FREANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.609.653

Publication

17/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 5 NOV. 2014

AFDag DENDERMONDE

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : FREANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Korte Bergstraat 3 te 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met

standplaats te Dendermonde, de 3 november 2014, blijkt dat:

1.Mevrouw Van Durme Maria, Christina, Juliana, geboren te Wetteren op 1 september 1954,

(rijksregistemummer 54.09.01 222-72), wonende te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 385/13, uit de echtgescheiden

en niet herhuwd.

2.De heer Piens Frederick, Hubert, Suzanne, geboren te Gent op 17 april 1979, (rijksregistemummer

79.04.17 243-61), wonende te 9340 Lede, Klinkaard 183, ongehuwd;

3.Mevrouw Piens Ann-Sofie, Rachel, Paul, geboren te Gent 19 januari 1984 (rijksregistemummer 84.01.19

292-36), wonende te 9230 Wetteren, Krommewegel 20, ongehuwd,

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "FREANS".

Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren, Korte Bergstraat 3.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België,

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlag en tot het

Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s),

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland,

De vennootschap heeft tot doek

1, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A.het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B.het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het táitoefenen van opdrachten en functies in om het even welke vennootschap;

C.het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alto handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

E.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

F.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G.het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

2, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

SG. Gog. GS

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- enfof verkopen zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik.

3_ Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen,

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en wordt vertegen-'woordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt: Zijn alhier tussengekomen:

-Mevrouw Van Durme Maria Christina, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vierhonderd euro (¬ 400,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volledig volstort en waarvoor haar vier aandelen (4) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Piens Frederick, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maat-schappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend achthonderd euro (¬ 9.800,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem achtennegentig (98) zonder nominale waarde warden toegekend.

Mevrouw Piens Ann-Softe, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend achthonderd euro (¬ 9.800,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden

volledig volstort en waarvoor haar achtennegentig aandelen (98) zonder nominale waarde worden toegekend,

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00),

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis Bank met kantoor te Wetteren, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 29 oktober laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-belaouden

aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 20 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand december om 17u op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgeno-'men worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één augustus tweeduizend veertien in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan vóór haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op dertig juni tweeduizend zestien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand december in het

jaar tweeduizend zestien.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS.

Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

a)de heer Piens Frederick, voornoemd, wonende te 9340 Lede, Klinkaard 183;

b)Mevrouw Piens Ann-Softe, voornoemd, wonende te 9230 Wetteren, Krommewegel 20

die hun mandaat uitdrukkelijk aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie inhoudende bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 13.01.2017, NGL 31.01.2017 17032-0263-013

Coordonnées
FREANS

Adresse
KORTE BERGSTRAAT 3 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande