FOURAPPLES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOURAPPLES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.450.628

Publication

12/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

W

UER In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hhlu HIIU uu *i A

NEERGELEGD

F3 ECH TB

KOOPHAND N

ENî~NI

-3 :M1 2a33

Ondernemingsnr : 0865.450.628

Benaming (voluit): J2BM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9185 Wachtebeke, Weide 4.

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- NAAM- en DOELWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op zeventien mei tweeduizend dertien, akte geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 22 mei 2013, boek 246, blad 83, vak 9, drie rollen, een verzending. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA J2BM de volgende beslissingen heeft genomen :

De buitengewone algemene vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen naar FOURAPPLES en zodoende artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 3 der statuten aan te passen ingevolge de zetelverplaatsing dd. 3117/2012 zodat artikel 3 § 1 voortaan als volgt zal luiden :

"Artikel drie : zetel

De vennootschap is gevestigd te 9185 Wachtebeke, Weide 4."

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met het volgende activiteiten:

" 0161004 Snoeien van fruitbomen en wijnstokken

" 11020 Vervaardiging van wijn uit druiven

" Vervaardiging van cider en van andere vruchtenwijnen

" 1104001 Vervaardiging van gearomatiseerde wijnen (vermout)

" 46341 Groothandel in wijnen en geestrijke dranken

" 47251 Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels

" 4725202 Bottelen, mengen en zuiveren van wijn zonder transformatie Zodat de omschrijving van het doel en artikel 4 in de statuten voortaan als volgt zal luiden ;

"De vennootschap heeft tot doel :

1. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hard-, software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband houden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

3. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervermelde activiteiten.

01site-laatste b z-." van" t-ulk-B " vermeiden- -Recto :" Naam-en-hoedanigheid-van" de" instrumenterende-notaris; hetzipvan-de°perso(o)n(en) --bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

4. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

5. Het kopen, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten en het uitoefenen van de functie van vereffenaar ; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen.

Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

Hef beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

6. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere handelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

7. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

8. Snoeien van fruitbomen en wijnstokken ;

9. Vervaardiging van wijn uit druiven ;

10. Vervaardiging van cider en van andere vruchtenwijnen;

11. Vervaardiging van gearomatiseerde wijnen {vermout) ;

12. Groothandel in wijnen en geestrijke dranken ;

13.Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels

14.Bottelen, mengen en zuiveren van wijn zonder transformatie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam, voor eigen rekening, als in naam van en voor rekening van derden, zowel alleen of in samenwerking met derden :

Aile activiteiten en verrichtingen van een investering- en holdingvennootschap, waaronder onder meer de verwerving en het aanhouden van aandelen, roerende waarden, roerende en onroerende rechten en goederen en, in het algemeen, alle belangen in roerende en onroerende investeringen, evenals rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen hebben, nemen en verwerven bij wijze van inbreng, aankoop, inschrijving, associatie, samenwerking, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en/of organisaties, alsmede in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, kortom allerhande participaties nemen onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, doch dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies."

De buitengewone algemene vergadering beslist artikels 22 en 23 in verband met ontbinding en vereffening te vervangen om deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving.

De buitengewone algemene vergadering beslist, rekening houdend met de aanpassingen aan de statuten, deze te coördineren.

Voor Ontlédend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de wijzigingsakte

verslag zaakvoerder & balans

coördinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :. Naam en handtekening

26/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111111 I IIIIIIIII II II u

" 12176870*

NEERGELEGD

17 OKT. 2012

RECHTBAt$tifaFiiaJ

KOOPHANDEL TE FN7'

Ondernemingsnr : 0865450628

Benaming

(voluit) : J2BM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DEBBAUTSHOEKSTRAAT 1A TE 9060 ZELZATE (volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

llit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van

31/07/2012 blijkt wat volgt :

*Het wijziging van de maatschappelijke zetel naar Weide 4 - 9185 Wachtebeke met ingang vanaf 01 08 2012

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Van Maercke Jeroen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 29.06.2012 12244-0244-011
17/04/2012
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Debbautshoekstraat IlA

9060 Zelzate

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN - WIJZIGING VAN HET DOEL

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J2BM" met zetel te 9060 Zelzate Debbautshoekstraat 1/A (opgericht bij akte verleden voor meester Jan Myncke, notaris te Gent, api 19 mei 2004), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester lise De Brauwere, geassocieerd; notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de " vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op zevenentwintig maart! tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van! het verslag van de zaakvoerder van 15 februari 2012 waarin de voorgestelde wijziging van het doel! verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van dei ;,vennootschap op 31 december 2011,

- De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de bestaande tekst; van artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en dit met ingang vanaf heden:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek,! adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en! managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op aile! niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als! voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere! ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. De ontwikkeling, de aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, titels, hard-,i

i software en alle aanverwanten, met inbegrip van alle goederen en diensten die ermee verband! houden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

3. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met!

ii hogervermelde activiteiten,

4. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met! betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen,

5. Het kopen, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen, het nemen van! participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het! dragen van bestuursmandaten en het uitoefenen van de functie van vereffenaar; de vennootschap; mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen,: ;i verhuren of ter beschikking stellen,

Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de! volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van; de vennootschap.

,; 6. Het borgstellen ten voordele van eniof ten overstaan van derden, met het oog op

commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1411.11111



NEERGELEGD

AI - 4 APR, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGI ffT







OndernemRngsnr : 0865.460.628 Benaming (voluit) : J2BM

;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

~

i

7. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam, voor eigen rekening, als in naam van en voor rekening van derden, zowel alleen of in samenwerking met derden:

Alle activiteiten en verrichtingen van een investerings- en holdingvennootschap, waaronder onder meer de verwerving en het aanhouden van aandelen, roerende waarden, roerende en onroerende rechten en goederen en, in het algemeen, aile belangen in roerende en onroerende investeringen, evenals rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen hebben, nemen en verwerven bij wijze van inbreng, aankoop, inschrijving, associatie, samenwerking, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en/of organisaties, alsmede in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, kortom allerhande participaties nemen onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, doch dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies"

- De vergadering heeft beslist de bepalingen met betrekking tot de overdracht van aandelen te wijzigen, door de bestaande tekst van artikel 10 te vervangen door de volgende tekst:

" I. Overdracht van aandelen onder levenden

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft der vennoten in het bezit van minsten drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Tegen een weigering van goedkeuring is geen tussenkomst van de rechtbank mogelijk in de zin zoals thans voorzien in artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen,

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, al dan niet rechtspersoon."

Il. Overdracht van aandelen bil overliiden van een vennoot

De aandelen mogen niet overgaan wegens overlijden van een vennoot dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Op verzoek van de vennootsohap zijn de erfgenamen, legatarissen of andere rechtverkrijgenden verplicht die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

De erfgenamen, legatarissen of andere rechtverkrijgenden hebben immers recht op de waarde van de aandelen van de overleden vennoot, berekend op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening en met het gecorrigeerd eigen vermogen van de vennootschap als criterium behoudens andersluidende prijsformule die in een apart opgemaakte aandeelhoudersovereenkomst werd vastgelegd en de erfgenamen, legatarissen of andere rechtverkrijgenden van de overleden vennoot tegenstelbaar zullen zijn.

De afkoop van de aandelen van de overleden vennoot zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden te rekenen vanaf de dag die volgt op de mededeling door de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden aan de zaakvoerders hoe de nalatenschap is vererfd."

- De vergadering heeft beslist de bepalingen inzake de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders te wijzigen door de bestaande tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-)1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te' stellen."

- De vergadering heeft beslist de bepalingen inzake de bevoegdheid van de zaakvoerders te wijzigen door de bestaande tekst van artikel 13 van de statuten te vervangen door de volgende teksten:

"Artikel 13,1. lntern Bestuur

Indien er niet meer dan één zaakvoerder is kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en beraadslaagt en besluiten neemt volgens de bepalingen van deze statuten en bij gebreke aan zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van beraadslagende vergaderingen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, meerderheid tegen minderheid, wanneer tenminste de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd door een andere zaakvoerder.

Een gedagtekend stuk dat door de zaakvoerder, alle aanwezigen, dan wel vertegenwoordigde zaakvoerders ondertekend werd, heeft de waarde van een genotuleerd besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 13,2. Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt ten aanzien van derden, voor de rechtbank en in akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar dan wel een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, hetzij door twee zaakvoerders die samen optreden, dan wel door het afzonderlijk optreden van de zaakvoerder die daartoe door het college van zaakvoerders werd aangeduid.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dat bestuur.

De vennootschap zal tevens, binnen het kader van het gegeven mandaat, geldig verbonden zijn door bijzonder gevolmachtigden.

De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van bepaalde beslissingen inderdaad delegeren aan één of meer andere zaakvoerders of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen,

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1, uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 27/03/2012;

2,

coördinatie van de statuten van 02/04/2012.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/09/2011
ÿþ Motl 2.4

[U1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II11 11111 ff111111 111 II II 1111 iw

*111925]]*



NEERGELEGD

- 9 SEP, 2011

RECHTK VAN

KOOPHAN tetE GENT

Ondernemingsvr : 0865450628

Benaming

(voluit) : J2BM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DEBBAUTSHOEKSTRAAT 1A TE 9060 ZELZATE

Onderwerp akte : BENOEMING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van

17/08/2011 blijkt wat volgt :

Na bespreking van de agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten tot : met ingang vanaf 01/09/2011

*Het benoemen als onbezoldigd zaakvoerder van mevrouw De Muynck Isolde wonende te Hamerstraat 187 te 9000 Gent vanaf 01 09 2011

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Van Maercke Jeroen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 26.05.2011 11139-0337-013
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 07.06.2010 10155-0193-011
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 05.06.2009 09189-0129-013
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 06.06.2008 08189-0242-013
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 14.05.2007 07141-0214-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 29.08.2016 16521-0202-012

Coordonnées
FOURAPPLES

Adresse
WEIDE 4 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande