nandtekerrng

rnod ,1 1

Voo r- Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

bet,oublan

atan

het

selq,sch

} Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

Op rti` laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de rnçlrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersnoi ten aan2irn van derden te vertegenwoordigen

Verso Nam ran nandtekenrnq

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 06.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0426-015

Coordonnées
FOOD ARCHITECT

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 32J 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande