FRIGITAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FRIGITAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.760.253

Publication

30/09/2014
ÿþ ModWQrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

I 9 SEP. 2011i



IQ III IQ II III I II I

*14177809*

II



AFDELING eliftb@RMONDE









Ondernemingsnr : 0432760253

Benaming

(voluit) : FRIG1TAL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Sterherenstraat I te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte:. Wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen de maatschappelijke

zetel te verplaatsen naar Jeruzalemstraat 33 Bus 2 te 9450 Haaitert.

En dit met ingang vanaf 15/09/2014.

De Brouwer Willem,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2012
ÿþr, Motl Word 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t Il1It QII tuit liiti It litli VIII Viii t tilt

" iaisoa~s*

r

1 bel

a

Be Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

17 SEP, 2012

DEfeeRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0432.760.253

Benaming

(voluit) : FRIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STERHERENSTRAAT 1 - 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING NIEUWE BESTUURDER

Op de buitengewone algemene vergadering van 30/11/2011 werd met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing goedgekeurd:

Het ontslag van de heer Vertongen Jean wonende in de Boudewijnlaan 32 te 8300 Knokke-heist ais bestuurder werd aanvaard en dit vanaf 01/12/2011

De benoeming van een nieuwe bestuurder mevrouw Monsieur Gina wonende in de sterherenstraat 1 te 9300, de benoeming gaat in op 01/12/2011.

De Brouwer Willem

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.09.2012 12568-0416-014
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 02.07.2011 11253-0232-014
18/05/2011
ÿþ0432.760.253

"FRIGITAL"

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

9300 Aalst, Geraardsbergsestraat, 57.

A. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-UITDRUKKING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO-WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL-AANVAARDING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN-BENOEMING VAN EEN NIEUWE BESTUURDER-UITVOERINGSMACHTEN; B. RAAD VAN , BESTUUR-BENOEMING VAN EEN GEDELEGEERD BESTUURDER-BEKRACHTIGING VAN DE HANDELINGEN DIE REEDS WERDEN GESTELD DOOR DE GEDELEGEERD BESTUURDER-BEKRACHTIGING VAN DE HANDELINGEN GENOMEN DOOR DE RAAD VAN BESTUUR-UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van tweeëntwintig april tweeduizend en elf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene, vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap FRIGITAL met maatschappelijke zetel te B 9300 Aalst Geraardsbergsestraat 57 ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het: ondernemingsnummer BTW BE (0)432.760.253/RPR Dendermonde.

Vennootschap opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos, destijds te; Knokke-Heist, op 10 december 1987, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 januari daarna onder het nummer 8810105-16.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos, destijds te Knokke-Heist, op 15 april 1996, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna onder het nummer 960507-268.

Waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar het voormelde adres ingevolge een beslissing van de raad van bestuur die werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna; onder het nummer 09054831.

I. Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

BESLUITEN

Uitdrukking en omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal dat op heden nog is uitgedrukt in; Belgische franken uit te drukken in euro en in de statuten op te nemen dat het maatschappelijk kapitaal; 80.565,40 euro bedraagt.

Wijziging van de maatschappelijke zetel.

Voorstel om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar B-9300 Aalst Sterherenstraat 1.

Wijziging van het maatschappelijk doel.

Voorafgaand verslag

De Voorzitter wordt door de algemene vergadering ontslagen lezing te geven van het in de agenda vermelde verslag. De aandeelhouders erkennen voorafgaand aan heden een afschrift te hebben ontvangen van het betrokken verslag evenals er kennis van te hebben genomen, zijnde: het verslag van de raad van bestuur opgemaakt conform artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. Aan dit verslag werd een staat gehecht de dato 31 maart 2011 die een samenvatting geeft van de actieve en passieve situatie van de vennootschap.

Het betrokken verslag wordt in bijlage aan de onderhavige akte gehecht na "ne varietur te zijn ondertekend door de comparant en Ons, Notaris.

Beslissing om het maatschappelijk doel te vervangen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

__..__....

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Motl 2.1

Lurk B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GFIfr-r R H BKnK-

VA_N KOOPHANDEL

- 6. 05. M11

DEN DE RG?if!J DE

*110]4794"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing om het maatschappelijk doel te wijzigen en te vervangen door de tekst vermeld onder Titel C van de agenda, te weten:

"De vennootschap heeft tot doel:

1° de in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel van alle frigo- en diepvriesmaterialen aan voortverkopers, frigoristen, installateurs en supermarktketens, alsook winkelmachines en winkelinstallaties alsmede alle eventuele vervangstukken daarop betrekking hebbende en verder alle aanverwante bedrijvigheden;

2° de aankoop, verkoop, ruil van onroerende en roerende goederen, creatie of afstand van onroerende zakelijke rechten, in verhuur stelling en/of in verhuumeming van alle onroerende en roerende goederen en onroerende zakelijke rechten, verdeling en verkaveling van onroerende goederen;

3° leningen aangaan of toestaan, zich borgstellen (zelfs in de vorm van een hypotheek), aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

4° het beheren van ondernemingen en vennootschappen; de vennootschap mag mandaten uitoefenen van bestuurder, van vereffenaar of alle andere mandaten in ondernemingen of vennootschappen.

Alsook het uitgeven van werken in onderaanneming die verband houden met dit doel. De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen welke zij ter verwezenlijking van haar doel mag laten oprichten.

De vennootschap kan haar beschikbare kapitaal investeren in roerende waarden, zelfs indien deze afkomstig zijn van vennootschappen die geen rechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan, in de breedste zin van het woord, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële of andere handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.of die de verwezenlijking ervan in de hand kunnen werken, en zij kan zich in dit verband op allerlei wijzen interesseren voor alle ondernemingen of vennootschappen."

Aanvaarding van volledig nieuwe statuten.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herwerken en bijgevolg volledig nieuwe statuten goed te keuren, zonder evenwel over te gaan tot de wijziging van de maat-schappelijke benaming, het maatschappelijk kapitaal (behoudens de omzetting en uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro), de looptijd van het maatschappelijk boekjaar en de datum en het uur van de gewone algemene vergadering teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met enerzijds, het Wetboek van Vennootschappen en de wetgeving inzake corporate governance en anderzijds, de besluiten authentiek vastgesteld hiervoor.

De volgende statuten worden goedgekeurd, hierna weergegeven bij uittreksel:

BENAMING

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "FRIGITAL".

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of de afkorting "NV", de maatschappelijke zetel, het ondememingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en desgevallend de vermelding dat de vennootschap in vereffening is.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-9300 Aalst Sterherenstraat 1.

De raad van bestuur mag beslissen om de zetel te verplaatsen met inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, in België of het buitenland, dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, bedrijfszetels, administratieve zetels of bijkantoren vestigen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1° de in- en uitvoer en de groot- en kleinhandel van alle frigo- en diepvriesmaterialen aan voortverkopers, frigoristen, installateurs en supermarktketens, alsook winkelmachines en winkelinstallaties alsmede alle eventuele vervangstukken daarop betrekking hebbende en verder alle aanverwante bedrijvigheden;

2° de aankoop, verkoop, ruil van onroerende en roerende goederen, creatie of afstand van onroerende zakelijke rechten, in verhuur stelling en/of in verhuumeming van alle onroerende en roerende goederen en onroerende zakelijke rechten, verdeling en verkaveling van onroerende goederen;

3° leningen aangaan of toestaan, zich borgstellen (zelfs in de vorm van een hypotheek), aval verfenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

4° het beheren van ondernemingen en vennootschappen; de vennootschap mag mandaten uitoefenen van bestuurder, van vereffenaar of alle andere mandaten in ondernemingen of vennootschappen.

Alsook het uitgeven van werken in onderaanneming die verband houden met dit doel. De vennootschap mag voorzien in de supervisie, het beheren, het raadgeven en controleren van filialen welke zij ter verwezenlijking van haar doel mag laten oprichten.

De vennootschap kan haar beschikbare kapitaal investeren in roerende waarden, zelfs indien deze afkomstig zijn van vennootschappen die geen recht-streeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan, in de breedste zin van het woord, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële of andere handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan in de hand kunnen werken, en zij kan zich in dit verband op allerlei wijzen' interesseren voor alle ondernemingen of vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van 80.565,40 euro en is vertegenwoordigd door 325 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 325, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en elk dezelfde rechten en voordelen toekennen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) le-den, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap evenwel is opgericht door twee (2) personen of indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de bepaling van deze statuten die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, op gevolg te hebben.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van zijn directiecomité of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij 1 zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de al-gemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien een plaats van bestuurder openvalt, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij f zij vervangt. De algemene vergadering zal in haar eerstvolgende bijeenkomst beslissen over de definitieve benoeming. Indien meerdere plaatsen van bestuurders openvallen, hebben de overblijvende leden van de raad van bestuur het recht om voorlopig in alle openvallende vacatures tegelijk te voorzien.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die afzonderlijk mogen optreden. Indien een persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij 1 zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij / zij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen waaraan hij zijn bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder alleen optredend.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers, die aangesteld zijn door de raad van bestuur.

Het bestuurdersmandaat wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behbuden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om elf

" uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het i document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op één en dertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar. RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één / tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

" van de nettowinst. "

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van hun benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft. ls daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 167 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Benoeming van een nieuwe bestuurder.

De algemene vergadering beslist om de volgende persoon te benoemen tot bestuurder van de vennootschap met retroactieve werking tot op 1 januari 2009: Mijnheer DE BROUWER Willem Petrus Arthur geboren te Aalst op 29 januari 1962, NN: 620129-341-01 en titularis van de identiteitskaart met nummer 5907819443-08, wonende te B-8300 Knokke-Heist Lippen-slaan 99/bus 2.1.

De algemene vergadering beslist bovendien om de handelingen die werden gesteld door Mijnheer DE BROUWER Willem in zijn hoedanigheid van bestuurder sedert 1 januari 2009 tot op heden te bekrachtigen. Uitvoeringsmachten.

De algemene vergadering verleent:

- aan de raad van bestuur alle machten teneinde de voorafgaande besluiten uit te voeren;

- aan Mijnheer De Brouwer Willem, en haar aangestelden en bedienden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondememingsloket, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties en aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen, schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van zowel het huidige mandaat als alle wijzigingen, doorhalingen, mededelingen die nog dienen te geschieden bij de voormelde diensten uit te voeren.

Il. De vergadering van de raad van bestuur van zelfde vennootschap AFRIGITAL", geldig samengesteld, heeft beslist met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

Benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur beslist te benoemen in dehoedanigheid van gedelegeerd bestuurder: Mijnheer DE BROUWER Willem Petrus Arthur geboren te Aalst op 29 januari 1962, NN: 620129-341-01 en titularis van de identiteitskaart met nummer 590-7819443-08, wonende te B-8300 Knokke-Heist Lippenslaan 99/bus 2.1 en dit met retroactieve werking tot op 1 januari 2009.

Bekrachtiging van de handelingen die reeds werden gesteld door de gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur beslist om alle handelingen die werden gesteld door Mijnheer DE BROUWER Willem in i zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder sedert 1 januari 2009 te bekrachtigen.

Bekrachtiging van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist om, voor zover als noodzakelijk, alle handelingen en beslissingen gesteld en genomen door de raad van bestuur sedert 1 januari 2009 te bekrachtigen.

Uitvoeringsmachten.

De raad van bestuur beslist aan notaris Koen De Puydt alle bevoegdheden toe te kennen om over te gaan tot de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de benoeming van Mijnheer DE BROUWER

" Willem tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief;

- een expeditie van de akte `Buitengewone Algemene Vergadering";

- een titelblad "Vaststelling Nieuwe Tekst der Statuten".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2015
ÿþ Mal word 11.1

rai i_kiBâ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

be in ni

a

Bt

st~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

5 NIIT 2015

Griffie

AFDCLII'!G DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 4432764253

Benaming

(voluit) : FRIGITAL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JERUZALEMSTRAAT 33/2 TE 9450 HAALTERT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslagen en benoemingen

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag van Dhr. De

Brouwer Willem als gedelegeerd bestuurder en bestuurder met ingang van 01/01/2015 met terugwerkende

kracht.

De buitengewone algemene vergadering herbenoemt de bestuurder Dhr. Kristof de Brouwer voor een

periode van 6 jaar met ingang van 01/01/2015 met terugwerkende kracht,

Zijn mandaat wordt onbezoldigd met ingang van 0110412015.

Mevrouw Gina Monsieur wordt benoemt als gedelegeerd bestuurder en bestuurder met ingang van

01/01/2015 voor een periode van 6 jaar.

Deze beslissingen gaan unaniem in vanaf 2610212015,

De Brouwer Willem

Ontslagnemend gedelegeerd bestuurder

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 12.07.2010 10302-0203-015
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 03.09.2009 09752-0021-011
15/04/2009 : BG066150
09/09/2008 : BG066150
22/08/2007 : BG066150
05/09/2006 : BG066150
27/07/2005 : BG066150
17/02/2005 : BG066150
27/12/2004 : BG066150
27/02/2003 : BG066150
08/09/2001 : BG066150
20/04/2000 : BG066150
20/01/1999 : BG066150
01/01/1997 : BG66150
21/04/1995 : BG66150
22/01/1994 : BG66150
01/01/1993 : BG66150
20/06/1989 : BG66150
05/01/1988 : BG66150
14/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FRIGITAL

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 13 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande