FRANCOIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANCOIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.345.459

Publication

04/10/2013
ÿþ Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 SEP, 2013

Griffie

!BRUI

'

uhI

~

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.345.459

Benaming

(volut) : FRANÇOIS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zettel : Weistraat 9 te 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op dertien september tweeduizend en dertien, aangeboden ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANÇOIS in vereffening, met zetel te 9660 Brakel, Weistraat 9, dat de volgende besluiten genomen werden, allen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaars de dato 16 september 2013, van de vereffeningsrekeningen en van de daarbij horende stavingsstukken. De vereffenaars hebben verslag uitgebracht over het beheer en het gebruik der waarden van de vennootschap en over hun vereffeningswerkzaamheden.

De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegd verslag en de bijhorende documenten om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

De vennoten hebben bevestigd het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de vereffeningsactiviteiten bij gebrek aan commissaris op basis van hun individuele controlerecht conform het Wetboek van vennootschappen te hebben geverifieerd.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten zonder enig voorbehoud of reserve het verslag van de vereffenaars en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers opgemaakt door de vereffenaars op 20 juni 2012 en van de akkoordvonnis aangaande dit verdelingsplan verleend door de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde op 10 juli 2012 overeenkomstig artikel 190, §1, derde alinea van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

a) Overhandiging door de vereffenaars van de onroerende goederen die nog eigendom zijn van de vennootschap in vereffening in onverdeeldheid aan de vennoten, in verhouding tot ieders participatie in het kapitaal

De vergadering heeft besloten over te gaan tot de vereffening van de hierna beschreven onroerende goederen, eigendom van de vennootschap in vereffening, en dit overeenkomstig de bepalingen van het' akkoordvonnis aangaande het verdelingsplan verleend door de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde op 10 juli 2012.

In het kader van de sluiting van de vereffening en de daaruit voortvloeiende vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANÇOIS definitief opgehouden zal hebben te bestaan, hebben de vereffenaars de hierna beschreven onroerende goederen, eigendom van de vennootschap in vereffening, in onverdeeldheid overhandigd aan de vennoten, in verhouding tot ieders participatie in het kapitaal, en dit met het oog op de latere vereffening en verdeling van deze goederen onder de vennoten.

Beschrijving van de onroerende goederen

Stad AALST -- eerste afdeling

In het appartementsgebouw genaamd "Residentie De Burcht", gelegen Pontstraat 26136, opgericht op een perceel grond kadastraal bekend sectie A, nummer 1396 E, met een totale oppervlakte volgens kadaster van achtenvijftig are vierenzeventig centiare (58a 74ca)

In Blok V - PRIVATE PARKINGS ondergronds niveau -1

1) De garage nummer 80, begrijpende volgens de basisakte

op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.. \ r{

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- in privatieve en uitsluitende eigendom : de autostaanplaats zelf, met haar individuele poort;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tweehonderd dertig/honderdduizendsten (230/100.000sten) in de grond waarop het gehele gebouwencomplex werd opgericht en de algemeen gemeenschappelijke delen van het gebouwencomplex, samen met tweehonderd dertig/vijfentwintigduizendsten (230125.000sten) in de specifieke gemene delen van blok V.

21 De garage nummer 81, begrijpende volgens de basisakte :

- in privatieve en uitsluitende eigendom : de autostaanplaats zelf, met haar individuele poort;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tweehonderd dertig/honderdduizendsten (2301100.000sten) in de grond waarop het gehele gebouwencomplex werd opgericht en de algemeen gemeenschappelijke delen van het gebouwencomplex, samen met tweehonderd dertig! vijfentwintigduizendsten (230/25.000sten) in de specifieke gemene delen van blok V.

Hypothecaire staat

Uit een dertigjarige hypothecaire staat afgeleverd door het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 24 augustus 2011, op 2 oktober 2012, op 18 juni 2013 en op 12 augustus 2013, blijkt dat de hierboven beschreven onroerende goederen vrij en onbelast zijn van alle in- overschrijvingen, grondpandelijke lasten en zakelijke rechten.

b) Verdeling van de onroerende goederen onder de vennoten

In het kader van de sluiting van de vereffening en de daaruit voortvloeiende vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANÇOIS definitief opgehouden zal hebben te bestaan, en tengevolge van de overhandiging door de vereffenaars van de hierboven beschreven onroerende goederen in onverdeeldheid aan de vennoten, in verhouding tot ieders participatie in het kapitaal, hebben de vennoten verklaard met betrekking tot deze onroerende goederen gemeen en onverdeeld te zijn, ieder in verhouding tot zijn of haar participatie in het kapitaal, en met betrekking tot deze goederen tot verdeling te willen overgaan.

En willende uit onverdeeldheid treden, hebben de vennoten volgende toebedeling gedaan, rekening houdend met de bepalingen van het plan opgemaakt door de vereffenaars op 20 juni 2012 houdende verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers en met de bepalingen van het akkoordvonnis aangaande het verdelingsplan verleend door de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde op 10 juli 2012

D Er wordt toebedeeld aan mevrouw FRANÇOIS Marie Madeleine, wonende te wonende te 8400 Oostende, Westlaan 86 bus 1, die aanvaard heeft : de geheelheid volle eigendom van garage nummer 80, hierboven beschreven sub 1/

E Er wordt toebedeeld aan de echtgenoten FRANÇOIS Jozef - VAN VAERENBERGH Lea, samen wonende te 9660 Brakel, Weistraat 9, die aanvaard hebben voor rekening van de tussen hen bestaande gemeenschap van aanwinsten : de garage nummer 81, hierboven beschreven sub 2/

Voorwaarden

1, Eigendom - genot - gebruik

De vennoten-overnemers bekomen vanaf 13 september 2013 de voile eigendom en het genot van de aan hun toebedeelde onroerende goederen.

De vereffenaars hebben uitdrukkelijk verklaard dat de toebedeelde onroerende goederen vrij zijn van gebruik en dat ze niet verhuurd zijn. De vennoten-overnemers treden bijgevolg vanaf 13 september 2013 in het genot van de aan hun toebedeelde onroerende goederen, mits er vanaf zelfde datum hun aandeel in de lasten en taksen van te dragen. De vennoten-overnemers zullen tevens vanaf 13 september 2013 hun aandeel dienen te betalen in de lasten betreffende de gemene delen verbonden aan de aan hun toebedeelde onroerende goederen.

2. Belastingen

De vennoten dragen vanaf 13 september 2013, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, hun deel in de onroerende voorheffing verbonden aan de aan hun toebedeelde onroerende goederen, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen.

3. Staat - gebreken

De vennoten-overnemers moeten de aan hun toebedeelde onroerende goederen aannemen in de staat waarin ze zich bevinden, met alle zichtbare en verborgen gebreken, zonder verhaal wegens de gesteldheid van de gemeenschappelijke bodem, toestand van de privatieve en gemeenschappelijke delen in het appartementsgebouw en mogelijke burenhinder.

4. Oppervlakte

De verdeelde goederen worden toebedeeld zonder waarborg der uitgedrukte oppervlakte, al bedroeg het

verschil in min of in meer, méér dan éénitwintigste.

5. Erfdienstbaarheden

De vennoten-overnemers moeten de aan hun toebedeelde onroerende goederen aannemen met al hun lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee ze belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn, waaronder ook deze die voortvloeien uit de gemeenschap van het appartementsgebouw." Het staat de vennoten-overnemers vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in hun voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico.

De vereffenaars hebben verklaard dat de vennootschap sedert haar verkrijging zelf geen erfdienstbaarheden heeft gevestigd ten voor- of nadele van de verdeelde goederen of heeft doen ontstaan door bestemming des huisvaders, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, met uitzondering van deze opgenomen in de statuten van het appartementsgebouw genaamd "Residentie De Burcht".

De goederen worden toebedeeld met alle rechten en verplichtingen voortvioeiend uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.Brandverzekeringspolis

De vennoten-overnemers worden met betrekking tot de aan hun toebedeelde onroerende goederen in de plaats gesteld van de vennootschap in alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van gemeenschappelijke verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent opgenomen in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten.

De vennoten-overnemers zijn verplicht deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en hun aandeel van de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

7. Water - gas - elektriciteit

De vennoten zijn verplicht vanaf 13 september 2013 alle eventueel bestaande contracten betreffende water, gas- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen en er hun aandeel in de premies van te betalen, dit overeenkomstig de bepalingen dienaangaande vervat in de statuten. Zij stellen deze diensten op de hoogte van de toebedeling.

8. Stedenbouw

De vennoten-overnemers worden in alle rechten en plichten van de vennootschap gesteld betreffende aile stedenbouwkundige voorschriften, beschermings- of onteigeningsbesluiten die getroffen zouden worden met betrekking tot de hun toebedeelde onroerende goederen, en zullen uit hoofde daarvan geen verhaal kunnen uitoefenen tegen de andere vennoten-overnemers.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de goedkeuring van het verslag van de vereffenaars en van de vereffeningsrekeningen, ten gevolge van de overhanding door de vereffenaars van de hierboven beschreven onroerende goederen in onverdeeldheid aan de vennoten, in verhouding tot ieders participatie in het kapitaal van de vennootschap, en ten gevolge van de daarop volgende verdeling tussen de vennoten van zelfde onroerende goederen, heeft de vergadering vastgesteld dat de vereffening van de vennootschap voltooid is.

De vergadering heeft bevestigd dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt, met uitzondering van de hierboven beschreven onroerende goederen, dat de schuldeisers, voor zoveel mogelijk, werden uitbetaald en voor zover niet mogelijk hiervoor de nodige provisies werden aangelegd, dat de onroerende goederen in onverdeeldheid overhandigd werd aan de vennoten, in verhouding tot ieders participatie in het kapitaal van de vennootschap, en dat het vereffeningssaldo wordt overgemaakt aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit,

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft verklaard de vereffenaars te onslaan van hun taak en zonder enig voorbehoud of ° reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaars voor de door hun vervulde vereffeningsopdracht.

De vergadering heeft besloten de vereffenaars te ontslaan voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de " vervulling van hun taak als vereffenaar,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft de afrekening gesloten verklaard en heeft besloten tot de definitieve sluiting van de ; vereffening.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANÇOIS definitief opgehouden heeft te bestaan.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden gedurende de bij wet verplichte termijn te 9660 Brakel, Weistraat 9.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft volmacht verleend aan de ondergetekende notaris teneinde te zorgen voor de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde en voor de publicatie van het uittreksel uit de akte in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDV ACCOUNTANTS, met zetel te 9000 Gent, Voskenslaan 127, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle nuttige of nodige formaliteiten te vervullen ten aanzien van de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal de dato 13 september 2013;

- het verslag van de vereffenaars dd. 6 september 2013;

- een afschrift van het akkoordvonnis afgeleverd door de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde op 10 juli 2012 over het pian opgemaakt door de vereffenaars voor de verdeling van de activa onder de verschillende ' schuldeisers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12510-0510-009
09/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Motl 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ca~u/~~ st~n5~~.arP,~..l

~L l`# On 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0418.345.459

Benaming

(voluit) : FRANCOIS

fli

*11168898"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weistraat 9 te 9660 Brakel

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - in vereffening stelling - benoeming vereffenaars

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, i op zeven oktober tweeduizend en elf, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRANCOIS, met zetel te 9660 Brakel, Weistraat 9, dat' de volgende besluiten genomen werden, allen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 1 augustus 2011, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, bij welke verslag een staat gevoegd is van actief en passief afgesloten per 31 juli 2011, en van' het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS,: BEDRIJFSREVISOREN, afgekort CKP BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, op 30 augustus 2011 over de voormelde staat van actief en passief, welke verslagen opgesteld werden overeenkomstig artikel 181, §1 van' het Wetboek van vennootschapen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

"CONCLUSIE

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA FRANÇOIS, Weistraat 9, 9660 Brakel een boekhoudkundige staat, afgesloten op: 31/07/2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 87.685,09 en een netto-actief van ¬ 87.621,84.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat geen rekening werd gehouden met de kosten die uit de vereffening zullen voortvloeien.

Voor het overige geeft deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in? zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan vanj latente passiva.

Brugge, 30 augustus 2011,

BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren

Peter Vandewalle, zaakvoerder.'

De vergadering heeft verklaard kennis genomen te hebben van gezegde verslagen en voormelde staat van; actief en passief, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij heeft besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en heeft haar vereffening: uitgesproken, te rekenen vanaf 7 oktober 2011.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten als vereffenaars te benoemen :

1/ de heer FRANÇOIS Jozef, geboren te Aalst op 29 november 1941. wonende te 9660 Brakel, Weistraat 9; 2/ mevrouw FRANÇOIS Marie-Madeleine, geboren te Aalst op 22 juni 1944, wonende te 8400 Oostende, Westlaan 86 bus 1,

beiden aanwezig en die na kennisname van wat voorafgaat uitdrukkelijk verklaard hebben hun opdracht te: aanvaarden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie van hun benoeming door de Rechtbank van' Koophandel te Oudenaarde zoals voorgeschreven door artikel 184, §1, tweede alinea van het Wetboek van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft vastgesteld dat het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerders ingevolge de ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap met benoeming van twee vereffenaars een einde neemt op 7 oktober 2011, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde van de benoeming van de vereffenaars. Bijgevolg heeft de vergadering de zaakvoerders, genoemde mevrouw FRANÇOIS Marie-Madeleine, en mevrouw VAN VAERENBERGH Lea, wonende te 9660 Brakel, Weistraat 9, eervol ontslag verleend, en zij heeft met éénparigheid van stemmen besloten hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op 7 oktober 2011.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars vormen een college.

Met uitzondering van de verkoop, openbaar of uit de hand, van de onroerende goederen van de vennootschap en van de inbreng van de onroerende goederen in een andere vennootschap, mogen de vereffenaars alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaars kunnen dus, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, de onroerend goederen van de vennootschappen verkopen, openbaar of uit de hand, of inbrengen in een andere vennootschap.

De vereffenaars mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.

Zij bezitten in het bijzonder, en zonder dat deze opsomming beperkend kan worden opgevat, alle machten om aan zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding te verzaken, opheffing te verlenen voor en na betaling van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, bevel tot betaling, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten, die zij zelf bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door het college van vereffenaars.

De opdracht van de vereffenaars wordt kosteloos uitgeoefend.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten als volgt aan te passen aan de bovenvermelde beslissingen :

a) Toevoeging in fine van artikel 1 van de statuten van de navolgende tekst :

"Zij is in vereffening.

Aile documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening gesteld is."

b) Vervanging van artikel 4 van de statuten door de navolgende tekst :

"De vennootschap werd opgericht op 6 juni 1978 voor de duur van dertig jaar.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 25 september 1989, houdende

onder meer aanpassing van de benaming van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd de duur verlengd voor onbepaalde duur.

Bij beslissing genomen door de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 7 oktober

2011 werd de vennootschap in vereffening gesteld."

c) Vervanging van de eerste alinea van artikel 21 van de statuten door de navolgende tekst :

"Bij vervroegde ontbinding wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het

arrondissement waar de vennootschap de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar

aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de

uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

In geval de algemene vergadering geen vereffenaar(s) aangesteld heeft, zal (zullen) de zaakvoerder(s)

optreden als vereffenaar(s)."

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft de heer FRANÇOIS Jozef, voornoemd, en mevrouw FRANÇOIS Marie-Madeleine,

voornoemd, benoemd als lasthebbers als hoc belast met het indienen van het verzoekschrift bij de Rechtbank

van Koophandel te Oudenaarde  voorgeschreven door artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen

 met het oog op de homologatie van de benoeming van de vereffenaars.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft de ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde statuten van

de vennootschap op te stellen, ze te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Oudenaarde.

ACHTSTE BESLUIT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDVACCOUNTANTS, niet zetel te 9550 Herzele, Doomstraat 68, en kantoor te 9000 Gent, Voskenslaan 127, en diens aangestelden, om de vennootschap in vereffening te vertegenwoordigen tegenover de belastings-administraties bij het vervullen van de formaliteiten inzake directe en indirecte belastingen, in het bijzonder bij de BTW-administratie teneinde aldaar de aangifte tot stopzetting te doen, alsmede om in naam van de vennootschap de jaarrekeningen neer te leggen, alsook te vertegenwoordigen tegenover Kruispuntbank voor Ondernemingen.



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal de dato 7 oktober 2011;

- afschrift van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde van 13 oktober 2011

houdende homologatie van de benoeming van de vereffenaars;

- verslag van het bestuursorgaan de dato 1 augustus 2011 met aangehechte staat van actief en passief

afgestoten per 31 juli 2011;

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 30 augustus 2011;

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en? bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 15.07.2011 11303-0517-009
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 01.07.2010 10264-0198-009
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 16.07.2009 09425-0358-009
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.05.2008, NGL 02.06.2008 08176-0089-009
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 04.07.2007 07329-0298-011
08/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.08.2006 06713-0256-011
06/10/2005 : AA048648
15/06/2005 : AA048648
17/06/2004 : AA048648
09/07/2003 : AA048648
21/06/2002 : AA048648
12/06/2001 : AA048648
16/05/2000 : AA048648
01/01/1997 : AA48648
01/01/1995 : AA48648
09/12/1993 : AA48648
01/01/1993 : AA48648
01/01/1992 : AA48648
01/01/1989 : AA48648
01/01/1988 : AA48648
01/01/1986 : AA48648

Coordonnées
FRANCOIS

Adresse
WEISTRAAT 9 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande