FORECAST CORPORATE FINANCE, AFGEKORT : FORECAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORECAST CORPORATE FINANCE, AFGEKORT : FORECAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.167.860

Publication

17/07/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

PD.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 8 in' 2014

Griffie

111111111J11.1,1.1111111,1,1111111111,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0820.167,860

Benaming (voluit) Vingerhoedt Consult

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1!

.1 Zetel: Gansbeekstraat 4

9680 Maarkedal

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Ut het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke !i vennootschap met de rechtsvorm van een coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BUNDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER 8i VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met !i zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 27 juni 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

!! De vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap, met ingang vanaf heden, te i! wijzigingen in "Forecast Corporate Finance", afgekort "Forecast".

De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij neemt aan als maatschappelijke benaming "Forecast Corporate Finance", afgekort "Forecase,

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van

vennootschappen, geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk !I doel. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de !I vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

!I De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt.

fi Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag met de staat van actief en passief zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

!! a.De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door een vervanging van ;! de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten als volgt:

!! "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN ii 1. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet il van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnonn die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of fi ondernemingen.

fi 5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

fi 6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van alla activiteiten van

fi vastgoedbemiddeling.

Il. VOOR EIGEN REKENING







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Bolgisch,. Staatsblad



1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememin gen.

.1. De activiteiten van een reclamebureau, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotieactiviteiten voor derden via verschillende media; het ontwerpen en aanbrengen van reclame/publiciteit op voertuigen; verkoop van advertentieruimte op wagens en andere dragers. Er zullen echter geen promotieactiviteiten worden gevoerd voor andere vennootschappen actief in bemiddeling in bank- en beleggingsproducten, financiële instellingen of financiële dienstenverstrekkers, behoudens voor eigen vennootschap en Optima Bank.

De organisatie van autosportactiviteiten, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

6. Verhuren van rally-, circuit- en personenwagens,

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in nature aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders."

INVOERING STATUTAIRE OPVOLGING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist om in de statuten een opvolger van de statutaire zaakvoerder aan te duiden. Deze opvolger zal van rechtswege de plaats innemen van de statutaire zaakvoerder indien deze laatste komt te overlijden, onbekwaam verklaard wordt, gerechtelijk ontzet wordt, ontslag neemt of in de feitelijke onmogelijkheid verkeert om op te treden ais zaakvoerder. Deze feitelijke onmogelijkheid dient daarenboven vastgesteld te worden door twee artsen in een medisch verslag.

Het mandaat van de zaakvoerder-opvolger zal eveneens een statutair karakter aannemen.

De vergadering beslist aan te duiden als statutaire opvolger van de zaakvoerder. Mevrouw Roelens, Celine An-Julie Claudine, geboren te Gent op 30 oktober 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 9680 Maarkedal, Gansbeekstraat 4.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 20 van de statuten in fine aangevuld door volgende tekst:

"Wordt benoemd tot statutaire opvolger van de voomoemde zaakvoerder mevrouw Roelens, Celine An-Julie Claudine, geboren te Gent op 30 oktober 1980, met rijksregistemummer 80.10.30-206.62

Deze opvolger zal van rechtswege de plaats innemen van de statutaire zaakvoerder indien deze laatste komt te overlijden, onbekwaam verklaard wordt, gerechtelijk ontzet wordt, ontslag neemt of in de feitelijke onmogelijkheid verkeert om op te treden als zaakvoerder. Deze feitelijke onmogelijkheid dient daarenboven vastgesteld te worden twee artsen in een medisch verslag.

Het mandaat van de zaakvoerder-opvolger zal eveneens een statutair karakter aannemen."

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om de vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 27 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Artikel 27: Ontbinding  vereffening verdeling

Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld,

Alarm belprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

N" 4 Voor-

behouden

aan het

Belgtschb

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afvvijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de wettelijke voorwaarden.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

blet eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

-de expeditie van het proces-verbaal;

-het verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van

vennootschappen, met de staat van actief en passief, dd. 31/03/2014;

-de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

, Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 31.10.2013 13650-0552-011
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.04.2012, NGL 23.04.2012 12092-0235-010
08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 27.10.2011 11595-0065-010
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15602-0247-013

Coordonnées
FORECAST CORPORATE FINANCE, AFGEKORT : FOREC…

Adresse
GANSBEEKSTRAAT 4 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande