FORM

NV


Dénomination : FORM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 883.723.844

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 08.07.2014 14275-0035-013
20/01/2014
ÿþMod Word 11.1

" ." " ~ r.Z7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

niiiio0ium~oi~i in

*19019813*

MOkV1TEf1R B,

14 -0J- ~~:º% ELGISCH S Ati ~ Ü

ERGELJ

-2 -01- 201k

RECHTBANK VAN OOPHANDE L TEeGENT

B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883.723.844

Benaming

(voluit) : FORM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9870 Zulte, Waregemstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging na dividenduitkering

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 16 december 2013, Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Deinze op 23 december 2013, Boek 511 Blad 68 Vak 2. Ontvangen: vijftig euro (t~ 50,00). Vr. de ea. inspecteur (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent, dat de aandeelhouders van de NV "FORM", met zetel te 9870 Zulte, Waregemstraat 5, met ondernemingsnummer 0883.723.844, de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing  schrapping aandelen aan toonder

De vergadering beslist om "aandelen aan toonder" te schrappen en de statuten aan te passen als volgt;

- schrapping van artikel 6 en vervanging door:

"ARTIKEL 6. AANDELEN

6.1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam,

6.2, De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

6.3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening,

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die'. als zodanig optreedt.

6.4. De aandeelhouder ken op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde za! de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

6.5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De-raad-van bestuur of-zijn aangestelde zal-lrrhet-register-vanaandelen-op--naam-de inschrijving op-naam

van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghoûder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende

rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.6. Er mogen aandelen met stemrecht worden uitgegeven en aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht dienen te voldoen aan artikel 480 Wetboek van Vennootschappen.

6.7, Er mogen collectieve titels worden uitgegeven, alsook winstaandelen, met of zonder stemrecht. De aandelen vermelden geen nominale waarde,

6.8. Zolang er geen aandelen zonder stemrecht bestaan hebben alle aandelen recht op één stem per aandeel,

6.9. De wederinkoop van aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap ten allen tijde worden geëist.

De vennootschap kan de eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van artikel 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

6.10. Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om aandelen met stemrecht te converteren in aandelen zonder stemrecht, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

6.11. Gelijkheid van rechten en ondeelbaarheid der aandelen.

Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel dan heeft de Raad van Bestuur het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen, totdat een enkele persoon aangewezen is als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Indien deze schorsing langer duurt dan zestig dagen, worden de betreffende rechten van rechtswege uitgeoefend door de statutaire scheidsrechter.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan oefent de laatstgenoemde de lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten uit, onverminderd de mogelijk hiervan of te wijken mits unaniem akkoord van alle partijen, Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden?

- schrapping van artikel 6TIS punt 5.;

- in artikel 15; schrapping van de alinea beginnende met "Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden" en eindigend met 'bijeenroeping aangeduid hebben neergelegd" en schrapping van de woorden "op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als bepaald is voor de aandelen aan toonder";

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging na voorafgaande dividenduitkering

A.Voorafgaande uiteenzetting

Bij bijzondere algemene vergadering de dato 4 december 2013 werd beslist met eenparigheid van stemmen een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van tweehonderd vijfendertigduizend euro (¬ 235.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 23.500,00), zijnde een netto-dividend van in totaal tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 211.500,00) netto-dividend.

De vergadering vermeldt uitdrukkelijk dat de uitkering van dit tussentijds dividend kaderde in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 92. De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien door voormeld artikel en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. Dit alles kadert in de wetgeving "interne liquidatie"

B, Besluit tot kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, in het kader van de wetgeving "interne liquidatie", om het kapitaal te verhogen met het totale bedrag van het uitgekeerde nettodividend, zijnde tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 211.500,00), als volgt:

1. Eerste kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, in het kader van de wetgeving "interne liquidatie", om het kapitaal te verhogen door inbreng in geld met een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) om het te brengen van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) naar vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), door uitgifte van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen op naam en zonder nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 211,500,00) en inbegrepen een globale uitgiftepremie van elfduizend vijfhonderd euro (¬ 11.500,00),

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf heden.

C. Afstand voorkeurrecht door de bestaande aandeelhouders

De aandeelhouders dienen geen afstand te doen van het voorkeurrecht, gezien zij zelf de kapitaalverhoging

onderschrijven, elk voor één/vierde, zijnde evenredig met hun huidig aandelenbezit.

D. Plaatsing van het kapitaal

De 2.000 nieuwe aandelen worden terstond onderschreven en volstort door inbreng in geld voor een bedrag van tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 211.500,00) daarin begrepen een uitgiftepremie van elfduizend vijfhonderd euro (¬ 11.500,00),door;

1/ De heer Renaat Remi VAN PARYS, geboren te Kortrijk op 22 juni 1960, wonende te 9870 Zulte, Waregemstraat 72, voor een bedrag van tweeënvijftigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 52.875,00), inbegrepen een uitgifteprijs van ¬ 2,875,00, waarvoor hem vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;--- -

2/ De heer Christophe Emiel Józef VAN PARYS, geboren te Kortrijk op 30 maart 1963, wonende-te 9880 Maria Aalter, Kasteel Schuurlo, Schuurlo 11, voor een bedrag van tweeënvijftigduizend achthonderd

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijfenzeventig euro (¬ 52.875,00), inbegrepen een uitgifteprijs van ¬ 2.875,00, waarvoor hem vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;

3/ De heer Harold André Raphaël VAN PARYS, geboren te Kortrijk op 22 januari 1967, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heie 1, voor een bedrag van tweeënvijftigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 52.875,00), inbegrepen een uitgifteprijs van ¬ 2,875,00, waarvoor hem vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;

4/ De heer Emmanuel Diederich Camille VAN PARYS, geboren te Kortrijk op 13 december 1971, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heie 3, voor een bedrag van tweeënvijftigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 52.875,00), inbegrepen een uitgifteprijs van ¬ 2.875,00, waarvoor hem vijfhonderd (500) nieuwe aandelen worden toegekend;

De inschrijvers verklaren en erkennen dat deze aandelen volstort werden ten belope van het geheel door storting op een bijzondere rekening bij de ING Bank, filiaal te Waregem, onder bijzonder nummer 363-128055703 op naam van vennootschap.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voomoemde instelling in datum van 13 december 2013 is aan notaris Xavier Van den Weghe overhandigd om in het dossier van de vennootschap bewaard te blijven.

De inbreng in geld werd aldus volstort ten belope van het geheel of tweehonderd en elfduizend vijfhonderd euro (¬ 211.500,00).

Boeking van het bedrag van de uitgiftepremie op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremies"

De algemene vergadering beslist het bedrag van de globale uitgiftepremie van elfduizend vijfhonderd euro (¬ 11.500,00) te boeken op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

2. Tweede kapitaalverhoging

Gelet op de verwezenlijking van de eerste kapitaalverhoging hiervoor en de realisatie van de opschortende voorwaarde vermeld in punt 1, van de agenda, besluit de algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen, het kapitaal een tweede maal te verhogen door incorporatie in het kapitaal van het bedrag ingevolge voorgaande operatie geboekt op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies" ten belope van elfduizend vijfhonderd euro (E 11.500,00). Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de realisatie van de volledige kapitaalverhoging

De vergadering stelt de verwezenlijking van deze tweede kapitaalverhoging vast waartoe hiervoor werd besloten, zodat het kapitaal van de vennootschap thans gebracht is op een bedrag van vierhonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 461.500,00), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde beslissing  Aanpassing statuten

De vergadering beslist om artikel 5,1. der statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit, als volgt:

"5.1. Vaststelling:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vierhonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 461.500,00), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder nominale waarde die elk één/vierduizend vijfhonderdste (114.500ste) deel van het kapitaal vertegenwoordi-'gen. Het kapitaal is volledig geplaatst."

Vierde Besluit - Coordinatie van de statuten

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan ter Griffie.

Vijfde besluit  machten aan de Raad van Bestuur

De vergadering verleent alle machten aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %), hetzij drieëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 23.500,00) van het tussentijds dividend.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Xavier Van den Weghe

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2012
ÿþif&

Mort Word 11.1

altti = In de bijlagen bij het Belgisch Staatabla aken kopie

an clebRGELEGD

na neerlegging ter griffie

Ondernemingsnr : 0883.723.844

Benaming

(voluit) : FORM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9870 ZULTE, WAREGEMSTRAAT 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

I. Uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 09/06/2012 blijkt:

De herbenoeming van volgende natuurlijke personen tot bestuurder voor een termijn ingaand op 09/06/2012

en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018:

- De heer Remi VAN PARYS, wonende te 8790 Waregem, Zultseweg 120;

- De heer Renaat VAN PARYS, wonende te 9870 Zulte, Waregemstraat 72;

- De heer Christophe VAN PARYS, wonende te 9880 Aalter, Schuurlo 11.

Il. Uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden onmiddellijk na de gewone algemene vergadering dd. 09/06/2012 blijkt dat de bestuurders de heer Remi VAN PARYS, voornoemd, hebben herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een termijn ingaand op 09/06/2012 en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018,

de gedelegeerd bestuurder

Remi VAN PARYS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11111 11 Ii III if! II III! I

*12180802*

2 OKT, 21112

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 11.07.2011 11278-0127-013
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 24.08.2010 10432-0368-013
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 16.10.2009 09813-0209-013
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 29.08.2008 08673-0393-013

Coordonnées
FORM

Adresse
WAREGEMSTRAAT 5 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande