FRANCKAERT-DE MUNCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FRANCKAERT-DE MUNCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.051.503

Publication

03/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPT-lts Or t_

2 3 JAN 2g14

DEN~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.051.503

Benaming (voluit) : FRANCKAERT-DE MUNCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Reepstraat 117

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op eenentwintig januari tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van twintig december tweeduizend en dertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van één miljoen euro te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde honderdduizend euro in totaal negenhonderdduizend euro netto-dividend, uit te keren.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht betreffende de term 'beschikbare reserves' en verklaren dat het bedrag van één miljoen euro kan worden beschouwd als beschikbare reserve.

2.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met datzelfde bedrag van het netto-dividend ten bedrage van negenhonderd duizend euro zodat het kapitaal van tweeënzestigduizend euro wordt verhoogd tot negenhonderd tweeënzestigduizend euro door inbreng in speciën ten bedrage van negenhonderdduizend euro, zonder de creatie van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt bijgevolg ingetekend als volgt:

*door inbreng in speciën door de heer Franckaert Raoul, voornoemd, voor een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro, bedrag heden volledig volstart. *door inbreng in speciën door mevrouw De Munck Maria, voornoemd, voor een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro, bedrag heden volledig volstort

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij KBC bank met nummer BE03 7470 4299 6184

De bewijzen van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op tien januari tweeduizend en veertien.

De heer Franckaert David en mevrouw Franckaert Wendy, beiden voornoemd, verklaren hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van hun voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen.

3.: De vergadering bevestigt de beslissing genomen in de algemene vergadering op datum

van achtentwintig december tweeduizend en elf, tot omzetting van de

;__ ._. _,.._µ _ _ __ T a_ toottde[aande~en in aandelen oQ_ naam, zonder enige yyjjzigir_gvar_ de _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechten verbonden aan de omgezette toonderaandelen, met uitvoeringsmachtiging van de raad van bestuur.

4.: De vergadering stelt tevens vast dat door algemene vergadering het reeds vóér heden bestaande register van aandelen op naam verder werd aangevuld conform de wet. De aandeelhouders werden ingeschreven in dit aandelenregister, waarna aile aandelen aan toonder werden vernietigd.

Bijgevolg bevestigt de vergadering de effectieve uitvoering van de omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam.

5.: de tekst van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan het wetboek van vennootschap door integrale schrapping van de tekst van de statuten en te vervangen door nieuwe statuten.

Deze statuten zullen voortaan luiden als volgt:

GECOORDINEERDE STATUTEN

Artikel één :

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap onder de benaming "FRANCKAERT-DE MUNCK".

Artikel twee:

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer-ider(s), bekend te maken in de Bijla-igen tot het Belgisch Staats-'blad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennoot-rschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploi-'tatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel :

De fabricatie, het bewerken, de aan- en verkoop en het ruilen van alle artikelen in gesmeed ijzer en non ferro-metalen, metalen constructies en aanverwante producten, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen deelnemen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel vier :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbin-iding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslis-'sing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

Artikel vijf :

1. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op NEGENHONDERD

TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door vijfhonderd en tien aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegen~iwoordigend éénivijfhonderd en tiende deel van het maatschappelijk vermogen.

2. De raad van bestuur kan door de algemene vergadering gemach-ttigd worden tot het invoeren van toegestaan kapitaal nadat de raad het verslag voorzien door

mQd 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa ».-3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

het desbetreffend artikel van het wetboek van vennootschappen heeft opgemaakt en heeft meegedeeld aan de algemene vergadering.

De aldus toegekende bevoegdheid mag slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar, te rekenen vanaf de bekendmaking van de beslissing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Deze bevoegdheid mag één of meerdere malen worden hernieuwd door de algemene vergadering, voor een termijn die niet langer dan vijf jaar mag zijn.

Het aldus toegestaan kapitaal mag vrij, met inbrengen in geld ofwel met niet-geldelijke inbrengen ofwel door inbrengen van reserves worden volgestort.

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een niet-geldelijke inbreng die moet worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven.

in het kader van de toegestane bevoegdheid beslist de raad van bestuur met inachtneming van de aanwezigheid- en meerderheidsvoorwaarden voorzien door deze statuten. De kapitaalverhoging waartoe de raad van bestuur beslist, wordt voorgesteld bij authentieke akte met inachtneming van de voorschriften der desbetreffende artikelen van het wetboek van vennootschap-'pen.

Door aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen het kapitaal met het toegestaan bedrag te verhogen, ontneemt de algemene vergadering zich niet het recht een andere kapitaal-werhoging te verwezenlijken.

Bij een kapitaalverhoging door inbreng in speciën is het voorkeurrecht voorzien door het desbetreffend artikel van het wetboek van vennootschap-pen.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep heeft gedaan op de beleggers, de raad van bestuur beslissen dat derden ja dan neen aan de kapitaalverhoging kunnen deelnemen, ofwel dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op voorwaarde dat deze kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal kan de raad van bestuur het voorkeurrecht beperken of opheffen, indien zulks in het belang van de vennootschap is.

3. Onder voorbehoud van de bepalingen van het desbetreffende artikel van het wetboek van vennootschap-pen kan de algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te duiden aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst, dat volgens het desbetreffend artikel van het wetboek van ven-'nootschappen voor uitkering vatbare bedragen niet mag overschrijden.

De aflossing geschiedt door terugbetaling aan pari aan door het lot aan te wijzen aandelen teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigheid. De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend uit niet-afgeloste aandelen dat aan de eigenaars van deze aandelen wordt toegekend teneinde het voortduren van het risico te vergoeden, en waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de algemene vergadering.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 14.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4. Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

Artikel zes :

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Indien er meer dan één eigenaar per aandeel is, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een mandataris is aangeduid door de

verschillende gerechtig-'den, welke aanduiding minstens acht dagen voor de algemene vergade-iring, voorzien van de handtekening van alle betrokke-nen, op de zetel der vennootschap dient neergelegd te worden.

Artikel zeven :

Indien een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en in vruchtgebruik, oefent, behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen, de vruchtgebruiker alle eraan verbonden rechten uit, behoudens wanneer moet worden beslist over een wijziging aan het kapitaal, een fusie of ontbinding, of een wijziging van het doel.

Artikel acht :

In geval van kapitaalverhoging zal aan de bestaande aandeelhouders een recht van voorkeur voor het onderschrijven van de nieuwe aandelen worden toegekend, in evenre-'digheid met het aantal aandelen in hun bezit op het ogenblik van de inschrijnving.

Deze aanbieding van het voorkeurrecht zal gebeuren binnen de termijn en onder de voorwaarden door de raad van bestuur bepaald.

Artikel negen :

De vennootschap mag steeds hypothecaire of andere obligaties uitgeven, bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het type, de uitgiftevoorwaarden, de rente-'voet, de wijze en het tijdstip van terugbetaling der obliga-'ties.

De obligaties worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Artikel tien :

ln geen enkel geval zullen de erfgenamen of schuldeisers van een aandeelhouder de verzegeling van de goederen en de waarden van de vennootschap mogen vragen, noch de verdeling of openbare verkoping van de goederen van de vennootschap. Zij zullen zich moeten richten naar de inventarissen, balansen en beslis--'singen der algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel elf :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur met tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is__ _ ..__

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod t t.t

vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerderlbestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerderlbestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder{zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel twaalf :

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur kan even-'eens een sekretaris benoemen die geen lid van de raad van bestuur dient te zijn.

Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. De voorzitter leidt de vergaderingen en zit de algemene vergaderingen voor. Bij staking van stemmen is zijn stem beslissend, doch enkel in het geval dat er minstens drie bestuurders zijn.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, op de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats, in de oproeping aangeduid, welke echter steeds in België moet zijn.

De oproepingen gebeuren steeds ten minste drie dagen op voorhand en schriftelijk, behoudens in uiterst dringende gevallen. De raad kan enkel geldig beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig is in het geval er minstens drie bestuurders zijn. Zolang er slechts twee bestuurders zijn zal de Raad van Bestuur enkel geldig kunnen vergaderen indien zij beiden aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor een schriftelijke volmacht te geven per vergadering.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen op verzoek van min-stens twee bestuurders indien de Raad van Bestuur uit minstens drie leden bestaat en op verzoek van minstens één bestuurder indien de Raad van Bestuur uit twee leden bestaat.

Alle schikkingen van de raad van bestuur worden opgetekend in processen-verbaal, bijgehouden in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige leden.

Indien een bestuurder een tegenstrijdig belang heeft dient hij daarvan voorafgaand schriftelijk kennis te geven aan de raad van bestuur en kan hij niet aanwezig zijn op de beraadslaging en beslissing. Nadien zal door de zorgen van de raad van bestuur van de beslissing verslag worden gedaan aan de algeme-'ne vergadering.

Artikel dertien :

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft ondermeer het recht zonder raadpleging van de algemene vergadering alle kontrakten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Artikel veertien :

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstelling, en de bevoegdheden ervan bepalen evenals hun bezoldiging, en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen.

Artikel vijftien :

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de voorzitter van de raad van bestuur die optreedt gezamenlijk met de gedelegeerd bestuurder of één gedelegeerd bestuurder, indien er meerdere zijn. Indien de functies van voorzitter en gedelegeerd bestuurder in eenzelfde persoon verenigd zijn, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de voorzitter-gedelegeerd bestuurder die optreedt gezamenlijk met een ander bestuurder of gedelegeerd bestuurder.

Artikel zestien :

Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door de personen die krachtens artikel 14 van deze statuten met dit bestuur worden belast.

Artikel zeventien :

De aandeelhouders oefenen het toezicht uit over de verrichtingen van de vennootschap. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op alle handelingen van de vennootschap.

Hij mag zonder verplaatsing van de boeken inzage eisen van de boekhouding, de briefwis-'seling, de notulen van de vergaderin-'gen en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er dient een commissaris benoemd te worden indien de vennootryschap zich in de voorwaarden zou bevinden waarbij de wet in de aanstelling van een commissaris voorziet.

Titel IV : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel achttien :

Er zijn drie soorten algemene vergaderingen :

- de jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, en die bijeenkomt elk jaar, de LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND MEI OM VIJFTIEN UUR

- de bijzondere algemene vergadering, welke dezelfde bevoegd-'heden heeft als de gewone algemene vergadering, is deze die samengeroepen kan worden, buiten de gewone periode, telkens het belang van de vennootschap het vereist of indien éénlvijf-'de van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen;

- de buitengewone algemene vergadering is deze die wordt samengeroepen, telkens een wijziging in de statuten dient te gebeuren of indien de wet het voorschrijft.

Artikel negentien :

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering hebben de bevoegdheden, hen door de wet en de statuten toegekend; zo beslist zij ondermeer over de benoeming en het ontslag der bestuurders, stelt zij vast of zij al dan niet zullen bezoldigd worden, geeft zij al dan niet kwijting over het gevoerde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t I .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

beleid, beslist zij over de goedkeuring der jaarrekening en over de reservatie of uitkering der winsten. Deze opsomming is niet uitputtend.

Artikel twintig :

Behoudens wanneer door de wet bijzondere meerderheden vereist zijn, worden de beslissingen getroffen op de jaarvergadering of algemene vergadering, wat ook het getal aanwezige of verte-'genwoordigde aandelen zij, en dit bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer de vergadering evenwel te beslissen heeft over een verhoging of een vermindering van het maatschappelijk kapi-itaal, een fusie of een wijziging van het maatschappelijk doel dan kan de algemene vergadering slechts geldig beslissen onder de voorwaarden bepaald in de desbetreffende artikelen van het wetboek van ven-inootschappen.

Artikel éénentwintig :

Elk aandeel heeft recht op één stem. Er zijn geen aandelen zonder stemrecht. Om op de jaarvergadering of algemene vergadering te worden toegelaten dient elke aan-ideelhouder zijn voornemen om aanwezig te zijn op de algemene vergadering vijf dagen op voorhand kenbaar te maken.

Elke aandeelhouder kan zich op de jaarvergadering of algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeel-'houder, drager van een onderhandse volmacht. Deze volmacht dient minstens vijf dagen voor de algemene vergadering te zijn ontvangen op de zetel van de vennootschap.

Artikel tweeëntwintig :

De agenda der vergadering, evenals de datum, uur en plaats van vergadering en de voorstellen tot besluit worden door de zorgen van de raad van bestuur of gedelegeerd-bestuurder, minstens vijftien dagen op voorhand bekendgemaakt, door een gewone publicatie in het Belgisch Staatsblad en in twee kranten.

De jaarvergadering en algemene vergadering kan naar believen de agenda wijzigen of bijvullen indien het ganse kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel drieëntwintig :

De jaarvergadering en algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of bij diens ontstentenis door het oudste lid. Tevens wordt op elke vergadering een secretaris en een stemopnemer aangeduid. Deze personen maken het bureau uit.

Artikel vierentwintig :

De beslissingen van de jaarvergadering en algemene vergadering worden opgenomen in notulen in een daartoe bestemd register en ondertekend door de leden van het bureau.

Evenwel kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

De aandeelhouders kunnen zonder verplaatsing der boeken er steeds inzage van krijgen, en op hun eigen kosten afschriften ervan bekomen, welke getekend worden door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel vijfentwintig :

leder boekjaar neemt een aanvang op één januari om te eindi-igen op eenendertig december daarna.

Telkens op eenendertig december van ieder jaar wordt, over ieen-ikomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, door de zorgen van de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening opgemaakt, en neergelegd op de Nationale Bank binnen de maand na goedkeuring van de jaar-'rekening.

Artikel zesentwintig :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijftien dagen voor de jaarvergadering kunnen de aandeelhouders de inventaris en jaarrekening inzien op de zetel van de vennootschap, of tegen overlegging van hun effec-iten, kosteloos een exemplaar ervan verkrijgen.

Titel VI : RESULTAATBESTEMMING

Artikel zevenentwintig :

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen warden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbren-igen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-aktief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de voorwaarden van de wetten op de handelsven-noot-ischappen.

Titel VII : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achtentwintig :

De vennootschap kan ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien de helft of meer dan de helft van het kapitaal zou verloren gegaan zijn, zal de raad van bestuur dadelijk een algemene vergadering samenroepen en deze de vraag voorleggen of de vennootschap al dan niet ontbonden zal worden, samen met eventuele voorstellen tot sanering van de toestand.

Artikel negenentwintig :

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Artikel dertig :

Bij vereffening doet de algemene vergadering bij gewone meerderheid uitspraak over, - in voorkomend geval inachtgenomen het artikel negen en twintig der statuten -, de wijze van vereffe-+ning en de bestemming der opbrengst ervan.

Artikel éénendertig :

Voor alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal men zich dienen te gedragen naar het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

,D1ARI Dendermonde: expeditie akte en de gecoordineerde statuten

r

\)~L

Dirk Smet, notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0317-012
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 06.06.2012 12154-0552-012
20/06/2011
ÿþARod 2-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R Ct

VAN KOOPHANDEL

- 7. 06. 2011

`DENDERMONDE

rlrrle



Luik B



Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsbia, flHIfl II I liii I II I IV NII IIII

*11090973"

Ondernerningsnr : 0449.051.503

Benaming

(voluit) : Franckaert-De Munck

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Reepstraat 117, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Overeenkomstig de algemene vergadering van de nv Franckaert-De Munck gehouden op 31 mei 2011 worden de heer Franckaert Raoul en mevrouw De Munck Maria beide wonende te Sint-Gillis-Waas, Reepstraat 117, de heer Franckaert David wonende te Sint-Gillis-Waas, Vlasrootstraat 8 en mevrouw Franckaert Wendy wonende te Sint-Gillis-Waas, Puyveldestraat 40 B, benoemd tot bestuurders.

Hun mandaat gaat in op 31 mei 2011 en zal eindigen op 30 mei 2017.

Overeenkomstig de beslissing van de raad van bestuur van 31 mei 2011 wordt de heer Franckaert Raoul, voomoemd, benoemd tot gedelegeerd-bestuurder.

Zijn mandaat gaat in op 31 mei 2011 en zal eindigen op 30 mei 2017.

Franckaert Raoul, gedelegeerd-bestuurder.

de laatste blz. van- ......

Op Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 07.06.2011 11151-0497-012
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 01.06.2010 10145-0225-012
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 29.06.2009 09369-0035-012
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 29.05.2008 08173-0035-012
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 30.05.2007 07172-0370-012
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 13.06.2005 05250-1400-016
22/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.05.2004, NGL 21.06.2004 04283-1301-016
01/07/2003 : SN053022
21/06/2002 : SN053022
03/07/1999 : SN053022
29/01/1993 : SN53022

Coordonnées
FRANCKAERT-DE MUNCK

Adresse
REEPSTRAAT 117 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande