FORTECH STUDIE


Dénomination : FORTECH STUDIE
Forme juridique :
N° entreprise : 478.683.023

Publication

20/10/2014
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

Mod Mec! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

09 OKT, 2011i

AFDtiligeDENDERMONDE

;rrr,

1111ciii111118

Ondernemingsnr : 0478.683.023

Benaming

(voluit) : FORTECH STUDIE

(verkort) :

Rechtsvorm; Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 21 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte: UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 29 september 2014, waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1) Goedkeuring van het verstag van de bestuurders de dato 15 september 2014 betreffende de voorgeno-imen omzehting van de ven-inootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met aangehecht de staat van activa en pas-18Iva afge" 'stoten per 30 juni 2014.

2) Goedkeuring van het verslag betreffende de staat van activa en passive afgestoten per 30 juni 2014, en de voorgenomen omzehting, opge-imaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CDO Bedriffsrevisoren", gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door de Heer Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor, over-eenkom-istig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, op 19 september 2014, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de CVBA Fortech Studie in BVBA overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 juni 2014, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 301.118,62 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van 18.600,00 EUR.

Zwijndrecht, 19 september 2014

(9et)

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg venn. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor"

3) Aanvaarding van het ontslag van de bestuurders, zijnde de Heer Christiaan Derde en Mevrouw Viviane Martens, met het oog op de omzetting..-. De verga-idering heeft unaniem verklaard déchar,ge te ge-'ven aan de zaakvoerder, voor alle daden door deze ge-rsteld in uitoefe-ining van zijn functie. Voor zoveel nodig zal deze d&-'charge beves-itigd worden door de eerst-'volgende jaarvergade-'ring van de uit de omzehting ontsta-'ne Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

4) De vergadering heeft met unanimiteit besmist om de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FORTECH STUDIE om te zet-'ten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarbij de naam, de zetel, de duur en het doel van de omgezette vennootschap het-'zelfde zullen zijn. Het ge-'plaatst ka-Tpitaal van de vennootschap is vastigesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), ventegen-iwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast zoals al de bestanddelen van het actief en passief, de waardevermeerderingen of -verminderingen en de afschrittvingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, geschriften en de

boek-ihou-'ding van de omgezette naamloze vennootschap verder.

De eigenaars van aandelen zullen één aandeel van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid onbvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette Coöperatieve Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Alle verrichtingen gedaan sinds 1 juli 2014 worden geacht gedaan te zijn voor reke-Ining van de uit de

omzetting onbstane Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

De omzetting geschiedt op grond van:

artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

artikel 121 van het wetboek der registratierechten

artikel 210 §1,3° van het wetboek van de inkom-istenbelastin-'gen 1991.

5) Vaststelling van de statuten, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Naam en rechtsvorm: "FORTECH STUDIE", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

2. Zetel: 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 21 bus A

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van adviezen, het aanvaarden en uitvoeren van periodieke, interim- en projectopdrachten, follow-up opdrachten, organiseren van seminaries, het geven van opleidingen, studiewerk, dit alles in de meest uitgebreide context en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden uit de private, openbare en onderwijssector, beroepsverenigingen, werkgevers en syndicale organisaties, Kamers van Koophandel.

Aile onderhoudswerken, aan- en verkoop en verhuur van machines in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het voeren van mandaten in andere vennootschappen of verenigingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

4. Kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste elk,

5. Boekjaar: gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het lopend boekjaar van de vennootschap zal worden ale-'sloten op 30 september 2014, in verderzebting van het verlengd boeirijaar ingegaan op 1 april 2013.

6. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: ieder jaar op de eerste dinsdag van de maand maart om twintig (20) uur.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht,

7. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien et aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

8, Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is (in geld en/of in natura), dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten."

6) Aansluitend bij de omzetting, benoeming van de zaakvoerder, en vast-stelling van de overgangsbepalingen:

Met een-parig-iheicI van stemmen werd aangeduid als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van 29 september 2014:

- de Heer Christiaan Derde, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 21;

- Mevrouw Viviane Martens, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 21.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier anders over

7) Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering heeft de zaakvoerder aile bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van incleplaatsstelling, aile bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH. STAATSBLAD«

Tegelijk hiermee neergelegd;

- afschrift van de akte;

- uittreksel

coördinatie der statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kericstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50- Fax 03-755 15 53

infelennt.nripï-ivraseneffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

69432

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

uittreksel

coordinatie der statuten

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. Q.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@notarissenvrasene.be

GRIFFi ~~

E-i TBANK

VAN ) DOPHANDEL

0 7 MAART 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0478.683.023

Benaming

(voluit) : FORTECH STUDIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 21 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: WIJZIGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 4 maart 2014, dat de votgende beslissingen; werden genomen:

1) Verlenging boekjaar, zodat het boekjaar zal ingaan op één oktober van elk jaar om te eindigen op 30 september van het volgend jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar begonnen op 1 april 2013 afgesloten worden op 30 september 2014.

2) Wijziging datum jaarvergadering zodat de jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand maart om twintig (20) uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het de eerste jaarvergadering gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand maart 2015.

3) Wijziging van artikels 23 en 24 van de statuten als volgt:

Artikel drieëntwintig de eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op de

eerste dinsdag van de maand maart om twintig (20) uur."

Artikel zevenentwintig wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het

volgend jaar?

4) Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hemummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.09.2012, NGL 09.10.2012 12606-0417-017
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 22.09.2011, NGL 26.09.2011 11555-0492-017
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 23.09.2010, NGL 23.09.2010 10551-0376-017
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.09.2009, NGL 29.09.2009 09785-0046-017
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 25.09.2008, NGL 22.10.2008 08788-0333-013
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.09.2007, NGL 27.09.2007 07756-0389-014
06/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 28.09.2006, NGL 29.09.2006 06830-1232-015
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 22.09.2005, NGL 04.10.2005 05812-3028-011
04/04/2005 : SNA012861
28/09/2004 : SNA012861
06/11/2002 : SNA012861

Coordonnées
FORTECH STUDIE

Adresse
SAMELSTRAAT 21, BUS A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande