FR 44

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FR 44
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 811.498.634

Publication

17/07/2013
ÿþRechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9120 Beveren (Melsele), Koolputstraat 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 28 juni 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap onder firma "FR 44", volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met ingang' van 28 juni 2013.

2.De vergadering keurt de jaarrekening per 21 juni 2013 met een balanstotaal van 60.172,66 euro (voor; aftrek van roerende vooheffing) goed. De vergadering keurt eveneens de toekenning van het positieve, vereffeningssaldo aan de vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten, goed.

3.De vergadering neemt kennis van het feit dat, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de: zaakvoerder, de Heer François Amandine DE RYCKE, wonende te 9120 Beveren (Melsele), Koolputstraat 59, van rechtswege ontslagnemend is. De vergadering verleent kwijting aan zelfde Heer François DE RYCKE voor' de uitoefening van zijn mandaat tot op 28 juni 2013.

4.De vergadering bevestigt uitdrukkelijk dat de voorwaarden voor de ontbinding en vereffening van de: vennootschap in één akte, zoals vermeld in artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen, zijn' vervuld, te weten:

- alle vennoten zijn aanwezig;

-

er werd geen vereffenaar aangeduid;

- de vennootschap bezit geen onroerend goed;

- het vermogen van de vennootschap bestaat uitsluitend uit activa-bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit;

- de passiva die verband houden met de liquidatie opgenomen zijn in het passief en deze, voor het geval: van een gebeurlijk tekort, gedragen zullen worden door de aandeelhouders;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de. vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is;

- dat aldus toepassing gemaakt wordt van de ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte.

5.Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opge-houden te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf jaar worden bewaard bij de Heer François DE RYCKE te 9120 Beveren (Melsele), Koolputstraat 59.

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor VP-S, met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan 62A, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, aan wie de macht is gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

::11:0 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0811.498.634 Benaming

(voluit) : FR 44 (verkort) :

Nb'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FR 44

Adresse
KOOLPUTSTRAAT 59 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande