FUEL MARCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUEL MARCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.608.356

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.04.2014, NGL 14.04.2014 14092-0079-013
24/10/2014
ÿþmod11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.11M18W

Vc ben( UI

aar Beli Staa





Gent

Afdeling Oudenaarde

AS. OKT, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0816.608.356

Benaming (voluit) : FUEL MARCONI

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Weistraat 126

9750 Zingem

Onderwerp akte :Ontbinding

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 12 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FUEL MARCOIV1", met maatschappelijke zetel te 9750 Zingenn, Weistraat 12B, ondernemingsnummer 8E0816.608.356, RPR Gent, afdeling Oudenaerde en zij volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONTBINDING

Voorlegging, lezing en onderzoek van de verslagen

a. Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter legt het verslag de dato 11 september 2014 van de zaakvoerder voor. Dit verslag

geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

" Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 1. : juli 2014, zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

b. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 11 september 2014 van de voormelde: bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

7 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Fuel Marcom met zetel te 9750 Zingem, Weistraat 12B, een boekhoudkundige staat afgesloten op 1 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal , opgeeft van 382.059,08 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 298.004,92 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinurteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 1 juli 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenear(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in ' het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA Fuel Marcom en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 11 september 2014

800 Bederevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

" b-"ê voormelde Vérsiagen en de-staat van activ-a-en passiva worden samen met een uitgifte' van 'dit ' proces-verbaal mee neergelegd op de griffie.

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

- Ontbinding van de vennootschap.

! De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te ;

! rekenen vanaf heden.

Zij bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

- Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging

van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Lie kens Robert,

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen

' heeft van 1 januarl 2014 zijnde de aanvang laatste boekjaar tot op heden.

- Benoeming van de vereffenaar.

, De vergadering benoemt als vereffenaar: Meester Ghekiere, Johan Urbaan Maria Jozefa, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Coupure 15.

' Het mandaat van de vereffenaar zal bezoldigd zijn.

- Bepaling van de bevoegdheden van de vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder , dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is ln de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, ,zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar.zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar alleen.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand vôôr de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Wijziging van de statuten overeenkomstig de hiervoor te nemen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten van vennootschap aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten ais volgt:

Vervanging van de tekst van artikel 1 als volgt:

"Artikel een: benaming.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Zij heeft als naam "FUEL MARCOM, in vereffening"."

Vervanging van de tekst van artikel 4 als volgt

"Artikel vier: duur.

De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht en werd in vereffening gesteld blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Jeroen PARMENTIER te Gent op 12 september 2014«"

MACHTIGING VEREFFENAAR

De vergadering verleent machtiging aan meester Ghekiere, Johan, om het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming als vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 2 te ondertekenen, MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTAL", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Kerkkouter 13, ' ondernemingsnummer 462.531.929, RPR Gent, afdeling Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile ' overeenkomsten en akkoorden, die tari gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de BTW-administratie ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

" ....Il. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ver-..behbug" en

aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

te.,Iîouirben

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

VOOlk ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces verbaal;

Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding de dato 11 september 2014

overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen,

inclusief staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 1 juli 2014;

- Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding de dato 11 september 2014

overeenkomstig artikel 181 paragraaf t derde lid van het Wetboek van Vennootschappen;

De gecoCrdineerde statuten;

,

De beslissing van de rechtbaniç ván koophandel te Oudenaarde van 30 september 2014 tot ,

bevestiging van de benoeming van Meester johanShekiere als vereffenaar.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2014
ÿþMol Word 11.1

UtP

s

3 In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

9bij g~ ~~

na neerlegging ter griffie van de akte

I

1

i

ie

Ondernemingsnr : 0816.608.366

Benaming

(voluit) : FUEL MARCOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : lnternationalelaan 55F -1070 Anderlecht (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de tijdelijk zaakvoerder van 27 december 2013

De tijdelijk zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 2 januari 2014 te verplaatsen naar Weistraat 126 - 9750 Zingem.

Robert Liekens Tijdelijk zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

~ ~;USSet~~

o EV.20~

3F

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,i'! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0816.608.356

Benaming

(voluit) : FUEL MARCOM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Internationalelaan 55F, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerden en benoeming (tijdelijk) zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders op 19 september 2013

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt, met eenparigheid van stemmen, het ontslag van mevrouw Sophie Peremans, als enige en niet statutaire zaakvoerder, vanaf 15 september 2013. Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur de dato 16 mei 2013

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om de heer Robert Liekens, met woonplaats te Helendestraat 28a, 9160 Lokeren, aan te stellen als tijdelijk zaakvoerder.

Hij heeft schriftelijk verklaard, in geval van benoeming, zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn benoeming gaat in met ingang vanaf 16 september 2013 en voor een periode van twee maanden of langer, namelijk tot aan de buitengewone algemene vergadering die notarieel zal doorgaan en die zal beslissen over de ontbinding en vereffening van de vennootschap. Zijn taken zijn: het in stand houden van de operationele continuiteit en het voorbereiden van de ontbindingsbeslissing.

Robert Liekens Tijdelijk zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

in

*131 1348*

eeeee

1O DEC 2013

Griffie

Vc beh< aar Belt Staat

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 30.08.2012 12538-0119-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.08.2011 11506-0069-013
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 29.09.2015 15621-0188-014

Coordonnées
FUEL MARCOM

Adresse
WEISTRAAT 12B 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande