FORTUNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FORTUNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.653.867

Publication

20/09/2013
ÿþOndernemingsnr 0872.653.867

Benaming

(voluit) : Fortuna (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Haasdonksesteenweg 103 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

FORTUNA IN VEREFFENING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Haasdonkse Steenweg 103

BTW BE 0872.653.867

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 31 112 /2012

De vergadering verleent kwijting aan Mevrouw Jacobs Margaretha voor de uitvoering van zijn opdracht als vereffenaar.

De vergadering verklaart de vereffening afgesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief opgehouden heeft te bestaan,

De boeken zullen vanaf heden vijf jaar worden bijgehouden op volgend adres : Jozef Liesstraat 26  2018 Antwerpen

Er worden geen gelden of waarden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas

Jacobs Margaretha

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rwaw«a 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III

i

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

11111Mgiuiii

VAN

KOOPHANDEL_

1 1 SEP. 2013

DENDERMONDE

Gri re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 03.07.2012 12262-0303-012
07/10/2011
ÿþ Mon 2.t

tI -.qq.,1 II L-------ç--.: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T RIFF1E PEO VAN



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*iiisisae

Ondememingsnr : 0872.653.867 Benaming

(voluit) : FORTUNA

2 r. 09. 7011 t

C~NDE~

DENDER I ~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Haasdonkse Steenweg 103

Onderwerp akte : IN VEREFFENING STELLING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 31 augustus 2011, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA FORTUNA.

Er werden volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT  voorafgaande verslagen in vereffening stelling

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen van de! zaakvoerder en de extern accountant, zoals vermeld in de dagorde, te weten:

-verslag van de zaakvoerder de dato 31 augustus 2011;

-controleverslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 augustus 2011.

De vennoten verklaren kennis te hebben genomen van voormelde verslagen.

De aanwezige zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert 30 juni 2011 tot op heden geen andere! verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de? ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin, doch zij; wenst voorbehoud te maken voor de mogelijke positieve of negatieve gevolgen van nog in de toekomst uit te: voeren fiscale controles, in het bijzonder omtrent de eventuele roerende voorheffing van tien ten honderd te! heffen op de liquidatiebonus bij vereffening van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt.

Zij sluit zich aan bij de inhoud en de besluiten erin vervat en keurt deze goed, alsook de staat van actief en; passief van 30 juni 2011, rekening houdend met het voorbehoud van de zaakvoerder voormeld.

TWEEDE BESLUIT  in vereffening stelling "

De vergadering verklaart dat de vennootschap haar activiteiten heeft stopgezet en beslist de vennoot-'schap< te ontbinden en in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT - ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de zaakvoerder, Mevrouw Jacobs Margaretha, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

VIERDE BESLUIT benoeming vereffenaar

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar: voornoemde Mevrouw Jacobs Margaretha.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of I gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, Mevrouw Jacobs Margaretha, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de? benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een; boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook: de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de; vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal; neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLUIT  vaststelling machten vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten om haar opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaan'delijke beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering geeft in het bijzonder aan de vereffenaar alle machten om onder meer de hypotheekbewaarder ontheffing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verlenen, opheffing van inschrijving te vorderen of te verle-~men, alle betalingen te ontvangen, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, alle schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stel-'len en om alle uitvoerings-'maatre-'gelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van zijn opdracht, beschikkingsrecht inbegrepen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lastheb bers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening zal moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige slaat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT  statutenwijziging

Ingevolge de voormelde genomen besluiten en de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich thans bevindt.

De vergadering besluit navolgende artikels als volgt aan te passen:

1) Artikel 1 wordt vervangen door navolgende zin:

"De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening.

Haar benaming luidt "FORTUNA", in vereffening.

2) De tweede alinea van artikel 2 zal geschrapt worden.

3) Artikel 4 wordt vervangen door navolgende zin:

"De vennootschap bestaat met ingang van 31 augustus 2011 enkel nog voor haar vereffening."

4) De artikels 13 tot en met 15 worden vervangen door navolgende tekst:

"ARTIKELS 13-14-15.

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten om zijn opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaamdelijke beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar heeft alle machten om onder meer de hypotheekbewaarder ontheffing van het nemen van ambtshalve inschrijving te verlenen, opheffing van inschrijving te vorderen of te verlenen, aile betalingen te ontvangen, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde te maken, het handelsfonds van de vennootschap over te dragen, alle schulden te betalen, om de sluiting van de vereffening vast te stellen en om alle uitvoerings'maatre'gelen te nemen die zullen nodig of nuttig zijn bij het volbrengen van zijn opdracht, beschikkingsrecht inbegrepen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welbepaalde handelingen en verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van hei wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen."

5)De artikels 24 en 25 worden geschrapt.

6)In alle artikels wordt de term "zaakvoerder" vervangen door "vereffenaar".

ZEVENDE BESLUIT - Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan Mevrouw Jacobs Margaretha, voornoemd, en aan geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Jan Eekhaut te Puurs alle machten om de genomen besluiten uit te voeren en om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLUIT - verlening volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Jacobs Margaretha, voornoemd, en/of bvba Trivius, kantoorhoudende te 2170 Merksem, Van Praettei 145, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen, te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd Notaris Jan Eekhaut.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; coördinatie statuten; verslag zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor.

Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 04.08.2011 11382-0389-014
13/04/2011
ÿþ Mod 2.P

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de acte

GRIFFIE RECHTBANK



VAIN K'JVt'11fd6VlltrL

01.

04. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ill

+11055854

Ondernemingsnr : 0872.653.867

Benaming

(voluit) : Fortuna

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haasdonkse Steenweg 103 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2011

Het ontslag vanaf 1 april 2011 van de heer Wouter Preckler, Haasdonkse Steenweg 103 te 9100 Sint-Niklaas, als zaakvoerder wordt met éénparigheid van stemmen aanvaard.

Jacobs Margaretha

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 27.07.2010 10366-0329-013
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.07.2009 09502-0375-013
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 25.07.2008 08480-0287-012
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 17.07.2007 07424-0257-012

Coordonnées
FORTUNA

Adresse
HAASDONKSE STEENWEG 103 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande