FRUTTA-CHRIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRUTTA-CHRIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.995.585

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 17.07.2014 14313-0469-010
12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.09.2013, NGL 06.09.2013 13575-0547-010
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 29.02.2012, NGL 05.03.2012 12055-0464-014
09/08/2011
ÿþ Mod2.0

f-ttf ft fr . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

28 JUL 2011

DENDEF Ç NDE

*11122913*

bE

B St

Benaming : Frutta - Chris

(voluit)

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Doornstraat 60, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Ondemerningsnr : 0458.995.585

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders; Ontslag en benoemingen

Tekst

Tijdens de buitengewone algemene vergadering d.d. 25/07/2011 werd :

a) het ontslag aanvaard van de zaakvoerder, Roger Tack, wonende te 9170 Sint-Gillis Waas - Doornstraat 60

b) een nieuwe zaakvoerder benoemd, met name : Chris Tack, wonende te 9170 Sint-Gillis Waas - Doornstaat 62

c) de maatschappelijke en uitbatingszetel overgebracht naar :

Doornstraat 62

9170 Sint-Gillis Waas

Roger Tack

De zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteurbelgt

28/07/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

st

*11116428*

GRIFFIE

VAN ¬ ~0~~~Nr)rL

'/5. ai. 7.011 DENt7EGInireNDE

Ondernem ingsnr : 0458.995.585

Benaming

(voluit) : FRUTTA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Doornstraat 60, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Partiële splitsing- nieuwe vennootschap : omvorming naar bvba

Ingevolge akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op drieëntwintig Juni tweeduizend en elf geregistreerd te Sint-Niklaas, zestien rol, geen , geen verzwijging , op 1 juli 2011, boek 577, blad 16 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), blijkt dat:

Eerste resolutie:

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 4 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel. Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Tweede resolutie: verrichting met splitsing gelijkgesteld:

A.-Goedkeuring van cie splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van bestanddelen van het vermogen die direct verband houden met ontwikkeling en exploitatie van landbouwgronden (fruitteelt) van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modallteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B.-Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva de afgesplitste bedrijfstak uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen

Deze toebedeling omvat tevens de onroerende rechten waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (art. 683 W. Venn.).

Het deel van het vermogen van de gedeeltelijk gesplitste vennootschap, dat aan de op te richten vennootschap "FRUTTA-LUC" BVBA wordt overgedragen, bevat de onroerende goederen waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende goederen vormen een bestanddelen van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (art. 683 W. Venn.).

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Gemeente Sint-Gillis-Waas  le afdeling Sint-Giflis-Waas

Partij BOUWLAND gelegen ter plaatse "D'AST", ten kadaster bekend volgens recent uittreksel in de sectie C

-perceelnummer 881/A met een grootte van dertienduziend negenhonderd vierenvijftig vierkante meter:

(13.954 m2)

-perceelnummer 887/A met een grootte van zestienduizend negenhonderd tweeënveertig vierkante meter

(.1.6.941m2).___.-_-...

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hierna genoemd "het goed".

Oorsprong van eigendom

Voorschreven onroerende goederen behoren in volle eigendom toe aan de huwgemeenschap Roger Tack-Erna Mussche, blijkens akte ruilverkaveling verleden voor de commissaris van het tweede aankoopcomité Gent in datum van 18 december 2003, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde onder formaliteitnummer 55-T-14/01/2004-01197.

Voor de akte ruilverkaveling waren hoger beschreven onroerende goederen kadastraal gekend onder sectie A nummers 303 en 326.

Voorwaarden

1.-Het onroerend goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich momenteel bevindt, zonder enige garantie voor gebreken in de grond of de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordelingen. Nochtans staat het de verkrijgende vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen of tussenkomst van de gesplitste vennootschap.

De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de betrokken partijen. De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in aile rechten en plichten van de gesplitste vennootschap betreffende de mede-eigendommen en de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden die in de eigendomstitels kunnen voorkomen.

Zij wordt geacht de eigendomstitels van de gesplitste vennootschap en de gebruiksovereenkomsten betreffende de overgedragen onroerende rechten te hebben ontvangen.

2.-Mn het Belgisch Staatsblad werd gepubliceerd dat de gemeente Sint-Gillis-Waas waarin voormelde onroerende goederen gelegen zijn, beschikt over een goedgekeurd plannenregister en vergunningenregister. B/De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van de artikelen 5.2.1. van de Vlaamse Codex RO, en deelt op basis van de verklaring van de gesplitste vennootschap mee dat:

-voor het hierboven beschreven onroerend goed geen recente stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt; -de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed agrarisch gebied is;

-voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43; -het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht, zoals bedoeld in artikel 2.4.1 Vlaamse Codex RO;

-er geen verkavelingvergunning van toepassing is op het goed.

C/De notaris verwijst de comparant naar artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De gesplitste vennootschap verklaart dat zij geen stedenbouwkundige overtredingen heeft begaan en haar evenmin bekend zijn.

D/Comparant verklaart door de instrumenterende notaris gewezen te zijn op de bepaling van artikel 5.2.5,6.1.1 alinea 1, 4° en artikel 6.3.1 van de Vlaamse Codex RO.

De verkrijgende vennootschap verklaart kennis te hebben gekregen van bovenvermelde informatie, als voorzien in artikel 5.2.1 en volgende van voormelde codex en verklaart te verzaken aan een mogelijke vordering tot nietigverklaring op basis van een inbreuk op de informatieplicht.

3.-De inbrengers verklaren dat er op de gronden die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij hun weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

-De inbrengers leggen de bodemattesten voor die betrekking hebben op de bovenbeschreven gronden en die werden afgeleverd door OVAM op 5 november 2010.

De inhoud van elk bodemattest luidt:

'2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: vwvw.ovam.be/grondverzet."

De verkrijgende vennootschap verklaart dat zij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van deze bodemattesten vóór de ondertekening van onderhavige notariële akte.

-De inbrengers verklaren met betrekking tot het verhandelde goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

-Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijgende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring zullen zijn gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De notaris wijst de verkrijgende vennootschap er op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

4.-De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldhemieuwing tot stand kan komen, in alle rechten en vorderingen van de gesplitste vennootschap die uit de contracten van verhuring en/of pacht voortvloeien.

De verkrijgende vennootschap moet de gebruikersrechten op het onroerend goed eerbiedigen zoals de gesplitste vennootschap verplicht was dit te doen, en rechtstreeks handelen met de eigenaars en de gebruikers wat betreft de wijze en voorwaarden van hun gebruik, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarop de eigenaars en gebruikers aanspraak kunnen maken als zijnde hun eigendom.

5.-a/Het hierboven omschreven goed is vrij, zuiver en niet belast met enige inschrijving of overschrijving, van welke aard ook.

b/De gesplitste vennootschap heeft geen enkele hypo-thecaire lastgeving betreffende het overgedragen onroerend goed verleend.

6.-In de laatste vijf jaar voor deze overdracht heeft het hierboven omschreven onroerend goed niet het voorwerp uitgemaakt van enige overgang.

7.-De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen, tijdens de overschrijving van de notulen van de vergadering die deze verrichting goedkeuren, enige ambtshalve inschrijving te nemen.

8.-Voor de uitvoering dezer doen de gesplitste vennootschap en de op te richten vennootschap keuze van woonplaats in hun maatschappelijke zetel.

Waardering inbreng - vergoeding

De waarde van de onroerende goederen die overeenkomstig het voorstel tot partiële splitsing van "FRUTTA NV" worden afgesplitst en bij wijze van inbreng in natura overgaan naar de verkrijgende vennootschap "FRUTTA-LUC" BVBA, worden gewaardeerd aan boekwaarde, zijnde vierenveertigduizend zeshonderd zestig (44.660 ¬ ) euro; dat is de boekwaarde op 31 december 2010. Als vergoeding voor de inbreng van voormelde onroerende goederen ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "FRUTTA" wordt aan elk van de bestaande twee aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FRUTTA" de helft van de aandelen toegekend.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C.-Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2011 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2011 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde resolutie:

OPRICHTING VAN "FRUTTA-LUC" BVBA

A.-Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing:

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, ais volgt is samengesteld: 14.217,74 euro kapitaal; 917,27 euro wettelijke reserves, en 908,81 euro overgedragen winst, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B.-Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering:

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA-LUC", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Doomstraat 60, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering;

De statuten luiden als volgt:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FRUTTA-LUC".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Doomstraat nummer 60.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a)-Het uitbaten van land- en tuinbouwplantages in eigen beheer, als voor rekening van derden.

b)-Consulting op het gebied van beheer, management, marketing en public-relations.

c)-Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

d)-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

e)-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

f)-Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle weldanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. Het ter beschikking stellen van opslagruimtes.

g)-Participatie onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, de verwerving van eender welke titel of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

h)-De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, het kopen, verkopen, import, export, ruilen, bewaren, be- en verwerking, sorteren, opslaan en handel van fruit, groenten, en tuinbouwproducten zowel in groot- als kleinhandel, als tussenpersoon of voor eigen rekening en in het algemeen alle industriële en handelsverrichtingen m.b.t. de handel van fruit, groeten en aile tuinbouwproducten, inclusief meststoffen en pesticiden.

Dit houdt in zowel de landbouw, cultuurteelt, veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, fruitkwekerij, bosbouw, boomkwekerij, visvangst, vetmesterij, als alle andere vormen van landbouwactiviteiten.

Fruitbedrijf en sorteerbedrijf, bewaren en sorteren van fruit.

De aankoop van inpakmateriaal, grondstoffen, machines, werktuigen en van alle producten nodig voor haar bedrijvigheid.

Loon en landbouwwerken.

Het kweken en vetmesten van schapens, runderen, kippen en alle gevogelte.

Aan- en verkoop van, import en export van, groot- en kleinhandel in zaad- en pootgoed, bloemen en planten, teelaarde en humus voor land- en tuinbouw.

Het kopen en verkopen, alsmede de verhuur van landbouwvoertuigen met of zonder bestuurder.

De handel in machines en dito onderdelen, in automatische machines, distributiesystemen, computers, elektronische systemen, in halffabricaten en aanverwante producten.

Het organiseren, inrichten en uitvoeren van cursussen, seminaries, opleidingen, trainingen aan bedrijven en particulieren in de meest ruime betekenis van het woord.

Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op productverbetering, verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten.

De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

Groothandel, kleinhandel, import en export van zowel op markten als op vaste inrichting: allerlei textielwaren, kleding, sierjuwelen en schoeisel; alle producten en consumptieartikelen voor de voeding, de huishouding, het beroep, de gezondheid en de woning en in het bijzonder onderhoudsproducten, schoonheidsproducten, parfums, geschenkartikelen, relatiegeschenken, klein elektro enzovoort.

De bewerking, herwerking, vervaardiging en voorbereiding van de producten en artikelen die direct of indirect verband houden met de ontwikkeling van de activiteiten hoger genoemd. Organisatie en inrichten van modeshows, verkoopcursussen, enzovoort.

Groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer, aankopen en verkopen, pachten huren en verhuren, in alle grondstoffen, producten en benodigdheden, materialen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met hoger vermelde verband houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen ook geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren en verhuren, leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten, het toestaan en bekomen, het aankopen en afstaan van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten. Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door de inbreng fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan te allen tijde uitgebreid worden.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doestellingen aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550 ¬ ) euro, waarvan 14.217,74 euro is volstort door een inbreng in natura.

Het is vertegenwoordigd door duizend en twintig aandelen (1.020) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend twintigste van het kapitaal vertegen-woordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de

rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit

getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf- CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vernield zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vernield in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Vierde resolutie: benoeming eerste zaakvoerder.

Zaakvoerder

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de

vennootschap "FRUTTA-LUC":

De heer TACK Roger voornoemd, die verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd.

Financieel plan

De raad van bestuur van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan

waarin zij optreedt als oprichten en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de

partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de

partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij

bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 1 (de verrichting dien te worden aangezien als een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) en 120, van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli tweeduizendenéén, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op twintig juli tweeduizendenéén.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, 3° lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

FASE TWEE: OMZETTING PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP IN BVBA.

Eerste resolutie:

Met eenparigheid van stemmen, beslist de vergadering om de naamloze vennootschap "FRUTTA" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met naam "FRUTTA", met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "FRUTTA", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap "FRUTTA", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA".

Overeenkomstig artikel 776 Wetboek vennootschappen mag het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA" niet hoger zijn dan het nettovermogen van de naamloze vennootschap "FRUTTA", zoals blijkt uit de voormelde staat van actief en passief.

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA" zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap "FRUTTA" gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA" behoudt het ondememingsnummer 0458.995.585 waaronder de naamloze vennootschap "FRUTTA" ingeschreven was.

De 1.020 aandelen, zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap "FRUTTA". Bijgevolg is de heer TACK Roger,voormeld, houder van vijfhonderd en tien (510) aandelen en mevrouw MUSSCHE Erna, voormeld, houder van vijfhonderd en tien (510) aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "FRUT-A" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere forma-liteiten te moeten overgaan.

Tweede resolutie:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de maatschappelijke benaming in "FRUTTA-CHRIS"

Derde resolutie:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dadelijk ontslag te verlenen op hun verzoek aan de raad van bestuur, met name:

- de heer Tack Roger in zijn hoedanigheid bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder;

- mevrouw Mussche Era in haar hoedanigheid van bestuurder van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder;

- de heerTeck Chris in zijn hoedanigheid van bestuurder van de raad van bestuur.

Vierde resolutie:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTTA-CHRIS" goed te keuren.

Deze luiden thans als volgt:

STATUTEN BVBA

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FRUTTA-CHRIS".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9170 Sint_Gillis-Waas, Doomstraat nummer 60.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft als doel:

a)-Het uitbaten van land- en tuinbouwplantages in eigen beheer, als voor rekening van derden.

b)-Consulting op het gebied van beheer, management, marketing en public-relations.

c)-Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

d)-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

e)-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

f)-Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle weldanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. Het ter beschikking stellen van opslagruimtes.

g)-Participatie onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondememingen, Belgische of buitenlandse, de verwerving van eender welke titel of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

h)-De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële- en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, het kopen, verkopen, import, export, ruilen, bewaren, be- en verwerking, sorteren, opslaan en handel van fruit, groenten, en tuinbouwproducten zowel in groot- als kleinhandel, als tussenpersoon of voor eigen rekening en in het algemeen alle industriële en handelsverrichtingen m.b.t. de handel van fruit, groeten en alle tuinbouwproducten, inclusief meststoffen en pesticiden.

Dit houdt in zowel de landbouw, cultuurteelt, veeteelt, akkerbouw, tuinbouw, fruitkwekerij, bosbouw, boomkwekerij, visvangst, vetmesterij, als aile andere vormen van landbouwactiviteiten.

Fruitbedrijf en sorteerbedrijf, bewaren en sorteren van fruit.

De aankoop van inpakmateriaal, grondstoffen, machines, werktuigen en van alle producten nodig voor haar bedrijvigheid.

Loon en landbouwwerken.

Het kweken en vetmesten van schapens, runderen, kippen en alle gevogelte.

Aan- en verkoop van, import en export van, groot- en kleinhandel in zaad- en pootgoed, bloemen en planten, teelaarde en humus voor land- en tuinbouw.

Het kopen en verkopen, alsmede de verhuur van landbouwvoertuigen met of zonder bestuurder.

De handel in machines en dito onderdelen, in automatische machines, distributiesystemen, computers, elektronische systemen, in halffabricaten en aanverwante producten.

Het organiseren, inrichten en uitvoeren van cursussen, seminaries, opleidingen, trainingen aan bedrijven en particulieren in de meest ruime betekenis van het woord.

Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op productverbetering, verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten.

De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

Groothandel, kleinhandel, import en export van zowel op markten als op vaste inrichting: allerlei textielwaren, kleding, sierjuwelen en schoeisel; alle producten en consumptieartikelen voor de voeding, de huishouding, het beroep, de gezondheid en de woning en in het bijzonder onderhoudsproducten, schoonheidsproducten, parfums, geschenkartikelen, relatiegeschenken, klein elektro enzovoort.

De bewerking, herwerking, vervaardiging en voorbereiding van de producten en artikelen die direct of indirect verband houden met de ontwikkeling van de activiteiten hoger genoemd. Organisatie en inrichten van modeshows, verkoopcursussen, enzovoort.

Groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer, aankopen en verkopen, pachten huren en verhuren, in alle grondstoffen, producten en benodigdheden, materialen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met hoger vermelde verband houden.

Alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen ook geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

portefeuille zou hebben, huren en verhuren, leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten, het toestaan en bekomen, het aankopen en afstaan van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten. Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door de inbreng fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan te allen tijde uitgebreid worden.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doestellingen aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar ondememing kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondememingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZEVENENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERDEN TWEEENTACHTIG EURO ZESENTWINTIG EUROCENT (¬ 47.782,26).

Het is vertegenwoordigd door 1.020 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

" Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoek- en controle-bevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en Indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op eenendertig december van elk jaar en eindigt op dertig december van het

daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Vijfde resolutie:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot niet-statutair zaakvoerder aan te

stellen: de heer Tack Roger, voormeld.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

De opdracht geldt voor de duur van de vennootschap en neemt aanvang op heden.

Hun opdracht wordt niet vergoed tenzij de algemene vergadering daar anders over zou beslissen.

FASE DRIE: VERVULLING OPSCHORTENDE VOORWAARDE EN EINDBEPALINGEN

Eerste resolutie:

De algemene vergadering stelt vast dat hoger beschreven opschortende voorwaarde thans is vervuld door

de omzetting van de naamloze vennootschap "FRUTTA" in de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "FRUTTA-CHRIS" zoals hierboven uitvoerig uiteengezet.

Tweede resolutie:

Coördinatie

De vergadering verleent aan de werkende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschappen op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Derde resolutie:

Volmacht

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de heer Marcel Cogen (nationaal nummer 57.01.17-111.01)

te 9250 Waasmunster, Bosstraat 22 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met

inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Slotbepalingen:

Informatie  raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Frank MULLER, notaris, te Stekene op 6 juli 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 25.07.2011 11329-0371-010
28/03/2011
ÿþMod 11

ige[3l In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~8" 03. 2011

BELGISCH STAATSEB3f<AC, BESTUUR

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

0458.995.585

: FRUTTA

: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Doornstraat 60 - 9170 Sint-Gillis-Wass Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL DD 22/02/2011

Voorstel van partiële splitsing door oprichting van de BVBA FRUTTA-LUC.

Roger Tack Bestuuder

Bijlanen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1

" 11046980*

trAffeiteL H-i-tsxivr\

MONITEUR BELG!; IVAN KOOPHANDEL DIRECTION

2 1 -03- 2011

ENDF~=IfkiONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.04.2010, NGL 18.05.2010 10121-0064-010
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 14.07.2009 09424-0138-010
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 26.09.2008 08747-0168-011
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 24.08.2007 07600-0174-011
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 30.08.2006 06741-0368-012
03/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 29.07.2005 05613-1613-012
03/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.06.2004, NGL 29.07.2004 04545-1172-012
03/07/2003 : SNA008453
31/07/2002 : SNA008453
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 28.06.2015, NGL 24.10.2015 15658-0594-007
23/10/1996 : SNA8453

Coordonnées
FRUTTA-CHRIS

Adresse
DOORNSTRAAT 62 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande