FREDERIKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREDERIKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.462.461

Publication

21/12/2012
ÿþ Mod Wmd 17.1

li k 15 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

i 11



Oudenaarde

12 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0471.462.461

Benaming

(voluit) : FREDERIKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kokerellestraat 14 te 9680 Maarke-Kerkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 29/11/2012, heeft met éénparigheid van stemmen belist om:

-De vereffeningsrekeningen goed te keuren;

-Het ontslag als vereffenaar te aanvaarden van de heren De Backer Frederik en Hardies Frederik. Volledige

kwijting wordt hen verleend voor hun mandaat;

-De vereffening definitief af te sluiten en tevens dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan met

ingang vanaf 29/11/2012;

-1n uitvoering van artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, alle boeken en bescheiden

gedurende een termijn van tenminste vijf jaar bewaard worden te 9680 Maarke-Kerkem, Kokerellestraat 14.

Aldus opgesteld te Maarke-Kerkem op 2911112012.

De Backer Frederik, Hardies Frederik,

vereffenaar vereffenaar

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- kopie vonnis verdelingsplan dd. 29/11/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2012
ÿþA moa 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

06 JULI 2012

Griffie

Voor- IIN 1111111111111111111111111

behouden *12125924*

aan het

Belgisch

Staatsblad



nnexes du Moniteur belge

17/07/2012



Ondernemingsnr : 8E0471.462.461 Benaming (voluit) : FREDERIKX



(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kokerellestraat 14

9680 Maarke-Kerkem

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke {Sint F Maria-Horebeke) op 26 juni 2012

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten i! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREDERIKX", met maatschappelijke zetel te 9680 Maarke-Kerkem, Kokerellestraat 14, ondememingsnummer 0471.462.461,; rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot; x° ontbinding toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek vang, Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van activa en passiva, afgesloten op 30 april 2012.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan, lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De Clercq, optredend;; voor BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, over gemelde staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht' hebben de zaakvoerders van de BVBA FREDERIKX een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de,: vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 78.292, 79 euro en een' netto-actief van 62.623,95 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,' heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 30 april 2012 van de vennootschap' FREDERIKX BVBA, met maatschappelijk zetel te 9860 Maarkedal, Kokerellestraat 14, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden;. aan het vereffenen van de vennootschap.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de 'Ivooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Oudenaarde, 16 mei 2012';

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben, zowel van gezegde ver- slagen als van de bijgevoegde staat. Zij erkennen hiervan op voorhand een kopie ontvangen te hebben.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-ver-; baal, neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Tweede beslissing: Vervroegde ontbinding.

De algemene vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, die enkel nog zal bestaan ten behoeve van haar vereffening, en spreekt de invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing: Benoeming vereffenaar(s).

De algemene vergadering stelt als vereffenaars aan; de heren Frederik DE BACKER en Frederik HARDIES, beiden voornoemd, die elk afzonderlijk kunnen handelen en die aanvaarden.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De benoeming van de vereffenaars zal aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde beslissing: Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar(s).

De algemene vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe, voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Zij worden uitdrukkelijk en voor zoveel als nodig gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen ter bevestiging van hun benoeming.

Zij kunnen de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kunnen aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen verzaken; zij kunnen met of zonder betaling handlichting geven van aile inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslaglegging, verzet of andere beletselen. De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te stellen en mogen zich steunen op de geschriften van de vennootschap.

Onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kunnen de vereffenaars aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaars zal onbezoldigd zijn.

Vijfde beslissing : Ontslag en decharge zaakvoerders.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de beide zaakvoerders, de heren Frederik DE BACKER en Frederik HARDIES..

De vergadering verleent decharge aan de zaakvoerders voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Zesde beslissing : Aanpassing statuten.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap;

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "FREDERIKX".

Artikel 2

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes dü 1Vli niteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

,

Voor-

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

" algemene elektriciteitswerken

" de aan- en verkoop, handel zowel in het groot als in het klein, verhuring, herstelling en onderhoud van elektronische en elektrische toestellen en materialen, huishoudelijke toestellen en verwarmingsapparatuur, radio, televisie, video, hifi, parlefonie, verlichting, computers en satellietontvangers

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen

" Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuursmandaten

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt en het op lange termijn aanhouden en beheren van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven

" het uitbaten van een of meer bakkeren (zowel koude als warme bakker), in de meest ruime zin van het woord, waarbij hier wordt verstaan de productie van alle soorten brood, gebak, suikergoed, chocolade, ijsbereidingen en aanverwante voedingswaren met het oog op de verkoop hiervan, zowel in groot- als in kleinhandel

" verkoop van belegde broodjes met of zonder verbruik ter plaatse

onderneming voor het verrichten van klein- en groothandel in brood- en banketbakkerswerk, suikerwerk, confiseries, zuivelproducten, koffie, thee, frisdranken, choco- en chololadeproducten, confituren, ijs, ...

" het uitbaten van een verbruikssalon

" onderneming voor het aankopen en plaatsen van automaten en uitbating van deze automaten door vullen en verkoop van brood- en banketproducten, dranken en snoep,

" onderneming voor catering

ª% onderneming voor het exploiteren van verkooppunten, zogenaamde koude bakker, waarbij de gekochte en gefabriceerde waren worden geleverd aan deze verkooppunten, die deze verkooppunten uitbaten

" de uitbating van alles wat betrekking heeft met de horeca, zoals daar zijn, zonder beperking door opsomming, sp jshuizen, verbruikssalons, al den niet met raamverkoop, cafés, tavernes, clubs, bars, restaurants, frituren, hotels, drankgelegenheden, traiteurdiensten, , ..

" het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, tearooms, restaurants, hotels

" het inrichten van banketten, feestelijkheden, tentoonstellingen, ...

" de bereiding, de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en alle aanverwante producten

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over' ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen. Zij kan zich borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap ÿ rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Artikel 4 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarke-Kerkem, Kokerellestraat 14 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderdvijftig euro 3

(¬ 18.750,00).

Net wordt vertegenwoordigd door 250 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder 1/25e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige indivi-

duele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en

jegens derden.

Elk der vereffenaars beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en vol-

gende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goed-

keuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde kalenderjaar.

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de

laatste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om 16 u. "

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 9

Br worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11

In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van °. koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafre-

Op de laatste blo. van Luik C3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t " Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

R

mod 11.1

kening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen-en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars: decharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Als bijzondere gemachtigde wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige en bij andere administraties.

A Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel.

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder + staat van activa en passiva

verslag van de bedrijfsrevisor

bevestiging van benoeming van de vereffenaars door de voorzitter van de rechtbank

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0449-012
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.06.2011 11244-0372-013
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 07.07.2010 10283-0526-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 24.07.2009 09471-0399-023
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 15.09.2008 08737-0287-013
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 16.08.2007 07573-0205-012
06/04/2007 : GE195538
10/07/2006 : GE195538
27/07/2005 : GE195538
13/07/2004 : GE195538
19/11/2003 : GE195538
28/11/2002 : GE195538
29/03/2000 : GEA023484

Coordonnées
FREDERIKX

Adresse
KOKERELLESTRAAT 14 9680 MAARKE-KERKEM

Code postal : 9680
Localité : Maarke-Kerkem
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande