FTI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FTI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.143.405

Publication

28/02/2014
ÿþ ¢y,J 1 1l':{ Mod Word 17.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111 IIINV~IYII~IY~ h

behouden 19 53021*

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGi`L~.ZD

19 FFE. 2014

rtiEci-lT$ J t.i,41V

KOOPHAi~l~tniPtENT

Ondernemingsnr : 0864.143.405

Benaming

(voluit) : FTI CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderdale 6 - 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 november 2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

1. Het verslag van de vereffenaar en de vereffeningsrekeningen worden goedgekeurd.

Het verdelingsplan bij de sluiting van de vereffening werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophan-

del te Gent bij vonnis van 11 oktober 2013.

2. De vereffenaar, de heer Ronald Ghysbrechts, wordt ontheven uit zijn functie en er wordt kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

3. De vergadering verklaart bijgevolg dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap met ingang van heden definitief ophoudt te bestaan.

4. Alle gelden en waarden die aan de aandeelhouders toekomen werden afgegeven, zodat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van deze gelden en waarden.

5. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 9910 Knesselare, Onderdale 6.

6. De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Ronald Ghysbrechts, Onderdale 6, 9910 Knesselare, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of rechtspersonenregister en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit werden of zullen genomen worden.

yg,aid Gh sbrechts

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþVoor- behouden nan het Belgisch Staatsbtad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13116 3*

1

NEERGELEGD

16 J~~.I 2613

F~~ ' i':~,N`r< V~iN

t;OO~~.~~1~ELTE GENT

Ondememingsnr : 0864.143.405

Benaming (voluit) : FT1 Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderdale 6

9910 Knesselare

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 02/07/2013 blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FTI Consulting volgende besluiten en statutenwijziging goedkeurde :

1. Voorstel tot ontbinding.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 15/05/2013 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30/04/2013.

2. Verslagen.

1. Verslag van de zaakvoerder

Zie besluit 1.

2. Verslag van de revisor.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, Revisorenkantoor CVBA Van Havermaet Groeneweghe Bedrijfsrevisoren met zetel te Diepenbekerweg 65 bus 1, te 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Johan De Coster, bedrijfsrevisor - vennoot, over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUIT

ln het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van FTI CONSULTING BVBA, met maatschappelijke zetel te B - 9910 Knesselare, Onderdale 6, een staat van actief en passief per 30 april 2013 opgesteld, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal, weergeeft van 2.524,79 EUR en een netto-passief van -4.202,49 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, besluiten wil, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 april 2013.

Er dient aan de Algemene Vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoten het totaal netto-passief dekken dat op heden gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken.

Uit de staat van activa en passiva, zoals opgesteld door het bestuursorgaan in discontinuïteit overeenkomstig artikel 28 § 2 van het KB van 30 januari 2001 blijkt een negatief eigen vermogen.

Dit is ondermeer te wijten aan een overgedragen verlies en voorschotten toegekend aan de vennoot-zaakvoerder.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 28 juni 2013

VAN HAVERMAET GROENEWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lu1k B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~' troowr-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

"

Johan De Coster

Bedrijfsrevisor - vennoot"

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe

wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van

artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap vanaf

heden te ontbinden. Vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening.

3. Ontslag en kwijting en décharge van de zaakvoerder.

De vergadering besluit, gezien de invereffeningstelling, het mandaat van de zaakvoerder, de heer Ghysbrechts Ronald, voornoemd, te beëindigen en te ontslaan en verleent kwijting en décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur, hetgeen door laatstgenoemde voor zoveel als nodig aanvaard wordt.

4. Aanstelling vereffenaar.

De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen:

de Heer GHYSBRECHTS Ronald Pierre Lucie, geboren te Sleidinge op vier maart

negentienhonderdvierenveertig, [Rijksregister nummer : 44.03.04-191.52] echtgenoot van Mevrouw VERSTRAETEN Marie Paule Camiel Rosa, wonend te 9910 Knesselare, Onderdale 6, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft,

Voormelde benoeming van de heer Ghysbrechts Ronald is onderworpen aan de homologatie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, die mocht zij voormelde benoeming niet homologeren zelf tot de benoeming van een vereffenaar zal overgaan.

De algemene vergadering besluit, voor zoveel als nodig, de voormelde vereffenaar, de heer Ghysbrechts Ronald, volmacht te verlenen het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van voornoemde vereffenaar te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

5. Wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en structuur van de vennootschap en in functie van de coördinatie.

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

'Artikel 7_  De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt: TTI consulting".

Artikel 2.  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening

Artikel 3. -- De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel een onderneming uit te baten met volgende activiteiten :

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed, Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium; zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verhuren, verkavelen, en verpachten doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

Het verlenen van advies op het gebied van processing en engineering in de voedingsindustrie, het ter beschikking stellen van expertise in de verwerking en verpakken van dranken en voedingsmiddelen; het begeleiden van projecten,

Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak,

Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals de consult inzake deze organisatie;

Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen,

Daarenboven kan de vennootschap belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen en groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Oe vennootschap zal zowel in het binnen- als buitenland alle burgerlijk, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel die van aard zijnde verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend, deze handelingen kunnen tevens worden verricht op commissieloon of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" P "

`-

t.

,~. Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

in onderaanneming.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaars gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 1&.600,00) en is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering,

Artikel 7.  Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Artikel 8.  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart, om negen (09) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid _Artikel 9_ -- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars. Artikel 10. -- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11. -- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.  Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisorofeen externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verfeend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

6. Volmacht

Ais bijzondere gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld:

FIDURO BVBA, te 9270 Kalken, Heirweg 53, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging! verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingsplichtige.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eekio

15/07/2013

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten;

Publicatielijst;

Verslag zaakvoerder;

Verslag bedrijfsrevisor;

Staat van actief en passief,

Homologatie benoeming vereffenaar

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 15.04.2013 13091-0259-012
16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12082-0216-012
15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 11.04.2011 11083-0026-014
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.03.2010, NGL 31.03.2010 10087-0046-013
16/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.03.2009, NGL 08.04.2009 09107-0184-011
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 07.05.2008 08133-0390-011
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 09.05.2007 07139-0245-013
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 31.03.2006, NGL 28.04.2006 06128-2218-011

Coordonnées
FTI CONSULTING

Adresse
ONDERDALE 6 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande