FRANK KIEKENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FRANK KIEKENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 432.846.068

Publication

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13174-0301-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12554-0556-016
11/04/2011
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LA IÀ e

*11056149*

Vo" beho

aan Belg Staag

NEERGELEGD

1 " ._ ...

-...,.r,.

304.1AMI2011

RECHT.$:U K VAN

KOOPHA. 11 E GENT

Ondernemingsnr : 0432.846.068

Benaming

(voluit) : FRANK KIEKENS

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9880 Aalter, Drogenbroodstraat 5

Onderwerp akte : omvorming VOF in BVBA

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 28 maart 2011, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING:De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zodat dit voortaan luidt als volgt: "De vennootschap heeft tot doel : - Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap BVBA Kantoor Kiekens te Aalter en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt. - De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking. - Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen. - Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en in dustriële handelingen stellen die rechtstreeks of on-recht,streeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen, en haar rechtsopvolgers ten welke titel ook, meegedeeld."

TWEEDE BESLISSING : De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zevenhonderd zestig euro vier en vijftig cent (E 18.760,54) om het te brengen van duizend tweehonderd negen en dertig euro zes en veertig cent (E 1.239,46) op twintigduizend (E 20.000,-) euro. Deze kapitaalsverhoging gebeurt door incorporatie van een zelfde bedrag uit de overgedragen winst van de vennootschap in het kapitaal van de vennootschap, zoals dit voorkomt op de Iaatste balans van de vennootschap afgesloten per 31 december 2010, zonder creatie van nieuwe aandelen. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast en verzoekt mij, notaris, te willen akteren dat het kapitaal van de vennootschap TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,-) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING: De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering van vennoten te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni. Als overgangsmaatregel wordt beslist dat de eerst-volgende algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni tweeduizend en elf.

VIERDE BESLISSING : De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgesteld op 7 februari 2011 in het kader van de voorgenomen omvorming van de vennootschap met in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bijlage de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2010 en verklaart geen opmerkingen te hebben.

VIJFDE BESLISSING: De vergadering neemt vervolgens kennis van het verslag van VGD bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 24 maart 2011 in het kader van de voorgenomen omvorming van de vennootschap, welk verslag besluit als volgt: "In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, de voorgenomen omvorming van de VOF "FRANK KIEKENS" tot de BVBA "FRANK KIEKENS" onderzocht. Uit de staat van activa en passiva per 31 december 20I0 blijkt een netto-actief van 231.450,94 EUR. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te steIlen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 231.450,94 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 1.239,46 EUR. Uit de ontwerpakte blijkt dat het kapitaal voorafgaand aan de omzetting zal verhoogd worden om het te brengen op 20.000 EUR zodat voldaan wordt aan het vereiste minimumkapitaal van een BVBA. In overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren die toepasbaar zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt geen certificatie van onzentwege in. Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

ZESDE BESLISSING: De vergadering beslist de vennootschap onder firma OM TE ZETTEN IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, zonder verandering in de samenstelling van het kapitaal, het aantal vennoten, de naam, de zetel, de duur, en het doel van de vennootschap. De aandeelhouders van de vennootschap onder firma kunnen hun aandelen ruilen als volgt : één aandeel van de vennootschap onder firma tegen één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZEVENDE BESLISSING: De vergadering neemt akte van het ontslag van de zaakvoerders in functie, met name de heer Frank Kiekens, en mevrouw Caroline Van Nieuwerburgh, beiden voornoemd, aang- e-'boden ingevolge de omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verklaart dat de goedkeuring van de jaarrekening door de eerstvolgende algemene vergadering zal gelden als kwijting voor het bestuur van de zaakvoerders.

ACHTSTE BESLISSING: De algemene vergadering beslist te benoemen als statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur: - de heer Frank Kiekens, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zijn benoeming zal in onderhavige statuten opgenomen en bevestigd worden.

NEGENDE BESLISSING: De algemene vergadering beslist de naam van de ven-nootschap te wijzigen zodat deze voortaan zal luiden "LINK2"

TIENDE BESLISSING: De vergadering beslist, de STATUTEN van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vervanging van de vorige statuten als volgt te bepalen: Bekendmaking bij uittreksel

1. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "LINK2"

2. Doel: De vennootschap heeft tot doel : - Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap BVBA Kantoor Kiekens te Aalter en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt. - De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking. - Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en

.ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bebouwde onroerende goederen. - Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het oordeel kundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of on-recht streeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen en haar rechtsopvolgers ten welke titel ook, meegedeeld.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Drogenbroodstraat 5.

4. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,-) en wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde.

6. zaakvoerders. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, al dan niet bezoldigde, zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders in functie moeten op elk moment minimum vijf en zeventig procent (75%) van de stemgerechtigde aandelen in het kapitaal bezitten. Elke benoeming van een zaakvoerder dient vooraf-gaandelijk door KBC Verzekeringen, en haar rechtsopvolgers ten welke titel ook, goedgekeurd worden. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Statutair zaakvoerder. de heer Frank Kiekens, voornoemd, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder. De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaak-voerder is onbeperkt en zijn ontslag zal slechts kunnen uitgesproken worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inacht neming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Bevoegdheid van de zaakvoerders : ledere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen op zich inzake de exclusieve samenwerking zoals voorzien in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap BVBA Kantoor Kiekens te Aalter.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van het zelfde kalenderjaar.

8. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand juni, om twintig uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

9. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve ééntiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven noten.





VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: - proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 28 maart 201 1, - verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passier per 31 december 2010 en verslag van de revisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 21.08.2015 15477-0072-011
19/07/1991 : GE149000
07/01/1988 : GE149000

Coordonnées
FRANK KIEKENS

Adresse
DROGENBROODSTRAAT 5 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande