FP PACKAGING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FP PACKAGING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.766.641

Publication

04/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INIIIII~IIIIIIYIII i

*13151031*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 5 SEP. 2013

co

DENDERMONtDE

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) 0437.766.641-___.__., . ..

New Flanders Printing

naamloze vennootschap Kaarderslaan 10 - 9160 Lokeren

Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : aanvullende publicatie

Ter aanvulling bij de publicatie van de akte houdende statutenwijziging verleden voor meester Pieter De' Meirsman, geassocieerd notaris, te Lokeren, op 16 juli 2013 (gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 juli nadien, onder nummer 13119062) dient nog volgende beslissing van de algemene vergadering vermeld te worden

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 629 Wetboek van Vennootschappen, alsook van de daarin beschreven verrichting.

Met het oog op de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, wordt de tekst van dit verslag? hierna letterlijk overgenomen:

rr Geachte aandeelhouders,

Wij hebben het genoegen u verslag uit te brengen in het kader van artikel 629 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag bevat de volgende elementen:

- De omschrijving van en de redenen voor de verrichting.

- Het belang van de Vennootschap b j het aangaan van de verrichting.

- De voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan.

- De aan de verrichting verbonden risico's voor de liquiditeiten de solvabiliteit van de Vennootschap.

- De prijs waartegen de aandelen van de Vennootschap verkregen werden.

- De specifieke verantwoording, rekening houdend met de hoedanigheid van de begunstigde alsook met: de vermogensrechtelijke gevolgen van de verrichting voor de Vennootschap.

- Het aanleggen van een onbeschikbare reserve.

Het voorstel tot het verlenen van financiële bijstand onder de vorm van het verstrekken van een lening door de Vennootschap aan de NV `PSV' zal voorgelegd worden aan de algemene vergadering van aandeelhouders, op heden te houden voor notaris Pieter De Meirsman te Lokeren.

Voorafgaande uiteenzetting

De NV 'PSV, met zetel te 9160 Lokeren, Kaarderslaan 10, RPR Dendermonde 0536.574.801, heeft op' heden vijf duizend honderd vierenvijftig (5.154) van de in totaal vijf duizend honderd achtenvijf ig (5.158) aandelen, hetzij afgerond negenennegentig komma tweeënnegentig procent (99,92 %) van de aandelen van de Vennootschap verworven (hierna genoemd de "Transactie).

De Vennootschap wenst nu een lening te verstrekken aan voornoemde NV `FSV' (hierna genoemd de "Verrichting").

1.De omschrijving van en de redenen voor de Verrichting

Zoals gezegd, zal de Vennootschap een lening verstrekken aan voornoemde NV FSV, en dit om haar mee in de mogelijkheid te stellen om de bankfinancieringen die door haar aangegaan werden om de overname van de aandelen van de Vennootschap te financieren, af te lossen.

Het bedrag van de lening bedraagt zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR).

Meer gedetailleerde voorwaarden van de lening worden beschreven in punt 3 van dit verslag.

Naast het verstrekken van voormelde lening zal o.a. ook  om de NV 'FSV' de middelen te verstrekken om de overname van de Vennootschap te financieren  een kapitaalvermindering plaatsvinden in de Vennootschap, en dit voor een bedrag van zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR). Op deze kapitaalvermindering is artikel 629 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

voormelde kapitaalvermindering zal ook het bedrag van de wettelijke reserve aan het nieuwe, kapitaalbedrag aangepast worden, en dit onder dezelfde wettelijke voorwaarden als voor de kapitaalvermindering zelf.

2.Het belang van de Vennootschap bij het aangaan van de Verrichting

De raad van bestuur is de mening toegedaan dat het belang van de Vennootschap bij het stellen van voormelde Verrichting erin bestaat dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervnin

- De NV FSV' zich ertoe geëngageerd heeft in hei kader van de Transactie de activiteiten van de Vennootschap mee verder te zullen uitbouwen.

- De Transactie de Vennootschap zal toelaten een interne en externe groei te realiseren en op die wijze een meer significante speler te worden op de markt.

Het is voor de raad van bestuur dan ook duidelijk dat de Vennootschap een eigen commercieel belang heeft bij de voorgenomen Verrichting, waarbij er mag worden vanuit gegaan dat ook de Vennootschap haar , marktpositie zal kunnen verstevigen.

3.De voorwaarden waartegen de Verrichting wordt aangegaan

Bedrag van de lening: zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR), dat via rekening-courant ter beschikking gesteld zal worden.

Duur van de lening: zeven (7) jaar, ingaande op 16 juli 2013, met stilzwijgende verlenging van telkens één (1) jaar.

Intrest: drie komma veertig procent (3,40 %) per jaar, jaarlijks betaalbaar.

De raad van bestuur zal een ontwerp van de leningsovereenkomst voorleggen aan de algemene vergadering van aandeelhouders.

4.0e aan de Verrichting verbonden risico's voor de liquiditeit en de solvabiliteit van de Vennootschap

De raad van bestuur wijst op het feit dat de Vennootschap ingevolge de Transactie alsook de Verrichting (mee) zal kunnen profiteren.

Dit gunstig effect voor de Vennootschap en de daaruit voortvloeiende financiële resultaten voor de NV 'FSV' zouden deze laatste in staat moeten stellen om de lening correct af te lossen.

Het verstrekken van de lening zal dus geen enkele negatieve invloed hebben op de liquiditeit en de solvabiliteit van de Vennootschap.

5.De prijs waartegen de aandelen verkregen werden

De NV 'FSV' heeft zoals gezegd op heden afgerond negenennegentig komma tweeënnegentig procent ' (99,92 %) van de aandelen van de Vennootschap verworven.

De prijs waartegen zij voormelde aandelen verkreeg, bedroeg drie miljoen tweehonderd zevenenveertig duizend vierhonderd tachtig euro (3.247,480,00 EUR).

6.De specifieke verantwoording, rekening houdend met de hoedanigheid van de begunstigde

Rekening houdende met de hoedanigheid van de begunstigde, zijnde de NV `FSV; hetzij de moedervennootschap zelf, alsmede met de vermogensrechteljke gevolgen van de Verrichting voor de Vennootschap, verschaft de raad van bestuur de volgende verantwoording:

Deze Verrichting is noodzakelijk in het kader van de Transactie en de voortzetting en verdere ontwikkeling van de activiteiten van de Vennootschap.

7.1-let aanleggen van een onbeschikbare reserve

De raad van bestuur besluit dat, in overeenstemming met artikel 629 § 1, 4° van het Wetboek van vennootschappen, uit de beschikbare reserves een onbeschikbare reserve zal worden gevormd gelijk aan de nominale waarde van de lening (exclusief de rente), hetzij voor een bedrag van zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR),

Het uitgetrokken bedrag bedoeld in artikel 629 § 1, 4' van het Wetboek van vennootschappen stemt conform het CBN-advies nr. 2010/8 (inzake financiële steunverlening) d.d, 16 juni 2010, in het bijzonder punt 1 inzake het ter beschikking stellen van financiële middelen, overeen met de nominale waarde van de lening (exclusief de rente).

Zoals reeds gezegd, zal, naast het verstrekken van voormelde lening, o.a, ook  om de NV 'FSV' de middelen te verstrekken om de overname van de Vennootschap te financieren  een kapitaalvermindering plaatsvinden in de Vennootschap, en dit voor een bedrag van zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR). ' Op deze kapitaalvermindering is artikel 629 van het Wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

N.a.v, voormelde kapitaalvermindering zal ook het bedrag van de wettelijke reserve aan het nieuwe kapitaalbedrag aangepast worden, en dit onder dezelfde wettelijke voorwaarden als voor de kapitaalvermindering zelf.

Gelet op het voorgaande, is de raad van bestuur dan ook de mening toegedaan dat de wettelijke voorwaarden voldaan zijn en besluit onderhavig verslag aan de algemene vergadering van aandeelhouders ter goedkeuring voor te leggen. »

De algemene vergadering besluit tot goedkeuring van dit verslag alsook van de daarin beschreven verrichting.

(getekend) geassocieerd notaris P. De Meirsman.

Op de laatste blz, van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

c

Voor-heióuden á6n het B .Igisch St~tsbiad

30/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:ri$,t! EL

1 9 JULI 2013

DENDEM2NDE

Plr- r:rr ~~r ,,!,i

l--

Ondernemingsnr : 0437.766.641

Benaming (voluit) : New Flanders Printing

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Kaarderslaan 10 - 9160 Lokeren

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging - kapitaalsvermindering

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op,

zestien juli tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders

van de naamloze vennootschap New Flanders Printing met maatschappelijke zetel te Lokeren,'

Kaarderslaan 10, besloten heeft, na kennisname van het verslag van de raad van bestuur

1, de maatschappelijke benaming te wijzigen in FP Packaging, en dat deze wijziging van de

maatschappelijke naam slechts in werking zal treden op een januari tweeduizend veertien.

2. het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zevenhonderd duizend euro (700.000,00 EUR), om het te brengen van negenhonderd duizend euro (900.000,00 EUR) naar tweehonderd duizend euro (200,000,00 EUR).

3. de wettelijke reserve te verminderen met een bedrag van zeventig duizend euro (70.000,00 EUR), om deze te brengen van negentig duizend euro (90.000,00 EUR) op twintig duizend euro (20.000,00 EUR), en om deze in overeenstemming te brengen met het nieuwe kapitaalbedrag.

4. tot de creatie van aandelen van categorie A, van categorie B en van categorie C.

De algemene vergadering besluit dat de aandelen toebehorend aan de aandeelhouder sub

1, worden ondergebracht in de categorie A.

De algemene vergadering besluit dat de aandelen toebehorend aan de aandeelhouder sub

2, worden ondergebracht in de categorie B.

De algemene vergadering besluit dat de aandelen toebehorend aan de aandeelhouders sub'

3 en sub 4, worden ondergebracht in de categorie C.

5. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande en met de. bepalingen uit het Wetboek van Vennootschappen:

naam: New Flanders Printing. Met ingang van 1 januari 2014 zal haar naam FP Packaging luiden. zetel: 9160 Lokeren, Industriepark Rozen, Kaarderslaan 10

doel: De aan- en verkoop, de fabricage en de verwerking, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle soorten papier en karton,

Het vervaardigen van reclamedrukwerk in de meest ruime zin.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking } van haar maatschappelijk voorwerp. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

maatschappelijk kapitaal: tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend honderd achtenvijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk een/vijfduizend honderd achtenvijftigste deel.

duur: voor onbepaalde duur

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, ai dan niet vennoot, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Behoudens andersluidende bepalingen in deze akte, wordt bepaald dat het mandaat van de bestuurders onbezoldigd is.

De duurtijd van het mandaat der te benoemen bestuurders zal bepaald worden door de algemene vergadering. De uitgetreden bestuurders zijn herkiesbaar. De raad van bestuur heeft de meesi; uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1J a van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of verweerder. De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en de afgevaardigd bestuurder bij de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad van bestuur hoort. Alle beslissingen van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan een afgevaardigde bestuurder. Voor het aankopen, vervreemden of hypothekeren van onroerende goederen wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door ten minste twee bestuurders, waaronder zeker alle afgevaardigde bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten, niet mogen worden uitgekeerd. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden wordt uitgekeerd aan de vennoten, geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of overgedragen wordt naar het volgend boekjaar. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om interim-dividenden uit te keren op het resultaat van het lopende boekjaar, zoals bepaald in artikel 77ter van de vennootschapswet.

Verdeling na vereffening: Na betaling van de schulden of consignatie van de gelden, nodig om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden, die gelijk kunnen verdeeld worden.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Bcekiaar van een juli tot dertig juni

jaarvergadering: ieder jaar op dertig november om veertien uur

Stemrecht elk aandeel geeft recht op één stem onder de wettelijke. beperkingen.

Buitengewone algemene vergadering - benoemingen: De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen:

a. als voorzitter aan te wijzen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARAN", met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Lamorinièrestraat 31-37 bus 18, ondernemingsnummer 0465.084.217 RPR Antwerpen, hier vertegenwoordigd door de heer Bernard VERBRUGGE, wonende te Antwerpen, Lamorinièrestraat 31-37 bus 18, statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 januari 1999 onder nummer 990109-253.

b, als gedelegeerd bestuurder aan te wijzen, de heer Tino Robert FACCHIN, geboren te Zetzate, op een juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te Laarne, Kleine Zauwerstraat 14, nationaal nummer 630601-357-08, bevoegd voor het dagelijks bestuur:

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

6. het ontslag van volgende bestuurders te bekrachtigen;

de heer Ronald Alfons FACCHIN, geboren te Assenede, op acht februari negentienhonderd vierenvijftig, wonende te Assenede, Hollekenstraat 3/A000, nationaal nummer 540208-319-07 ; de heer Tino Robert FACCHIN, geboren te Zelzate, op een juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te Laarne, Kleine Zauwerstraat 14, nationaal nummer 630601-357-08 ;

- Mevrouw Vera Phi.lemon BRACKE, geboren te Zelzate, op twaalf februari negentienhonderd eenenzestig, wonende te Laarne, Kleine Zauwerstraat 14, nationaal nummer 610212-466-81 ; Mevrouw Belinda Julienne VEREECKE, geboren te Zelzate, op drieëntwintig april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te Assenede, Hollekenstraat 3/A000, nationaal nummer 570423-392-46;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVLAN, met maatschappelijke zetel te Lokeren, Zelestraat 99, ondernemingsnummer 0875.307.511 RPR Dendermonde, vast vertegenwoordigd door de heer Gerry DE LANDTSHEER.

Hen wordt eervol ontslag verleend.

Voorbehouden gaan het BeIgisch Staatsbiad

Luik B - Vervnln

De algemene vergadering die de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2014 zal goedkeuren, zal tevens beslissen over de aan de ontslagnemende bestuurders te geven kwijting voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 1 juli 2013 tot op heden.

7. de benoeming van volgende bestuurders te bekrachtigen:

De heer Tino FACCHIN, voornoemd, die bestuurder van categorie B zal zijn;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TIGAVELL, voornoemd, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger Mevrouw Vera BRACKE, voornoemd, die bestuurder van categorie B zal zijn;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.T.J., voornoemd, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, zijnde heer André STAS DE RICHELLE, wonende te Oosterzele, Kloosterstraat 31, die bestuurder van categorie C zal zijn;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BARAN", voornoemd, vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, zijnde heer Bernard VERBRUGGE, wonende te Antwerpen, Lamorinièrestraat 31-37 bus 18, die bestuurder van categorie C zal zijn. Aile mandaten van de leden van de raad van bestuur zijn onbezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoôrdineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 24.12.2012 12679-0358-018
02/01/2013
ÿþMoc[ Woel 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V(

behc

aar

Bell

Staa

*13000477*

Ondernemingsnr : 0437.766.641

Benaming

(voluit) : NEW FLANDERS PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Industriepark Rozen, Kaarderslaan 10, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDATEN

Uit de jaarvergadering van de vennootschap gehouden op 30 november 2012 blijkt dat de vergadering de

hierna vermelde mandaten heeft hernieuwd voor een periode van zes opeenvolgende jaren:

- het mandaat van bestuurder uitgeoefend door de heer Facchin Ronald.

- het mandaat van bestuurder uitgeoefend door de heer Facchin Tino.

- het mandaat van bestuurder uitgeoefend door mevrouw Bracke Vera

- het mandaat van bestuurder uitgeoefend door mevrouw Vereecke Belinda

- het mandaat van bestuurder uitgeoefend door de bvba Devlan.

Alle mandaten zullen verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

Facchin Ronald

bestuurder.

tàtill Htz HEU-1 1 UUANK

VAN KOOPHANDEL,

1 D DEC. 2012

DENDERMONDE

Grit rie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2012
ÿþOndernemingsnr : 437.766.641

Benaming tvoluit): New Flanders Printing

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9160 Lokeren, Industriepark Rozen, Kaarderslaan 10

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op twintig december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap New Flanders Printing met maatschappelijke zetel te Lokeren, Kaarderslaan 10, besloten heeft:

1. met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder en deze om te zetten in aandelen op naam.

2. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande en de statuten

als volgt te wijzigen:

Wii_ziging van artikel 6 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening

van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de

vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van

aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door

artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen

van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

Wiiziginq van artikel 10 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 10. Certificaten

Certificaten die betrekking hebben op aandelen, obligaties of warrants, kunnen, al of niet met

medewerking van de vennootschap, worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft

of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe

verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de

certificaten.

De certificaten dienen steeds op naam te zijn.

De uitgifte van certificaten dient te gebeuren volgens de bepalingen van het artikel 503 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Wiiziging van artikel 11 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 11. Overdracht van aandelen.

Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan de toestemming van de raad van bestuur.

De raad van bestuur dient zijn toestemming of weigering te geven binnen de maand na ontvangst

van een aangetekend schrijven van de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of van

de erfgerechtigden van de aandelen. Dit aangetekend schrijven dient de naam van de verkrijger en

het aantal aandelen te vermelden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbh

AI II I li Ifllll ~I IIIImIVl01

xzooasas*

In de bijhagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ak

riº%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

indien de raad van bestuur zijn toestemming weigert, is hij verplicht, binnen een termijn van drie maanden, één of meerdere kopers te vinden. De raad van bestuur zal de aandelen eerst aanbieden aan de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. Gaan niet alle aandeelhouders ap dit aanbod in, dan worden de aandelen aangeboden aan de overige aandeelhouders. Aandelen waarvoor geen koper kan gevonden worden bij de bestaande aandeelhouders, kunnen door de raad van bestuur verkocht worden aan niet  aandeelhouders. De prijs van de aandelen wordt conventioneel bij overeenkomst vastgelegd tussen de betrokken partijen. Raken zij het niet eens over de prijs, dan wordt deze vastgesteld door de bevoegde

---Rechtbank;-op-verzoek-van-de-meesi gerede-partijen-na-behoorlijke-dagvaarding van-de tegenpartij. De aandelen waarvoor de raad van bestuur geen koper heeft gevonden kunnen na het verstrijken van de voormelde termijn van drie maanden, vrij overgedragen worden.

Elke overdracht van aandelen dient vermeld te worden in het register van aandelen en ondertekend te warden door aile betrokken partijen.

Wijziging van artikel 12 van de statuten door toevoeging aan dit artikel van volgende tekst: "Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen nam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan." Wijziging van artikel 14 van de statuten door vervanging van de tekst van dit artikel door volgende tekst:

Artikel 14. Bevoegdheid

De bestuurders vormen een college.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zander dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wijziging van artikel 23 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 23. Bijeenroeping

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzanden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Schrappen van artikel 24 van de statuten.

Wijziging van artikel 26 van de statuten door vervanging van de tekst van dit artikel door volgende tekst:

Artikel 26. Uitoefening van het stemrecht

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders mogen hun stem schriftelijk uitbrengen op voorwaarde dat zij hun stem uitbrengen voor elk punt van de agenda afzonderlijk in een aangetekend schrijven dat vódr de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen genomen te worden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk besluiten volgens de procedure van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

schriftelijke besluitvorming. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de --voorstellen van---besluit-niet--ontvangenï-dan-worden--atf -de-voorgestelde--beslissingen-geacht-niet-genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders. De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen de aandeelhouders. Dergelijke overeenkomsten dienen opgemaakt te worden volgens de voorwaarden opgenomen in artikel 551 Wetboek van Vennootschappen.

In geval een aandeel gesplitst is tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Wijziging van artikel 46 om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 46, De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging. V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Wijziging van artikel 47 om de tekst te vervangen door volgende tekst:

Artikel 47. De vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Luiik R - vRnmin

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Vervanging in de statuten van de woorden: "Wetboek Vennootschapsrecht" door de woorden "Wetboek van Vennootschappen."

Vflor-beredeneerd--iaittreksel--uit de--mina- ut dat--geen-voorbehouden-noch-bedingen bevat--tegenstrijdig--met dit uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

.. Staatsblad

J F

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoi.u)n(en) bevoegd de rechtspersoan Ten aanzien van derden te vertegenwoordiger" ,

Verso : Naam en handtekening

02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 30.12.2011 11658-0235-018
14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 08.12.2010 10627-0311-018
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 10.12.2009 09885-0071-018
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.01.2009, NGL 13.02.2009 09046-0003-018
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 10.12.2007 07827-0103-018
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 07.12.2006 06902-0489-017
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.11.2005, NGL 12.12.2005 05892-4199-016
10/12/2004 : SN048095
05/01/2004 : SN048095
31/08/2015
ÿþMod wotd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0437766641

Benaming

(voluit) : FP PACKAGING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kaarderslaan 10, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderweg akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 juli 2015 blijkt dat de,

vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het ontslag als gedelegeerd bestuurder en bestuurder van de vennootschap

aangeboden door de heer Tino Facchin, te aanvaarden.

Het ontslag is ingegaan op 13 juli 2015.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door de bvba

Tigavell, te àanvaarden.

Het ontslag is ingegaan op 13 juli 2015.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de ontslagnemende bestuurders algehele en definitieve kwijting te

verlenen voor het door hen gevoerde beleid.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist met ingang van 13 juli 2015 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap:

1/ de heer Bernard Verbrugge, wonend te Antwerpen, Lamorinièrestraat 31-37 bus 18.

2/ de heer André Stas de Richelle, wonend te 9000 Gent, Lange Violettestraat 249 F.

Het mandaat van deze bestuurders zal eindigen samen met het mandaat van de overige bestuurders.

En onmiddellijk na deze vergadering zijn de bestuurders van de vennootschap in raad samengekomen en

hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

1/het ontslag als voorzitter van de raad van bestuur, aangeboden door de bvba Baron te aanvaarden.

2/te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: de bvba A,T,J., voormeld.

3/te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap: de bvba BARAN, voormeld.

Namens bvba

Voorzitter van de Raad van Bestuur

André Stas de Richelle

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2003 : SN048095
02/01/2003 : SN048095
12/12/2000 : SN048095
13/01/2000 : SN048095
01/01/1995 : SN48095
01/03/1994 : SN48095
01/01/1993 : SN48095
01/01/1992 : SN48095

Coordonnées
FP PACKAGING

Adresse
INDUSTRIEPARK ROZEN, KAARDERSLAAN 10 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande