FRIGNE.BE

Société en commandite simple


Dénomination : FRIGNE.BE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 893.923.789

Publication

31/12/2013
ÿþ1" AocIViord iii

11111 IM11111,11.1111111

LUjj ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

17 DEC. 2o3

RECHTBANK VAN

KOOPHAN@ÉnfE GENT

Ondernemingsnr : 0893.923.789

Benaming

(voluit) Frigne.be

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Kleine Broekstraat 4, 9030 Gent (Marlakerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging en wijziging statuten

Uittreksel uit de algemene vergadering van 16 december 2013

Na beraadslaging en beslissing werd door de algemene vergadering volgende beslissingen genomen:

1. De vergadering stelt vast dat er volgens de %IO& 01/04/2013 laatst goedgekeurde jaarrekening voldoende belaste reserves voorhanden zijn om een tussentijds dividend ten belope van vijiligduizend EUR (E 50.000,00) te kunnen toekennen.

De vergadering beslist vervolgens over te gaan tot toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijftigduizend EUR (E 50.000,00), waarbij zij de zaakvoerder machtigt tot betaling van de, roerende voorheffing ten belope van tien procent van het voormelde tussentijds dividend.

Alle aandeelhouders verklaren de intentie te hebben om minstens het verkregen bedrag, onverwijld en ten laatste op 31/12/2013, aan te wenden om het kapitaal te verhogen ove reenkomstig art. 537 WIB 92.

2. De vergadering beslist het voormelde tussentijds dividend heden betaalbaar te stellen.

3. a. De vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, met een bedrag gelijk aan negentig procent van het voormelde tussentijds dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van vijfenveertigduizend EUR (E 45.000,00), om aldus het kapitaal te brengen van vijftienduizend EUR (E 15.000,00) tot zestigduizend EUR (E 60.000,00), met uitgifte van 300 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, rekening houdend met het feit dat alle aandeelhouders voorafgaandelijk hebben meegedeeld dat zij de intentie hebben om het hen uitgekeerde netto-bedrag van het voormelde tussentijdse dividend integraal aan te wenden voor de kapitaalverhoging, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting.

b. De aandeelhouders verklaren:

Cdat zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en van de financiêle toestand van de vennootschap Che netto-bedrag van het hen toegekende tussentijds dividend in de vennootschap te willen inbrengen nhun schuldvordering, ontstaan door toekenning van het tussentijds dividend, voor een bedrag van

vijfenveertigduizend EUR (E 45.000,00) onmiddellijk over te dragen aan de vennootschap met het oog op de

voormelde kapitaalverhoging.

c. Als vergoeding voor deze inbrengen beslist de algemene vergadering 300 nieuwe aandelen toe te kennen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

- Aan de heer Frigne Dirk, voornoemd, worden 297 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

- Aan mevrouw Daeren An, voornoemd, worden 3 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

4. De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

Op de laatste blz. van Luik e, vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. De vergadering stelt vast dat als gevolg van bovenstaande kapitaalverhoging, liet kapitaal thans vastgesteld is op zestigduizend EUR (E 60.000,00) vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit vervolgens artikel 5 van de statuten te vervangen door hiernavolgende tekst.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 60.000,00 EUR en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 400 aandelen, die leder 1/400 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 15.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De algemene vergadering van 16 december 2013 verhoogde het kapitaal met vijfenveertigduizend EUR (E 45.000,00) om het te brengen op zestigduizend EUR (¬ 60.000,00) door inbreng in natura met creatie van 300 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Al de voormelde beslissingen werden genomen bij eenparigheid van stemmen.

De dagorde uitgeput zijnde, en gezien geen vragen meer worden gesteld, verklaart de voorzitter na voorlezing en goedkeuring en ondertekening van onderhavig proces-verbaal, voor geheven.

Gedaan te Gent (Mariakerke)

Dirk Frigne

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: de gecoördineerde statuten

.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staat blad - 31/12/2Q11-_Annexes_duMnnitenr_belge.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRIGNE.BE

Adresse
KLEINE BROEKSTRAAT 4 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande