FRIGOMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRIGOMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.078.862

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 29.04.2014 14106-0565-013
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.04.2013 13097-0313-013
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 02.04.2012 12079-0181-011
19/10/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 9270 Laarne-Kalken, Nerenweg 168

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL, KAPITAALVERHOGINGEN EN

KAPITAALVERMINDERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken, gemeente Laarne, op: 29 september 2011, geregistreerd te Wetteren op 4 oktober 2011, blijkt dat de enige vennoot, handelend als; buitengewone algemene vergadering der vennoten van de BVBA FRIGOMAR, Nerenweg 168, 9270 Laame-. Kalken, de volgende beslissingen heeft genomen:

De enige vennoot besloot het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het Artikel 3. DOEL te: vervangen door de volgende tekst:

«De vennootschap heeft tot doel:

De vervaardiging, omvorming, plaatsing en onderhoud van alle mogelijke toestellen inzake verwarming, koeling en ventilatie, waaronder warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, enzovoort. Groot- en kleinhandel, huur en verhuur van alle grondstoffen, producten, benodigdheden, toeleveringen, installaties en werktuigen welke verband houden met voormelde activiteiten zonder limitatief bedoeld te zijn, dit alles zowel, voor eigen rekening als voor derden zowel in industrie, openbare als in privégebouwen of aangelegenheden. Alle handelingen inzake verwarming en sanitair en elektriciteit met betrekking tot voormelde activiteit.

De vennootschap heeft verder tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met: derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het opbouwen van het; patrimonium van de vennootschap en het beheren ervan in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen zowel in roerende als in onroerende handelingen.

Tevens zal de vennootschap alle handelingen kunnen stellen welke betrekking hebben op aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, met andere woorden, tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen stellen zowel van commerciële, industriële, onroerende en roerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat dat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zo zal zij deelnames kunnen verwerven in andere vennootschappen, en zal zij ais bestuurder kunnen: fungeren. Zij zal zich kunnen borgstellen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire. onderpanden verstrekken.»

Eerste kapitaalverhoging:

De conclusies van het verslag opgesteld door de Burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren,; met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

« 9. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert bedrijfsrevisor werd op 8 juni 2011 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Frigomar om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van. het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voomoemde vennootschap. door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk een schuldvordering voor een totaal bedrag van ¬ 136.650,39.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

'de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA Frigomar verantwoordelijk is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11157910*

Ondernemingsnr : 0466.078.862 Benaming

(voluit) : FRIGOMAR

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GRIFFiE RECi-i i ~

VAN KOOPHANDEL

d 7. 10. 2011

DENDER MONDE

GlrIffk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 5.513 aandelen op naam van de BVBA Frigomar is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De verstrekte vergoeding dient echter beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële saneringspolitiek van de BVBA Frigomar.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag ogenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 29 september 2011

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Filip Cobert

Bedrijfsrevisor»

De enige vennoot besloot om het maatschappelijk kapitaal mei honderd zesendertigduizend zeshonderd vijftig euro negenendertig cent (136.650,39 EUR) te verhogen om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op honderd vijfenvijftigduizend tweehonderd tweeënveertig euro veertig cent (155.242,40 EUR) te brengen door inbreng door de heer Van de Velde Martin, wonende te 9270 Laarne-Kalken, Heirweg 34, van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van honderd zesendertigduizend zeshonderd vijftig euro negenendertig cent (136.650,39 EUR).

Deze inbreng werd vergoed door de gezamenlijke creatie van vijfduizend vijfhonderd dertien (5.513) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die in de resultaten van het lopende boekjaar zullen deelnemen pro rata temporis; deze aandelen werden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Tweede kapitaalverhoging:

De conclusies van het verslag opgesteld door de Burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld, worden hierna letterlijk weergegeven:

« 10. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert bedrijfsrevisor werd op 8 juni 2011 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Frigomar om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura, namelijk activabesianddelen toebehorend aan de heer Van de Velde Martin.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA Frigomar verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte gemengde vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 71.171,95 bestaat enerzijds uit de toekenning van 840 aandelen aan de heer Van de Velde Martin voor een fractie van 20.823,55 EUR en anderzijds de inschrijving op een rekening-courant op naam van de heer Van de Velde Martin voor een totaal bedrag van 50.348,40 EUR.

De toegepaste methoden van waardering van de eigen opgebouwde goodwill zijn niet bedrijfseconomisch verantwoord, maar ondergetekende neemt akte van de wil van de overlatende en overnemende partij om deze activa te waarderen tegen een symbolische-waarde van 1,00 EUR.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 29 september 2011

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(volgt de handtekening)

Filip Cobert

Bedrijfsrevisor»

De enige vennoot besloot om het maatschappelijk kapitaal met twintigduizend achthonderd drieëntwintig

euro vijfenvijftig cent (20.823,55 EUR te verhogen om het van honderd vijfenvijftigduizend tweehonderd

tweeënveertig euro veertig cent (155.242,40 EUR) op honderd zesenzeventigduizend vijfenzestig euro

vijfennegentig cent (176.065,95 EUR) te brengen door inbreng in natura de hierna beschreven

activabestanddelen toebehorend aan de eenmanszaak van de heer Van de Velde Martin, gevestigd te 9270

Laarne-Kalken, Nerenweg 168 (ondernemingsnummer 647.257.442) voor een totale waarde van

éénenzeventigduizend honderd éénenzeventig euro vijfennegentig cent (71.171,95 EUR).

Deze inbreng werd als volgt vergoed:

- enerzijds door de creatie van achthonderd veertig (840) aandelen op naam, zonder nominale waarde, met

een totale waarde van twintigduizend achthonderd drieëntwintig euro vijfenvijftig cent (20.823,55 EUR), die

identiek zijn aan de bestaande aandelen en die in de resultaten van het lopende boekjaar zullen deelnemen pro

rata temporis; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend;

- anderzijds door een rekening-courant in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

FRIGOMAR op naam van de heer Van de Velde Martin ten bedrage van vijftigduizend driehonderd

achtenveertig euro veertig cent (50.348,40 EUR).

De heer Van de Velde Martin, voornoemd, verklaarde de volgende activabestanddelen van zijn

eenmanszaak in de vennootschap in te brengen:

Activabestanddelen

- Naambekendheid, faam en reputatie (goodwill), ten bedrage van één euro (1,00 EUR),

- Installaties, machines en uitrusting, ten

bedrage van vierduizend vijfhonderd tweeënvijftig

euro vijfennegentig cent (4.552,95 EUR),

Meubilair en informatica uitrusting, ten

bedrage van duizend negenhonderd zesennegentig

euro negenennegentig cent (1.996,99 EUR),

- Voorraden, ten bedrage van vierenzestigduizend zeshonderd eenentwintig euro één cent (64.621,01

EUR),

Totaal, éénenzeventigduizend honderd éénen

zeventig euro vijfennegentig cent (71.171,95 EUR).

Kapitaalvermindering:

De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, te verminderen

met een bedrag van honderd zevenenvijftigduizend vijfhonderd vijftien euro vijfennegentig cent (157.515,95

EUR), teneinde het te brengen van honderd zesenzeventigduizend vijfenzestig euro vijfennegentig cent

(176.065,95 EUR) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en zonder vernietiging van

aandelen. De vergadering besloot dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk

gestort kapitaal.

Vervanging van het aantal aandelen:

De enige vennoot besloot de zevenduizend honderd en drie (7.103) aandelen te vervangen door duizend

(1.000) aandelen.

Wijziging van het Artikel 5.  KAPITAAL.:

De enige vennoot besloot om het Artikel 5.  KAPITAAL. van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voimacht coördinatie van de statuten:

De enige vennoot verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van

de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht voor de administratieve formaliteiten:

De enige vennoot verleende bijzondere volmacht aan het Boekhoudkantoor Vervaet BVBA, Lepelstraat

76,9270 Laarne, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

e

-a Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris Guy Danckaert





Gelijktijdig hiermee neergelegd:

Expeditie, verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva, verslagen van de

zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, de gecoördineerde statuten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t111~umw~w~~m~~l~u

*11111692

Ondernemingsnr : 0466.078.862

Benaming

(voluit) : DIFOCA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NERENWEG 168, 9270 LAARNE-KALKEN

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING-WIJZIGEN VAN HET BOEKJAAR EN VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Guy Danckaert met standplaats Laame-Kalken op 29 juni 2011, geregistreerd te Wetteren op 1 juli 2011, blijkt dat de enige vennoot, handelend in zijn hoedanigheid van

" algemene vergadering, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «DIFOCA» met zetel te

9270 Laarne-Kalken, Nerenweg 168, de volgende beslissingen heeft genomen:

Naamwijziging:

De enige vennoot besloot de naam van de vennootschap te wijzigen in «FRIGOMAR» met ingang vanaf 29

juni 2011.

Het Artikel 1. - RECHTSVORM  NAAM. werd vervangen door de volgende tekst:

«De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «FRIGOMAR».»

Wijzigen van het boekjaar:

De enige vennoot besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af

te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De enige vennoot besloot de eerste alinea van het ARTIKEL 24.  BOEKJAAR  JAARREKENING 

JAARVERSLAG. te vervangen door de volgende tekst:

«Het boekjaar begint op één oktober (01.10) en eindigt op dertig september (30.09) van ieder jaar.»

Wijzigen datum jaarvergadering:

De enige vennoot besloot de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de

laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur.

De enige vennoot besloot de eerste alinea van het ARTIKEL 11.  JAARVERGADERING 

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. te vervangen door de volgende tekst:

«De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur (20u).»

Overgangsbepalingen:

De enige vennoot besloot het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend

en tien (01.07.2010) te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en elf (30.09.2011).

De enige vennoot besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening

" afgesloten per dertig september tweeduizend en elf (30.09.2011), zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart tweeduizend en twaalf om twintig uur.

Volmacht coördinatie statuten:

De enige vennoot verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijzondere volmacht:

De enige vennoot verleende bijzonder volmacht aan Boekhoudkantoor Vervaet BVBA, Lepelstraat 76,9270 Laarne, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Notaris Guy Danckaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Werden gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten

Voor-bèhouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011 : OU045109
17/02/2011 : OU045109
25/01/2010 : OU045109
18/02/2009 : OU045109
17/12/2007 : OU045109
02/01/2007 : OU045109
05/01/2006 : OU045109
23/02/2004 : OU045109
08/12/2003 : OU045109
23/10/2002 : OU045109
28/05/1999 : OUA005057
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 04.04.2017 17086-0542-016

Coordonnées
FRIGOMAR

Adresse
NERENWEG 168 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande