FREDKAT

Divers


Dénomination : FREDKAT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.477.842

Publication

10/06/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 m E l 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0553 ÿi Oc

Benaming

(voluit) FredKat

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Riedekens 59 te 9700 Ename (Oudenaarde)

(volledig adres)

Onderwero akte : Oprichting

Op heden 20 mei 2014 zijn de comparanten :

1. Blomme Katrien, geboren te Gent op 11 augustus 1979, wonende te 9700 Ename , Riedekens 59

2. Frederic de Clippele, geboren te Kapellen op 4 maart 1975, wonende te 9700 Ename, Riedekens 59

overeengekomen onder hen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een; vennootschap onder firma (BV VOF)

Artikel 1 Naam - Rechtsvorm

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming "FredKat n. De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, afgekort BV VOF.

Artikel 2 Zetel

De vennootschapszetel is gevestigd te 9700 Ename, Riedekens 59.

De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst door een eenvoudige beslissing van de

zaakvoerders. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door

eenvoudige beslissing van de bestuurders.

Artikel 3 Duur

, De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 4 Vennoten

De vennoten zijn Blomme Katrien en de Clippele Frédéric, voornoemd, zijn hoofdelijk en onbeperkt

aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld in tien aandelen:

- Comparant 1 heeft ingetekend op vijf aandelen, volledig in geld volstort;

- Comparant 2 heeft ingetekend op vijf aandelen, volledig in geld volstort.

Artikel 6 Begin en einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar heeft aanvang op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Artikel 8 Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die, individueel, naam van de vennootschap, alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders voeren hun opdracht individueel en zonder financiële vergoeding uit tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9 Jaarvergadering

De jaarvergadering vindt plaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de eerste maandag van

de maand mei die geen feestdag is om 17uur.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

Artikel 10 Vergoeding van de vennoten en anderen

De zaakvoerders zijn gemachtigd een redelijke vergoeding te verstrekken aan de verpleegkundigen,

eventuele andere medewerkers en derden voor de geleverde diensten.

De eventuele vergoeding voor de zaakvoerders wordt bepaald door de algemene vergadering..

Artikel 11 Ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot

hun aandelen, Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten

Artikel 12 Doel

De vennootschap heeft als doel zowel voor haar eigen rekening ais voor de rekening van derden, in België en/of het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

-het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten voor het verlenen van verpleegkundige verzorging, verpleegkundige reisbijstand, urgentieverpleegkunde en alle diensten die daarmee verband houden in de meest ruime zin begrepen. Met dien verstande dat de verpleegtechnische prestaties enkel door verpleegkundigen gebeuren en met respect voor de ethische en wettelijke bepalingen, onder meer betreffende het beroepsgeheim . De honoraria voor de verpleegkundige verstrekkingen worden geïnd voor rekening van de vennootschap en deze kan de verstrekker een vergoeding geven voor de door hem verrichte prestaties.

-Het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en commercialiseren van producten zowel tastbare producten als informatica toepassingen evenals diensten die bijdragen tot het borgen of verbeteren van de autonomie en levenskwaliteit van patiënten, ouderen, kinderen en andere bijzondere doelgroepen. Deze activiteiten kunnen onder meer betrekking hebben tot, het stimuleren of begeleiden van gezonde voeding, recreatieve beweging en geestelijke gezondheidzorg indoor en outdoor.

-Het verlenen van alle diensten op het vlak van adviesverstrekking, expertise, enzovoort die rechtstreeks of onrechtstreeks op voorgaande betrekking hebben.

-Het verrichten van alle consultancyopdrachten en logistieke ondersteuning met inbegrip van data vergadering en analyse, kartering, numerieke modelering, in verband met wetenschappelijk onderzoek en studies ten behoeve van artsen, verpleegkundigen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, universiteiten, farmaceutische instellingen, verzekeringen, overheden en overheidsinstellingen.

-Het uitoefenen van management-, consulting, beheer en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen binnen het specifieke expertise domein van de vennootschap,

-Deze activiteiten kunnen uitgevoerd worden in een praktijk, kantoor of labo ingericht door de vennootschap, in een ziekenhuis, een rust-of bejaardentehuis, in het om het even welke verpleeg- of verzorgingsinstelling of bij de patiënten thuis.

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig kan zijn voor de vermelde activiteit.

-Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige medische-, communicatie- en onderzoeksapparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen aan te schaffen die noodzakelijk en bevorderlijk zijn voor het uitoefenen van de beroepsactiviteiten,

-Het participeren aan vormingen, georganiseerd door derden, om competenties te verhogen, noodzakelijk om de doelstelling van de onderneming na te streven en te borgen zoals verpleegkundige en andere zorgverstrekker zich verder te laten bekwamen teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitvoering in optimale omstandigheden mogelijk te maken. Bestuurders en/of andere medewerkers, kennis en competenties te verschaffen om competitief te innoveren en ondernemen.

-De (co)organisatie van seminaries, cursussen, congressen, symposia, evenementen, studiereizen en andere activiteiten op medisch /farmaceutisch vlak.

-Het voeren van communicatie, public relations, informatie-& marketingcampagnes en alles wat daarmee een verband houdt, evenals het participeren aan events, georganiseerd door derden, om de visibiliteit en netwerking, noodzakelijk of wenselijk om de doelstelling van de onderneming na te streven en te borgen door de mogelijkheid te scheppen om medewerkers, bestuurders en/of vennoten om in contact te komen met personen op bepaalde sleutelfuncties of met bepaalde bijzondere expertise of kennissenkring ten einde de vennootschap haar activiteiten, die zulks netwerken vereisen, optimaal te verwezenlijken.

-De vennootschap Kan deelnemen aan de oprichting van een vennootschap en/ of er vennoot van worden om deze doelstellingen na te streven.

-De vennootschap kan aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende goederen van welke vorm ook, evenals van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen aankopen en beheren in die mate dat het burgerlijk karaktervan de vennootschap niet wijzigt.

w

-De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, bestuursmandaten opnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap kan onroerende goederen aanwerven, beheren, huren, verhuren, verkopen en beheren, met inbegrip van handelingen die het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium beogen om de waarde van deze te behouden of te bevorderen zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken. (onderhoud & verbouwingen) en het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt.

-Het ter beschikking stellen van haar onroerende goederen voor aile activiteiten.

De vennootschap mag alle verrichtingen, activiteiten en rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende activiteiten en rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen, vergemakkelijken of uit te breien, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Voor-

ehpud n

aan h-et

Belgisch

Staatsblad

Artikel 13 Betwistingen

Ernstige verschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg gearbitreerd worden door een college van drie scheidsrechters. Deze drie scheidsrechters worden aangeduid als volgt elke geschil voerende partij duidt een scheidsrechter aan. De aldus aangeduide scheidsrechters duiden op hun beurt de derde scheidsrechter aan.

Overgangsbepalingen

1, Eerste boekjaar

Datum oprichting tot 31/12/2015.

2. Eerste jaarvergadering

Eerste maandag van de maand mei die geen feestdag is om 17uur in 2016

3. Zaakvoerders

Mevrouw Blomme Katrien en de heer de Clippele Frederic worden benoemd ais zaakvoerder, die bij deze

hun mandaat aanvaarden.

4. Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten, door één van hen aangegaan sinds 20105/2014 in naam van de vennootschap en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hocgte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder(s) alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan LeadService Comm.V, ondernemingsnummer 0821.029,477, met ais zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit , te verzekeren,

Aldus opgemaakt in 3 originelen op 20/05/2014 waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen,

Blomme Katrien, de Clippele Frederic,

VENNOOT VENNOOT

ZAAKVOERDER ZAAKVOERDER

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : ftocto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FREDKAT

Adresse
Zetel : Riedekens 59 te 9700 Ename (Oudenaarde)

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande